kardelen aleyna emine hoşgeldiniz efendm
kardelen aleyna emine hoşgeldiniz efendm
herkese selamopuyorumnanaktan
özlemcim hoşbuldum efendimbuyrunnnnnnnnn
zeynep tekrar aynı konuyu acıp seni üzmek istemiyorum RABBİM İNŞALLAH dogal yoldan verir sana bebeyini cümlemize İNŞALLAH
beyzanur onu bende duydum ama buralarda öyle bişe yapan biri yok ya bulsam öyle biri bende cektirirdm İNŞALLAH sana bu olay vesile olur canım
yaparım kıssss geliyorum bekle
önemli deil canım nasılsın iyi gidiyor mu ramazanhoşbulduk canım,zeynebe üzüntüden slm vermeden daldım,sonrada bişey diyemedim kız.yerimseniben
zeynepcim,kuru dolmayı bende çok severim kız,banada yapar mısın?cokacimcoook
kız canım çekcek şimdi bak oruç oruç çok severim kuru patlıcanı zaten ama bitti malesef kışa girerken alırım yenisiniaslında şeker ben bişey daha istiycem ama utanıyorum :kedi: sen kurumuş patlıcanla dolmadanda istiyorum :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:ay daha ne istiyim
önemli deil canım nasılsın iyi gidiyor mu ramazan
beyzanur,bişey sorsam,sen tayfun beyden memnun kaldın mı,farkediyo mu mehmet beyle tayfun bey,ben yarın başlıcam tedaviyede,mehmet bey varmış fakültede.
bu ayda doğal deniyorum kısmetse,olmassa hemen aşılama,artık tüple aramdaki mesafeleri kaldırmam lazım.
hoşbulduk hayatım nasılsın sende hoşgeldin.kardelen aleyna emine hoşgeldiniz efendm
yaparım kıssss geliyorum bekle
sağol canım benim amin inşaaallah 1 sene bekliycem zaten
bu kışa değil gelecek kışın başına
unutmak istiyorum herşeyi artık
kız canım çekcek şimdi bak oruç oruç çok severim kuru patlıcanı zaten ama bitti malesef kışa girerken alırım yenisini
eeeeeeeeee ne pişirceniz
canım ben tayfun beyden memnumn kaldım ama zaten mehmet hocayla ortak yapıyolar tüpü. bide şunu söylim mehmet hocanın daha çok hastası var. daha ilgili çünkü
hayırlısı canım ya kafayı yedik iyice benim düzenlidir reglim iki saat gecikse acaba diyorumtam alışmıştım ki,bana bayram geldi canım,erken geldi bayramım,hayırlısı napalım,bende çok umutlandıydım bu ay,günümde geçmişti ama kısmet bu aya da değilmiş.
sende durumlar ne,arada bakıyorum ama unutuyorum durumları.
bundan sonra zaten herşeye baktırıp öle yaptırırımZeynepciim bide genetik tarama falan yaptırın bakalım pgt deniyor.Pıhtılaşma sorunu falan mı var acaba?
hoşbulduk hayatım nasılsın sende hoşgeldin.
oleeeeeeeeyyyyyyyy zeynebim eski neşesine kavuştu haydi o zaman oynamaya oh oh yandan yandan çıkı çıkı çıkı çıkı lülülülülülülü işte bu ya işteeee buuuuuuuuuuuuuualkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
aç kapıyı bugul geliyorum khvaltılıga dayanamam iftarda yemek pilav falan oldugu halde kahvaltılık da çıkarıyorum belki canım ister bidaa kalkmıyım diyevalla canım benim karnım hiç acıkmıyo sadce su arıyorum ben akşama çay tarzı yapcam patetes kızartcam kahvaltılık felan
hayırlısı canım ya kafayı yedik iyice benim düzenlidir reglim iki saat gecikse acaba diyorum
ben beklemedeyim bişey yapmıyorum normal de denemiyoz :uhm: ramazanda olmuyor nasıl olcaksa bi bayram felan gçsin aşlama düşünüyoruz ama kesin deil önce kafamı toplamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?