Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese selamopuyorumnanaktan

kardelen aleyna emine hoşgeldiniz efendm

özlemcim hoşbuldum efendimbuyrunnnnnnnnn

zeynep tekrar aynı konuyu acıp seni üzmek istemiyorum RABBİM İNŞALLAH dogal yoldan verir sana bebeyini cümlemize İNŞALLAH

beyzanur onu bende duydum ama buralarda öyle bişe yapan biri yok ya bulsam öyle biri bende cektirirdm İNŞALLAH sana bu olay vesile olur canım

sağol canım benim amin inşaaallah 1 sene bekliycem zaten
bu kışa değil gelecek kışın başına
unutmak istiyorum herşeyi artık

beyzanur,bişey sorsam,sen tayfun beyden memnun kaldın mı,farkediyo mu mehmet beyle tayfun bey,ben yarın başlıcam tedaviyede,mehmet bey varmış fakültede.
bu ayda doğal deniyorum kısmetse,olmassa hemen aşılama,artık tüple aramdaki mesafeleri kaldırmam lazım.

aslında şeker ben bişey daha istiycem ama utanıyorum :kedi: sen kurumuş patlıcanla dolmadanda istiyorum :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:ay daha ne istiyim
kız canım çekcek şimdi bak oruç oruç çok severim kuru patlıcanı zaten ama bitti malesef kışa girerken alırım yenisini
eeeeeeeeee ne pişirceniz

önemli deil canım nasılsın iyi gidiyor mu ramazan

tam alışmıştım ki,bana bayram geldi canım,erken geldi bayramım,hayırlısı napalım,bende çok umutlandıydım bu ay,günümde geçmişti ama kısmet bu aya da değilmiş.
sende durumlar ne,arada bakıyorum ama unutuyorum durumları.

canım ben tayfun beyden memnumn kaldım ama zaten mehmet hocayla ortak yapıyolar tüpü. bide şunu söylim mehmet hocanın daha çok hastası var. daha ilgili çünkü

kardelen aleyna emine hoşgeldiniz efendm
hoşbulduk hayatım nasılsın sende hoşgeldin.
yaparım kıssss geliyorum bekle

sağol canım benim amin inşaaallah 1 sene bekliycem zaten
bu kışa değil gelecek kışın başına
unutmak istiyorum herşeyi artık

oleeeeeeeeyyyyyyyy zeynebim eski neşesine kavuştu haydi o zaman oynamaya oh oh yandan yandan çıkı çıkı çıkı çıkı lülülülülülülü işte bu ya işteeee buuuuuuuuuuuuuualkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım ben tayfun beyden memnumn kaldım ama zaten mehmet hocayla ortak yapıyolar tüpü. bide şunu söylim mehmet hocanın daha çok hastası var. daha ilgili çünkü

sağol canım,tayfun bey bana pıhtılaşma testi vermedi,inanmıyorum öyle bi duruma dedi,acaba mehmet beyde inanmıyo mu ki,ben üç defa kimyasal gebelik geçirdimde,pıhtılaşmadan mı,yoksa yumurta kalitesizliği mi bilmiyorum.

hayırlısı canım ya kafayı yedik iyice benim düzenlidir reglim iki saat gecikse acaba diyorum
ben beklemedeyim bişey yapmıyorum normal de denemiyoz :uhm: ramazanda olmuyor nasıl olcaksa bi bayram felan gçsin aşlama düşünüyoruz ama kesin deil önce kafamı toplamam lazım

Zeynepciim bide genetik tarama falan yaptırın bakalım pgt deniyor.Pıhtılaşma sorunu falan mı var acaba?
bundan sonra zaten herşeye baktırıp öle yaptırırım

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: evet neşem geldi tabiki ölüm yokya ucunda mutluyum huzurluyum beni seven dostlarım ailem ve bir-tanecik aşkım eşim var daha ne isterim Allahtan değilmi

valla canım benim karnım hiç acıkmıyo sadce su arıyorum ben akşama çay tarzı yapcam patetes kızartcam kahvaltılık felan
aç kapıyı bugul geliyorum khvaltılıga dayanamam iftarda yemek pilav falan oldugu halde kahvaltılık da çıkarıyorum belki canım ister bidaa kalkmıyım diye

bende tedavilere kadar o kadar düzenli olurdum ki,dakika oynamazdı,ama ilaçlardan mıdır nedir,şimdi iki üç gün atlıyo bazen.
inş o bekleme aşamanda kendiliğinden gelir bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…