şuan maille konuşuyoz bana abartma istersen diyor
Kızlar aşılama iki ay üstüste yapılabiliyormu?
yapılır tabi canım neden yapılmasın o sana kalmış bişey
evet canım 5 günüm var adetime belkide onun etkisi
kızlar bana acil cevap verin ayın 7 sinde aşılama oldum kan vermek istemiyorum ulturasonla görülebilirmi acaba gebelik
Sağol canım ya bilgi verdiğin için acaba dedim ilaçlardan dolayı bir süre beklemek gerekiyormu. Sevindim biran evel aşılama tutmazsa hemen tüp bebek yapmak istiyorum sıkıldım artık tedavilerden de.
aynen canım hepimiz gerildik artık bu ilaçlardan tedaviden iyice psikopat olduk haaaaaaaa-tatlicadiarzu-:roflol:2.aşılaman mı olacak
Yok canım ben 3 aydır klomen + çatlatma iğnesi yaptırıyorum. Eğer bu ayda hamile kalmazsam, aralık ayında rahim filmi çektireceğim ve Ocak ayında da ilk aşılamamı yaptıracağım. Doktorum klomen tedavisini 6 ay deneyelim demişti ama ben 3 ayda pes ettim yeter bu kadar bu yolla olsaydı olurdu zaten diye aşılamaya geçmek istiyorum. Allah hepimize sabır versin çok zor yaaa gerçekten.
ağlamaktan başım gözlerim çok fena ağrıyor
Kızlar klomen + yumurta çatlatma iğnesi ile her ay %25 hamile kalma şansımız var diye biliyorum, aşılamada %15 tutma şansı var diye okumuştum bir yerde ve tüp bebektede %60 hamile kalma şansımız var. Bu oranlar doğrumudur, sanırım bir yanlışlık var çünkü aşılamanın , klomen + çatlatma iğnesi ile yapılan tedaviden daha yüksek tutma olasılığı olmalı değilmi?
kızlar bana acil cevap verin ayın 7 sinde aşılama oldum kan vermek istemiyorum ulturasonla görülebilirmi acaba gebelik
Bildiğim kadarıyla görünmez canım daha çok erken çünkü kesenin oluşması lazım gözükmesi için.
canım istersen doktorunu dinle 3 ay daha devam et bu tedaviye, çünkü aşılamada olmayında daha büyük bir yıkım oluyo.sizin sorun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?