iki gündür aşırı derecede sinirlilik var üzerimde sabaha kadar ağladım bugün, gözlerim şişti sebepsiz yere her şeye kızıyorum ALLAH aşkına siz bana söyleyin ben şimdiye kadar gittiğim hastanelerde ne görümcem ne kayınvalidem nede eşim yanımda oldu herşeyimi ben kendim hallettim şimdide görümcem abim beni arabayla sabah okula bıraksın diyor eşimde tamam dedi çok sinirim bozuk ben yollarda geberi geberi sürünerek iki günde bir doktora gittim beyefendi kardeşini okula götürecekmiş kızlar şimdi bu revamı bana yoksa benmi abartıyorum ama moralim çok bozuk :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
inan sinirlerim çok bozuk ikidebir bağırarak ağlıyorum eşim abartma istersen diyor onada sinir oldum ben abartmıyorum benimle ilgilenmediklerine sinirleniyorum
yapmaya çalışıcam canım bebeğim olsun yeterki, hiç birinin üzerinde hakkı yok olmayacakta hiç birine vermiycem bebeğimi hak etmiyorlar onlardan elimden geldiği kadar onlardan uzak büyütücem mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
eşimin annesi öz değil babasına konuyu açtık oralı bile olmadı şimdi haberleri yok aşılamadan
amaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn üzüldüğün şeye bak değmez canım bir damla göz yaşına değmez onlar seni takmıyosa sen onları hiç takma canına yazık be boşversene ye iç keyfine bak sen rahat oldukça bu sefer onlar çıldırır:jeyyar:
merhaba arkadaşlar. ben yeniyim buralar da
ben de sizinle aynı dertden muzdaribim. evliliğim 24 Eylül de 4. yılını bitirdi. sebebsiz infertilite anlıcağınız. ama ben tamamiyle strese bağlıyorum. evliliğim ilk yılları çok zor geçti. 03/11/2009 tarihin de ilk aşılamamı yaptırdım. ama olmadı 2 ay sonra tekrar deneyeceğiz. umarım bu zaman zarfın da normal yolla olur. bu arada arkadaşlar 27/11/2009 son kullanma tarihli GANOL F ilacım arttı. ben kullanamayacağım ihtiyacı olan varsa benimle kontağa geçebilir.
annem burda ama eşim istemiyor onlarında haberi yok kayınvalidem hiçmi hiç ilgilenmez benle ama işleri düşünce oğlum olur ben ona sinirleniyorum benimle ilgilenmiyor madem sende onlarla ilgilenme, yok babasını üzmek istemiyor ama ben elden gidiyorum haberi yok ,
iki gündür aşırı derecede sinirlilik var üzerimde sabaha kadar ağladım bugün, gözlerim şişti sebepsiz yere her şeye kızıyorum ALLAH aşkına siz bana söyleyin ben şimdiye kadar gittiğim hastanelerde ne görümcem ne kayınvalidem nede eşim yanımda oldu herşeyimi ben kendim hallettim şimdide görümcem abim beni arabayla sabah okula bıraksın diyor eşimde tamam dedi çok sinirim bozuk ben yollarda geberi geberi sürünerek iki günde bir doktora gittim beyefendi kardeşini okula götürecekmiş kızlar şimdi bu revamı bana yoksa benmi abartıyorum ama moralim çok bozuk :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015: :a015:mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok sağol canım biraz yatıştım ama unutamam yaptıklarını siz olmasanız ben ne yapardım :teselli::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?