Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım lütfen biraz sakin olmaya çalış senin sinirlerin iyice bozulmuş seni şu an o kadar iyi anlıyorumki herkesten herşeyden sinir oluyo insan en ufak bişey bile yetiyo bizi ağlatmaya sinir etmeye.görümcenin yaptığıda biraz bencillik olmuş ama boşver üzme kendini , peki eşin neden götürmedi seni doktora.

inan sinirlerim çok bozuk ikidebir bağırarak ağlıyorum eşim abartma istersen diyor onada sinir oldum ben abartmıyorum benimle ilgilenmediklerine sinirleniyorum

inan sinirlerim çok bozuk ikidebir bağırarak ağlıyorum eşim abartma istersen diyor onada sinir oldum ben abartmıyorum benimle ilgilenmediklerine sinirleniyorum

ah be güzelim yıpratma kendini inan bizi bizden başka kimse anlamıyor.herkese göre çok kolay takma kafaya abartma niye üzülüyosun vs. gibi şeyler insanı daha çok sinir ediyo ama boşvereceksin onlara hiçbişey olmuyo biz kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz.nasıl ilgilenmezler ya şu an seninle herzamankinden daha çok ilgilenmeleri lazım tuhaf kafamçokkarıştı boşveeeeeeeeeeeeeerrr sen bebeğine odaklan bol bol sabır çek biz varız sana her konuda destek veririz yanındayız canım unutma sen dök içini rahatla.

yapmaya çalışıcam canım bebeğim olsun yeterki, hiç birinin üzerinde hakkı yok olmayacakta hiç birine vermiycem bebeğimi hak etmiyorlar onlardan elimden geldiği kadar onlardan uzak büyütücem mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

eşimin annesi öz değil babasına konuyu açtık oralı bile olmadı şimdi haberleri yok aşılamadan

annenler nerde farklı bir şehirdeler herhalde, peki kayınvalidenle aran nasıl oda mı ilgilenmiyo

eşimin annesi öz değil babasına konuyu açtık oralı bile olmadı şimdi haberleri yok aşılamadan

amaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn üzüldüğün şeye bak değmez canım bir damla göz yaşına değmez onlar seni takmıyosa sen onları hiç takma canına yazık be boşversene ye iç keyfine bak sen rahat oldukça bu sefer onlar çıldırır:jeyyar:

annem burda ama eşim istemiyor onlarında haberi yok kayınvalidem hiçmi hiç ilgilenmez benle ama işleri düşünce oğlum olur ben ona sinirleniyorum benimle ilgilenmiyor madem sende onlarla ilgilenme, yok babasını üzmek istemiyor ama ben elden gidiyorum haberi yok ,

canım benim ALLAH gönlüne göre versin

Canım bişey sorucam, 2. aşılama için neden 2 ay sonrayı bekliyorsun. Bende ocak ayında ilk aşılamamı yaptıracağım da , iki ay üstüste aşılama yaptırırım diye düşünüyordum yoksa ilaçlardan dolayı ara vermekmi gerekiyor?

sen eşinle hiç aranı bozma böyle insanlar için sen sinir oldukça karşındaki insan amacına ulaşmış olur bu yüzden sakin ol akıllıca davran onlar seni sinir edeceğine sen onları sinir etkötükedihüso:sm_cool: hadi şimdi gül bakıym biraz

çok sağol canım biraz yatıştım ama unutamam yaptıklarını siz olmasanız ben ne yapardım :teselli::teselli:

Canım bençe gayet normal bir tepki veriyorsun. Bende ilk zamanlar doktora tek başıma gidip tedavi oluyor ve tahlillerimi tek başıma yaptırıyordum. En yakın arkadaşım beni uyardı böyle yapma eşinede söyle o da gelsin, başlarda umursamıyor olabilirsin ama sonrasında sinirlerin bozulur bu duruma, unutma cocuk ikinizinde cocuğu olacak neden herşeyi tek başına göğüsleneceksinki dedi ve ben eşimi karşıma alıp konuştum o günden beri her randevuya ve kontrole beraber gidiyoruz. Öncesinde hiç ilgilenmeyen adam şimdi tahlil sonuçlarını, tedavileri araştırıp bana yorumlar yapıyor. Yani bakma bizimde suçumuz var herşeyimizi kendimiz yapar ve yardım istemezsek malesef hepsi bizim görevimiz haline geliyor ve adamlar iyice duyarsızlaşıyorlar. Eğer arkadaşım beni uyarmasaydı belki bende aynen senin şu üzüldüklerine üzülüyor olacakdım. ağlamayı bırak al karşına konuş eşinle ve mutlaka her doktora onunla git canım.

ben alıştırdım 2 senedir ben uğraşıyorum bayramdan sonra sürücü kursuna başlıyorum araba kullanıcam inşallah onunla giderim artık ne yapıyım

çok sağol canım biraz yatıştım ama unutamam yaptıklarını siz olmasanız ben ne yapardım :teselli::teselli:

biraz sakinleştiğine sevindim biz herzaman yanındayız her konuda destekçiniz senin kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan şimdi sen beklemdesin değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…