Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar..........
hg canım

emine sadece domateslerimi pişiriyosun yağ ne koymuyonmu pişirirken
emineeee inan bende negatifin etkisinden kurtulamadım
bugün rüyamda öleee uğraştım 2 embriyo konuyormuş 3. denememmiş her yerden zıplıyom atlıyom nasıl olsa bişi olmaz alıştım negatife diyom
aaayyyy hala kurtulamadım etkisinden kolay değil inan

günaydın esinte hoşgeldin nasılsın

günaydın canım yine rahatsızım diycem eminem pazartesi anneme yemeğe gittik salı sabahı bi bulantı aferdersin kusma krizi zor hastaneye kaldırıldım serum falan taktılar dünden beride vucudum yorgun cıkarmaktan hiç iştahım yok ay mahvoldum ya 5 dk 5 dkama uymuyo sen nasılsın

ya sen tüple olmadın bişi olmadın yumurtan kendi döllendi
tüp bebeklerde öle sıkıntı çekilir diye biliyorum
neyse geçmiş olsun

hamdolsun iyiyim canım nasıl oluyum

iyi ol bak mu mübarek günlerdeyiz bu aylar senede 1 gelio tadını cıkarın canım bol bol dua edelim bu aylarda semanın kapıları acılır dualar geri cevrilmez sadece zamana bırakalım olmadı die üzülmeyelim vardır bir hayır deyip unutmaya calışalım herzaman namazdan sonra dualarımdasınız

kızlar 2 gündür namaz bile kılamadım off cok canım sıkıldı allahım affet vijdanım sızlıyo içim rahat deil

yok canım yağ falan koymuyorum sade pişiyo.aynen zeynom rüyalarda bile rahat yok bize Allah yardımcımız olsun.

geçmiş olsun canım işte bu bulantıların bir çaresi yok hamilelikte Allah beterinden korusun bunlarda geçer az kaldı sabır.

sağol canım Allah razı olsun

kızlar ben cıkayım bi evi toparlayayım evim ucuyo valla cok dağınık birazda uzanıyım yine gelirim

kızlar sabah erkenden gidip plates topu alıyorum :sm_cool:

kıss bişey sölicem benim bi arkadaş hani 3 senelik evliydi yumurta tembelliği vardı incir kaynatıp içiyodu hani bide ebru şallının yaptığı plates varya her sabah onu yapıyodu yumurtalıkları hareketlendiriomuş die ve gercekten hamile kaldı kaydirigubbakcemile5

vallahamı :sm_cool: yarın erkenden bimin önündeyim o zaman :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…