hg canımgünaydın kızlar..........
ben pişirip koyuyorum dondurucuya harika oluyo.domatesleri soyuyorum küp küp doğrayıp pişiriyorum soğuyunca buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atıyorım hem pratik hem lezzetli oluyo bu sene yapmadım daha yapıcam.
evet öyledir bi ayarım kaçtı mı zor düzelirim gözümün önünden gitmiyo görüntü sabah gözümü açtım aklımda derinden yaraladı beni neden bilmiyorum.öğlene kadar geçer geçer bişeyim kalmaz merak etme bir senelik evli olan en yakın arkadaşım doğum yaptı bir oğlu yeni bu duruma alıştımsa bunada alışırım inşallah.sen bakma bana arada gelip gidiyolar iyi saatte olsunlar
günaydın esinte hoşgeldin nasılsın
günaydın canım yine rahatsızım diycem eminem pazartesi anneme yemeğe gittik salı sabahı bi bulantı aferdersin kusma krizi zor hastaneye kaldırıldım serum falan taktılar dünden beride vucudum yorgun cıkarmaktan hiç iştahım yok ay mahvoldum ya 5 dk 5 dkama uymuyo sen nasılsın
hoşgördüm zeynom nasılsın nasıl gidio
ya sen tüple olmadın bişi olmadın yumurtan kendi döllendi
tüp bebeklerde öle sıkıntı çekilir diye biliyorum
neyse geçmiş olsun
evet ama bünye meselesiymiş kaldırmıyomuş sağol canım
hamdolsun iyiyim canım nasıl oluyum
yok canım yağ falan koymuyorum sade pişiyo.aynen zeynom rüyalarda bile rahat yok bize Allah yardımcımız olsun.hg canım
emine sadece domateslerimi pişiriyosun yağ ne koymuyonmu pişirirken
emineeee inan bende negatifin etkisinden kurtulamadım
bugün rüyamda öleee uğraştım 2 embriyo konuyormuş 3. denememmiş her yerden zıplıyom atlıyom nasıl olsa bişi olmaz alıştım negatife diyom
aaayyyy hala kurtulamadım etkisinden kolay değil inan
günaydın canım yine rahatsızım diycem eminem pazartesi anneme yemeğe gittik salı sabahı bi bulantı aferdersin kusma krizi zor hastaneye kaldırıldım serum falan taktılar dünden beride vucudum yorgun cıkarmaktan hiç iştahım yok ay mahvoldum ya 5 dk 5 dkama uymuyo sen nasılsın
iyi ol bak mu mübarek günlerdeyiz bu aylar senede 1 gelio tadını cıkarın canım bol bol dua edelim bu aylarda semanın kapıları acılır dualar geri cevrilmez sadece zamana bırakalım olmadı die üzülmeyelim vardır bir hayır deyip unutmaya calışalım herzaman namazdan sonra dualarımdasınız
kızlar 2 gündür namaz bile kılamadım off cok canım sıkıldı allahım affet vijdanım sızlıyo içim rahat deil
kızlar sabah erkenden gidip plates topu alıyorum :sm_cool:
kıss bişey sölicem benim bi arkadaş hani 3 senelik evliydi yumurta tembelliği vardı incir kaynatıp içiyodu hani bide ebru şallının yaptığı plates varya her sabah onu yapıyodu yumurtalıkları hareketlendiriomuş die ve gercekten hamile kaldı kaydirigubbakcemile5
Allah affeder canım niyetin belli isteyere kılmamazlık etmemişsin ki kaza edersin sonradan.
vallahamı :sm_cool: yarın erkenden bimin önündeyim o zaman :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?