Evet bende buna şaşırıyorum sağlıklı bir çifte hamile kalma oranı her ay %25 iken nasıl oluyorda biz o kadar yumurta sayısına rağmen aşılamayla %15 le bile kalamıyoruz.
Bana polikistik over teşhisi kondu, eşimde hiçbir sorun yok. Doktorum sadece tedavi ile hamile kalabileceğimi diğer türlü hamile kalma olasılığımın yok denecek kadar az olduğunu söylemesine rağmen biz 6 ay denedik tedavi olmadan olmadı. Benim adetlerim çok düzensizdi onun dışında hormon tahlil sonuçlarım normal çıkıyor, işte 3 aydırda tedavi ile deniyoruz gerçi bu ay daha belli değil belkide hamile kalırım inşallah. Canım acele etmemin tek nedeni 31 yaşımı doldurdum 32 ye doğru gidiyorum. Bu hastalığımda yumurtlama sorunum var benim ve 32 yaşından sonra yumurtlama iyice azalıyormuş.
kızlar benimde adetime 3 gün var, göğüslerim ağrıyor biraz ama onun dışında bi belirti yok,
oynatmaya az kaldı foktorum nerdeeeeeeeeeee:bbo::roflol:
siz bana bakmayın size kızmıyorum kendimi harap ettiğim için kızıyorum
kız bugün beni ilk defa güldürdün
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aa nasıl senin adetine üç gün var ama sen benden sonra regl oldun benim daha 6 gün var bi yanlışın olmasın nergiscim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?