Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün hiç tadım yok zeyno adetimde yaklaşıyoya ben yine sinir harbi yaşamaya başladım.

zeynep hadi çabuk gitte al ozaman bizim burdada kapışıyolar ben iş yerinden arkadaşı yolladım şimdi alacak.

canım geçmişi okudum da dün zaten zeynep verdı bana duayı bende hemen kabul ettim eve gider gitmez okudum. neyse fazla olsunda

canım geçmişi okudum da dün zaten zeynep verdı bana duayı bende hemen kabul ettim eve gider gitmez okudum. neyse fazla olsunda

eve gider gitmez okumuşun tamam da dün bir haber vermedin biz burda bekliyoruz kim okudu kim okumadı dün hiç kimse gelip söylemedi biz nerden bilelim okudumu okuyacakmı belki rahatsızlandı okuyamıcak belki işi var herkes okuruz dedi gitti ilk gün ondan sonra ses çıkmadı.

bu haftalık böle olsun
haftaya inşaallah zaten 7 gün var zaten gelen girip bakar kime kaç tane vermiş

iide canım ben zeynepe dedim ya okurum diye .. benı az çok tanımılşındır okuyacam dediysem okurum ben..

iide canım ben zeynepe dedim ya okurum diye .. benı az çok tanımılşındır okuyacam dediysem okurum ben..

tamam ya ben listeyi yapmıycam kim yaparsa yapsın kabak yine benim başıma patladı
zaman kısa napıyım 3 günde anca milleti ayarladım
ben yapmıyorum listeyi artık

geldiğinde illa birisimi olması lazımdı
yazdıkların siliniyormu burda
ben herkesi tanıyorum burda merak etmeyin
beyzanur bundan sonra sen yap listeyi siteye çok gelen biri olarak tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…