Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iide canım ben zeynepe dedim ya okurum diye .. benı az çok tanımılşındır okuyacam dediysem okurum ben..

evet seni az tanıdık hiç gelmiyorsun selam veriyon çıkıyon
napalım bizde beyzanur yarın ya gelmezse dedik ve ben paylaştırdım tekrar bunda ne var
al saat 10 buçuk 1 saat sonra sela verilecek dua yapılacak
ben nerden bilebilirdimki senin cumadan önce geleceğini ya gelmeseydin ya okunmadı zannetseydik

zeynep sana hiç biirşey demiyorum Allah rızası için bişey yapıyosun sonra bunu burnumuzdan geitiriyosun. ister yap listeyi istyer yapma benı tanımadıysan bundan sonrada tanıma benı tamamı ben çalışıyporum herzaman giremiyorum okuycam dedim okudum ve sabahtan girdim söyledim . neyse açıklama yapmayada gerek yok. mübarek ramazan ayında yaptığına bak

sen kimsinde bana hesap soruyosun be
dediğin lafa bak kimin burnundan getirmişim
ne yaptım ben be
zaten seni tanımakta istemiyorum bu saatten sonra nasıl biri olduğunu öğrenmiş oldum
asıl benim burnumdan geldi şu laflara bak

saygının dozunu kaçırıyosun zeynep

saygı dozunu sen şu yazdıklarında bozdun
alttanmı almam gerekiyordu suçum yokken

zeyno şu mübarek gunde bırbırımızı kırmayalım başkası okumadı diye

sen geldin okudum dedin bende Allah kabul etsin eksik olmasında fazla olsun önemli değil dedim konuyu kapattım
iananmazsan önceki sayfalara bak
yok zeynep aksi
bi ben kalmıştım
yaptığın işe bak
burnumuzdan getirdin diyen sensin değilmi

herneyse tamam bugünlük böle oldu isterseniz okumayalım
Allah rızası için yaptım herkes üstüme yüklendi nedense gözünüz bi beni görüyo galiba
bundan sonra kendim okuycam ben fatoş için duamızı yapalım bitsin
siz naparsanız yapın tamammı

sen niye bi anda bana yüklendin almadım

zeynep o kadar zoruma gittiki benı tanışmamışsın ayrı bide şurda 1 yıldır bişeyler paylaştık. ama hala tanıyamıamışız birbirimizi.inan gözlerim doldu kendimi zor tutyorum milletin içinde özür dilerim kımsenın kalbını kırmak istememiyorum mübarek günde

ama beni kırdın bana neler söledin hakkım olmadığı halde

emıne ben ne dediniz yapmadım şimdiye kadar önceden hergun giriyosun şimdi tekım işlerim yoğun girmiyorum benı tanımıyomuşsunuz .

beyzanur mesele yapma veya yapmama meselesi değil okursun veya okumazsın o senin tercihin bizim kızdığımız nokta ertesi gün gelipte net bişey söylenmemesi ben buna biraz sorumsuzluk diyorum ve hayatta en sinir olduğum şeydir bir işe başlarsam gerisini getiririm ve takip ederim yoğunsun çalışıyosun anlıyorum ama arada giriyosun beyzanur okuyup çıkıyosun burda kimse olmasa da yazabilirdin bişz gelince görürdük biz buna kızıyoruz kimseye zorla bişey yaptırmıyoz burda.bende çalışıyorum çalışma hayatını biliyorum bende çok yoğun oluyorum zaman zaman ama 5 dk girip bişey yazacak kadar vakit buluyorum.

Son düzenleme:
hayır burda benim suçum ne neden üstüme geliniyo
okursan oku okumazsan okuma beni ne ilgilendirir
ben bi işe başladımmı onun düzgün gitmesini isterim sende bi geliyon bi gelmiyon
benim üstüme neden geldin bu kadar
ben kötü bişimi yaptım eksikmi verdim hatamı yaptım biryerdede burnunuzdan getirdim

fatoşta ortalarda yok onun duası yapılacak oda ayyyhh çıldırmak elde değil tamam ya bu iş burda bitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…