iide canım ben zeynepe dedim ya okurum diye .. benı az çok tanımılşındır okuyacam dediysem okurum ben..
zeynep sana hiç biirşey demiyorum Allah rızası için bişey yapıyosun sonra bunu burnumuzdan geitiriyosun. ister yap listeyi istyer yapma benı tanımadıysan bundan sonrada tanıma benı tamamı ben çalışıyporum herzaman giremiyorum okuycam dedim okudum ve sabahtan girdim söyledim . neyse açıklama yapmayada gerek yok. mübarek ramazan ayında yaptığına bak
burda bi laf atmadığın benı kalydıydım bunuda becerdın teşekkürler sana.
sen kimsinde bana hesap soruyosun be
dediğin lafa bak kimin burnundan getirmişim
ne yaptım ben be
zaten seni tanımakta istemiyorum bu saatten sonra nasıl biri olduğunu öğrenmiş oldum
asıl benim burnumdan geldi şu laflara bak
zeynep sana hiç biirşey demiyorum Allah rızası için bişey yapıyosun sonra bunu burnumuzdan geitiriyosun. ister yap listeyi istyer yapma benı tanımadıysan bundan sonrada tanıma benı tamamı ben çalışıyporum herzaman giremiyorum okuycam dedim okudum ve sabahtan girdim söyledim . neyse açıklama yapmayada gerek yok. mübarek ramazan ayında yaptığına bak
bu dua işi burda bitsin arkadaşlar baksanıza organize olamıyoruz
emıne ben ne dediniz yapmadım şimdiye kadar önceden hergun giriyosun şimdi tekım işlerim yoğun girmiyorum benı tanımıyomuşsunuz .
zeyno şu mübarek gunde bırbırımızı kırmayalım başkası okumadı diye
sen niye bi anda bana yüklendin almadım
zeynep o kadar zoruma gittiki benı tanışmamışsın ayrı bide şurda 1 yıldır bişeyler paylaştık. ama hala tanıyamıamışız birbirimizi.inan gözlerim doldu kendimi zor tutyorum milletin içinde özür dilerim kımsenın kalbını kırmak istememiyorum mübarek günde
emıne ben ne dediniz yapmadım şimdiye kadar önceden hergun giriyosun şimdi tekım işlerim yoğun girmiyorum benı tanımıyomuşsunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?