Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar burda 1 yıldır beraberız .1 yıldır çok şey paylaştık şimdiye kadar hiçkimseyle böyle sözlü atışmam olmadı inanın çok üzüldüm. kimseyi ne kırmak nede üzmek isterim.Hepinizi çok seviyorum Rabbim inşallah en yakın zamanda hepimizi meleğine kavuşturur. Sizlere hayırlı cumalar. Allaha emanet olun.

şuan madur durumda olan benim üstüme düşen vaz,feyi yerine getirmek benim görevim herkes biryerde olmazki böle
aleynada aynısını yaptı
çarşamba ben okurum dedi dün geldi bişi demeden gitti
ya okudunmu okuycanmı bi haber versene değilmi ama
ben kimseye kızmadım görevimşi yaptım yaptığımada inanıyorum herkim bana burnumdan geldi desede
bu iş ciddi iş
sanada hayırlı cumalar hakkında hayırlısı olsun

bal diğer topikte yazıyoda yazıyo bhcg si yüksek çıkmış bilmem ne yazıyo diğer topikte buraya uğramıyo bile.

suç bende değil herkes üzerine düşen görevi yerine getirse hiçbişi olmuycak ama yoookkk zeynep asi zeynep saldırgan zeynep sinirli ooohhhh ne ala memleket
ne zeeynepmiş kardeşim ya valla bende hayretler içindeyim

kıslar kusura bakmayın nolur dün acayip bozuldum gece uyuyamadım sabaha karşı uyuyakalmışım anca uyandım evi filan topladım geldim

geömişe bakamadım daha noldu niye sinirlendin bu kadar

ben duayı dağıtamamışım milletin burnundan getirmişim suçluymuşum
millet girip bana demiyorki ben okudum yada şu gün okuycam napıyım bende eksik kalmasın diye dağıttım
kötüğ yapmışım

niye suç sende olsun bitanem herkes ettiğinden utansın napalım
biz hayırlı bişey yapmak istedik ama olmadı

niye herkes üzerime geliyor bu kadar mafoldumben napıyorum ben
mübarek ramazanda yapacağımı yapmışım beyzanur öle diyo
ya aklımda zerre kadar milleti üzmek yok hem niye üzüyüm ben iyilik yapmak istedim herkes bi sorumsuzlaştı anlamıyorum dertlerini herkes benden biliyor ne olursa

boşver zeyno bizim kimseye ihtiyacımız yok 3 müz birbirimize okuruz bizde rabbim kabul eder inş
hata bizde onları adam sanmamızda galiba

bal hamilemiymiş dün aleyna diyodu adet olmuş diye

e insan bi haber vermezmi ben okumuycam diye inan dün herlkese özel mesaj attım bilgisayar açık durdu öle
600 saniyeden sonra atabiliyoprsun ancak özlemaya attım bala attım bugula attımki okumayın biz okuduk diye
ama kötü olan ben oldum yine

sela verilsin duaya başlıyalım
ama bizim burdakiyle diğerleri arasında fark var saat bakımından
o nolucak
senin duan olduğu için buranınkiyle başlayalım tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…