Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ya zeynep ben çok kötüyüm bugün karnım sancılanıyo adet öncesi gerginliğim sinirim başladı deli olucam daha çok erken adet olmam için ne bu şimdi stesten herhalde.

Ya zeynep ben çok kötüyüm bugün karnım sancılanıyo adet öncesi gerginliğim sinirim başladı deli olucam daha çok erken adet olmam için ne bu şimdi stesten herhalde.

bende aynen öleyim başım çatlıyor sakinleşmeye çalış bişi olmamış say
toplantınızmı olacak

canım arkadaşlarım allah sizlerden razı olsun
dualarımızı kabul etsin
hepimize hayırlı sağlıklı rabbime layık kul peygamber efendimize(sav) layık ümmet olan hayırlı evlatlar versin inş
bu okuduğumuz duaları ve salavatları vesile etsin inş
ağızlarınıza sağlık canlarımopuyorumnanaktan

Bari olsamda rahatlasam barut gibiyim sabahten beri burda bağırıp duruyom millete işlerim yoğun bir yandan buraya yetişmeye çalışıyorum dünden beri çok gerildim

sendende razı olsun
nasıl buldunuz duamızı güzel değilmi
her cuma başka dua yazıyım okuyalım

Bari olsamda rahatlasam barut gibiyim sabahten beri burda bağırıp duruyom millete işlerim yoğun bir yandan buraya yetişmeye çalışıyorum dünden beri çok gerildim

anlıyorum seni boşver takma kendimize yaparız kimseye bişi olmaz
rahatla desemde sen zor rahatlıyorsun lülülülülülü

bende aynen öleyim başım çatlıyor sakinleşmeye çalış bişi olmamış say
toplantınızmı olacak
SAKİNLEŞEMİYORUM BİR TÜRLÜ TOPLANTI YAPILACAK HER CUMA YAPILIYO HİÇ DERMANIM YOK TOPLANTIYA FALANDA

SENDENDE Allah razı olsun şu mübarek ayda Rabbim kabul eder inşallahta sana hayırlı bir evlat verir amin.....

kıslar nasılda bulmuşuz birbirimizi ama stres delisi üç çatlak
kimsenin bişeyi taktığı yok anacım

çok doğru yerinde bi laf kutluyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

amiiiiiiin hepimize inş doğal yoldan gelir daha fazla bekletmeden

kıslar ben kafayı yedim evde top oynuyom
ayy çocukluğumu özlemişim duvarla voleybol oynuyorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…