canım kaç yaşında kardeşin
canım ne stresi yaaa ama dogru sıkıntı cilde vurur kiminde
okul stresi desene offffffffff ya düzelir inş.
biliyomusun eşimde öle bişeye kafanı taksın hemen sivilce gibi olur sırtı ona tuzlu su iyi geldi
inşallah üniversitede anlaşabilecegi ark. bulur kendine bu sene başlıyo demidoktor strestende olur demiş
evde kardeşimden başka yaşıtı yok 2 kardeşiz e ben evlendim o yanlız kaldı öle arkadaşlarıda yok
sokağa çıkıp gezmez arkadaşlarıyla efendi tiplidir
nazardan neymi oldu acaba
evde çok sıkılıyormuş
inşallah üniversitede anlaşabilecegi ark. bulur kendine bu sene başlıyo demi
yok canım tuzlu suyu o sivilcelere sürdük dr deniz suyu iyi gelir dedi ama denizi nerde bulcan izin yok o yüzdentuzlu bişi yeme demiş doktor
ne güzel Allah tamamına erdirsinaçık öğretim okycak canım 4 yıllık işletme
yok canım tuzlu suyu o sivilcelere sürdük dr deniz suyu iyi gelir dedi ama denizi nerde bulcan izin yok o yüzden
ya kıslar kardeşim hastalanmış dün annem bana dememiş
gece kaşıntıyla uyanmış eli yüzü her tarafı kızarıp şişmişmafoldumben
napıcam ben yaaa hep sıkıntı sıkıntı mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hastaneye götürmüşler kan almışlar bissürü saat 4 te çıkacakmış nolur dua edinde bişisi olmasın
amin canım sağolne güzel Allah tamamına erdirsin
selam kızlar 2 gündür gelemiyorum çarşamba misafirlerim kalabalıktı ertesi gün ev temi,zle anca geldim zeynepcigim allah kardeşine şifa versin inş
önemli bişeyi yoktur inş. gelmiş geçmiş olsunanladım canım işte kardeşimin nesi var acaba bi bilsek inşaallah gereksiz bi alerjidir
canım geçmiş olsun yediği bişey dokunmuştur canım her bünye farklıdır annenlere bişey olmamış olabilir ama belki ona yaramadı içini ferah tut bişeycik olmaz inşallah Allah acil şifalar versin bitanem.
önemli bişeyi yoktur inş. gelmiş geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?