:sm_cool: içinde pompası var ama kollarım ağrıdıkısss nasıl şişirdin sen bunu
bende mi alsaydım ne
heves ettim şimdi
plates için değil ama kocaman bi topla voleybol oynamak için
aynen öyle ben bugün çatlamazsam daha bişey olmaz tansiyonum dengesiz akşam yükseldi şimdide 8-5 olmuş düşmüş kafa gidiyo artık
kıs ben zaten fitnesss yapıyom gün aşırı ama çok susuyorum
kızlar ben çıkıyorum gelirim işim bitince
kıs zeyno gittiği yere gel ben eklenti yapmayı bilmiyom
tamma emoş
canım bende çıkıyorum akşama kayınbabamlar bizi yemeğe götürecekler
ordanda bana çaya gelin dedim evi bi temizleyim platesimide yapıyım saat 3 e gelirim
canım kusura bakmayın dün resmen pilim bitti oruç oruç bir sürü yemek yap derken neti açamadım sela okunuca açtım msjı gördüm hemen ayetel kürsü okudum 50 tane selevatları da başaladım ezana yetişirimBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA
* Allahım! Ben, senin pak, güzel, mübarek ve yüce nezdinde en sevimli olan, onunla dua edildiği taktirde hemen icabet ettiğin, onunla senden
istenince hemen verdiğin, onunla rahmetin talep edilince rahmetini esirgemediğin, onunla kurtuluş talep edilince kurtuluş verdiğin isminle senden istiyorum."
* Allahım! Benim için takdir ettiğin herşeyin sonu hayır olmasını senden, senin merhametinden dilerim. Ey merhamet edenlerin en merhametlisi
* Allahım! Cehennem azabından, kabir azabından, Mesih Deccâl'in fitnesinden, hayat ve ölüm fitnesinden sana sığınırım." (4)
* Allahım! Cenneti ve Cennete götürecek söz ve işleri senden ister, Cehennemden ve Cehenneme sürükleyecek söz ve hareketlerden sana sığınırım.
* Allahım! Hâlde ve gelecekte bildiğim ve bilmediğim bütün iyilikleri senden ister, bildiğim ve bilmediğim hâlde ve gelecekte bütün
kötülüklerden sana sığınırım.
* Allahım! Kulun ve Resûlün Muhammed sallâllahü aleyhi ve sellemin senden istediği hayır ve iyilikleri senden ister ve sana sığınıp
ilticâ ettiği her şeyden ben de sana sığınırım.
* Allahım! Kur’ân-ı kerîm hürmetine bana rahmet eyle, Kur’ânı bana îmân, nûr, hidâyet ve rahmet kıl, Allahım Kur’ân-ı nasib et,
Kur’ân-ı kerîmi lehimde hüccet kıl. Ey âlemlerin Rabbi.
* Allahım! Peygamberin Muhammed aleyhisselam, dostun İbrahim aleyhisselam, sırdaşın Mûsâ aleyhisselam, Kelîme ve ruhundan olan
Îsâ aleyhisselam hürmetine, Mûsâ’ya inen Tevrat, Îsâ’ya inen İncil, Dâvûd’a inen Zebûr, Muhammed aleyhisselâma inen Kur’ân hürmetine,
bütün peygamberlerine yaptığın vahiy hürmetine, Mahlûkâtın üzerindeki kazâ ve takdîrin, senden isteyenlere verdiğin, fakir ettiğin zenginler,
zengin ettiğin fakirler, hidâyete ulaştırdığın kimseler hürmetine; Mûsâ Aleyhisselâma bildirdiğin, kulların rızıklarını böldüğün yeryüzünün,
hareketten sükûna erdirdiğin dağların, ayakta tuttuğun, arş-ı âzamı taşıttığın ism-i âzamın hürmetine; Kur’ân-ı Kerîmde nâzil olan samed,
ahad ve tâhir isimlerinin hürmetine; gündüzleri aydınlatıp geceleri karartan ismin hürmetine; azamet-i Kibriyân ve nûr-i vechin hürmetine,
Senin kuvvet ve kudretinle Kur’ân-ı Kerîmi okuyup anlamağı ve onu bütün vücûduma duyurmanı ve bütün hareketlerimi ona uydurmamı senden dilerim.
Kuvvet ve kudret ancak sendendir. Yâ erhamerrahimîn.
* Bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden muhafaza et, her işimizin sonunu güzel eyle,
dünya sıkıntılarından ve ahıret azabından bizi koru!
* Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle!
*Şafi sıfatınla senden şifa istiyoruz ey rahim
* Ey hayy u kayyûm olan Allahım! Bütün işlerimi düzeltmeni, bir an bile beni kendi başıma bırakmamanı, rahmetine sığınarak senden isterim.
* Kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından, zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.
* Ya Rabbi, bize dünya ve ahırette güzellik ver ve Cehennem azabından bizi koru!
* Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmıyan ibâdetten ve kabul edilmiyen duâdan, acizlikten, tembellikten,
korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve
kötü komşudan sana sığınırım!
YA RABBİM
FATOŞ arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebeğinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine,islama ve ailesine hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek
ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme .
HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
"ESSELATÜ VESSELAMÜ ALEYKE YA HABİBALLAH"
Essalatu vesselamu aleyke ya resullallah
Essalatu vessalamu aleyke ya Seyyidi evveline velahirîn
VELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN
EL FATİHA SALAVAT
AMİN
zeynebim çok geçmiş olsun acaba dokuncak bişeymi yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?