bencede bugün herkes birbirine dua etsin olsun bitsin
zeynepcim emoşcum ben hamile filen değilim. canım dün zeynepcim senin özel mesajına yazdım canım ben çok rahatsızım giremeyebilirim canım dedim sende bana sonradan mesaj attın biz aramızda paylaştık senin okumana gerek kalmadı diye. benim sizin için asla bi kötü düşüncem yok canım inanın buna reglim 3 gün geçti. hastanede dün idrar testi yaptım silik çıkmıştı.sevindim havalara uçtum size baktım yoksunuz kimse yoktu. sevincimi paylaşıcaktım. tek kalınca diğer topikte sizden önce konuştuğum arkadaşlara yazdım.senin mesajlarınada cevap yazdım. ama gelmediyse benim suçum değilki. netim açıktı hastane yoğun yazamıyordumki dün sabah kan verdim. hcg yüksek çıktı ama gebelik için düşük dış gebelik olabilir dr. dedi. dünya başıma yıkıldı.... inanınki bana mubarek ramazanda yalan söylicek değilim kızlar. sizi terkedermiyim. dün hastaneden geldim regli oldumm .dr. bu gün yine hcg istedi tüm hormonlara baktı. yüksek pazartesi yine vericemmm. yazarken ağlıyorum zaten şuan canım çok sıtkın geçen gün düşünüyordum ben hamile kalsam bile asla kızları bırakmam diyordum.onlar benim can arkadaşlarım dedim kendimce..bu günde girdim baktım kimse yoktu sizden sonra zaten işlerim çıktı :çok üzgünüm:
sagol ya sana ettigim dualara ve güzel temennilere karşı cok güzel bi teşekkürboşver zeyno bizim kimseye ihtiyacımız yok 3 müz birbirimize okuruz bizde rabbim kabul eder inş
hata bizde onları adam sanmamızda galiba
aleyna yazabilirdi ben daha okumadım akşam okuycam ne aceleciymişiz
ben bi sorumluluk aldımmı inan içim rahat etmez o illaki bitecek başka yolu yok
günaydın esinte napıyosun nasılsın
sağol canımherkeze hayırlı cumalar.
Zeynep kardeşin için gemiş olsun canım..
sen bana dedinki ben okurum dedin bende tamam eğer okuyamnazsan bana haber ver dedimzeynepcim emoşcum ben hamile filen değilim. canım dün zeynepcim senin özel mesajına yazdım canım ben çok rahatsızım giremeyebilirim canım dedim sende bana sonradan mesaj attın biz aramızda paylaştık senin okumana gerek kalmadı diye. benim sizin için asla bi kötü düşüncem yok canım inanın buna reglim 3 gün geçti. hastanede dün idrar testi yaptım silik çıkmıştı.sevindim havalara uçtum size baktım yoksunuz kimse yoktu. sevincimi paylaşıcaktım. tek kalınca diğer topikte sizden önce konuştuğum arkadaşlara yazdım.senin mesajlarınada cevap yazdım. ama gelmediyse benim suçum değilki. netim açıktı hastane yoğun yazamıyordumki dün sabah kan verdim. hcg yüksek çıktı ama gebelik için düşük dış gebelik olabilir dr. dedi. dünya başıma yıkıldı.... inanınki bana mubarek ramazanda yalan söylicek değilim kızlar. sizi terkedermiyim. dün hastaneden geldim regli oldumm .dr. bu gün yine hcg istedi tüm hormonlara baktı. yüksek pazartesi yine vericemmm. yazarken ağlıyorum zaten şuan canım çok sıtkın geçen gün düşünüyordum ben hamile kalsam bile asla kızları bırakmam diyordum.onlar benim can arkadaşlarım dedim kendimce..bu günde girdim baktım kimse yoktu sizden sonra zaten işlerim çıktı :çok üzgünüm:
sende çıkmaya yer arıyordun zaten buda sebep oldu sanasagol ya sana ettigim dualara ve güzel temennilere karşı cok güzel bi teşekkür
dün bütün gün yoktum evde
kızlar ne yaptılar diye bi baktım bakmaz olsaydım ben okudugumda o kadar cok şok oldum ve üzüldümki anlatamam sabahın bu saatinde sana cevap yazıyorum aslında sana cok güzel iki kelime derim ama ben bu ayın hürmetine susuyorum kimse kırılmasın diye elimden geleni yapıyorum yine aynısını yapıcam sana bişe demiycem
bu ne biçim söz ya ``hata bizde onları adam sanmamızda galiba ```ALLAHIM sinirden aglıycam şimdi sana hiç bişe demiyorum bu mubarek günde
RABBİM görüyo RABBİM herkesin gönlüne göre versin
benim bütün sitemim özetle listede bulunmak ve dua okumaktı ama hiç gerek yokmuş bunu anladım
bizlerde öyleyiz aldıgımız sorumlulugu yerine getiririz
liste günü okuycam dedim ve dua saati gelmedende haber verdim okudum diye ben yetirince ispatladıgımı düşünüyorum kendimi
önce haber vercekmişim vermiyorum beyzanında dediyi gibi okurum dedim daha ne haberi dahale anlamış deyilim ya
duayı okurum diyenleri deyil haberi olmayanlarınkini bölüştüre bilirdiniz
sabah sabah üzüldüm ya zaten bundan sonra ben yokum RABBİM herkesin gönlüne göre versin
zeynep nerdeydin sabahtan beri kız geliyorum yoksum geliyorum yoksun işim vardı ancak geldim bende
tamam zeyno çık sen canım bak işine pazartesi görüşürüz hadi kolay gelsin hoşçakal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?