evet canım ya gözüm seyiriyo nerdeyse 3 ay olacak durmuyo çok rahatsızediyo beni başım ağrıyo doktora gitmeyi düşünüyorum acaba nörolojiyemi gitsem göz doktoruna mı çaresi varmı acaba kafayı yemek üzereyim.zeynebin belki işi vardır belkide uyuyodur bazen kalıyo bu saate belli olmuyo kardeşinden haberim yok iyileşmiştir inşallah.kısss emoş gözün mü seğiriyor yine ona bakıp duruyosun
zeynonun hiç bu saate kaldığını görmemiştim merak ettim
kardeşi nasıl oldu haberin varmı
kısss millet öyle hayıt tohumu içiyo nasıl bişey bilgin var mı
Arkadaşlar 8 aydır hamile kalmak istiyorum fakat henüz birşey yok. Doktorum benden 21. Gün progesteron testi istedi, sonuc 33 çıktı. Doktoruma ilettiğimde hadi hayırlısı adetini bekleyelim dedi. Arkadaşım filan hamile olabilirsin dedi.. Bu sonuç hamileliği belli edermi??
Fakat bugün adet ağrısına benzer ağrılar çekiyorum ama birşey yok daha...
Tecrübelerinize ihtiyacım var...
Arkadaşlar 8 aydır hamile kalmak istiyorum fakat henüz birşey yok. Doktorum benden 21. Gün progesteron testi istedi, sonuc 33 çıktı. Doktoruma ilettiğimde hadi hayırlısı adetini bekleyelim dedi. Arkadaşım filan hamile olabilirsin dedi.. Bu sonuç hamileliği belli edermi??
Fakat bugün adet ağrısına benzer ağrılar çekiyorum ama birşey yok daha...
Tecrübelerinize ihtiyacım var...
kızlar emoşşşşşş, fatoşşşşşş benimle konuşmuyormusunuzzzz yazında bileyimmmm. aşk olsun. cevap vermiyorunuzzzzzzz.
Sağolun arkadaşlar.. Her ay eşimin hastalandınmı diye sorması beni biraz strese soktu tabiii..
Şuan işteyim.. Durmadan Wc ye gidip duruyorum kontrol için
Arkadaşlar sağolun... Umarım sizlerinde biran önce güzel güzel bebişleri olur..
Sağolun arkadaşlar.. Her ay eşimin hastalandınmı diye sorması beni biraz strese soktu tabiii..
Şuan işteyim.. Durmadan Wc ye gidip duruyorum kontrol için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?