bende baya merak ettim zeynoyu sen naptın canım dinlendin mi biraz
bebişim nasıl emoş
niye kıs hayırdır canın mı sıkkın bişeye
kıs haklısın sürekli göz seğirmesi insanın sinirlerini yıpratır
emoşum benim işim çok tatlım akşama yatılı yemekli misafirim var kendine iyi bak tatlım çok geçmiş olsun Şeniz
adet oluyorum o bir yandan gözüm durmadan seyiriyo baş ağrısı yapıyo sinir yapıyo bende doktora gidicem başka çaresi kalmadı
emine siz ben anlamak istemiyorsunuz heralde ben zeynepe yazdım. özelde tamam okurum dedim. burası yoğun ya belki duaya katılamam dedim. oda bana haber ver dedi. çok hastayım diyede ekledim. grip oldum yine özelden mesaj attı biz aramızda paylaştık okumana gerek kalmadı diye mesaj duruyor. göndereyim okuyun
ben geldim öğlenden sonra kimse yok. diğer topikteki kızlara merab dedim. sonrası geldi zaten çok rahatsızlandım. kimyasal gebelik geçiriyormuşum. sürekli çıkarıyordum. kolarım delik deşik oldu sürekli kan veriyorum hcg düştümü bakılıyor. reglimde normal olmuyordu. çok fazlaydı. am olsun sizde haklısınız özür dilerimmmmm hepinizden illada yok gelme diyorsan cevap yazmıyorsanız çekilirim ama bilinki size karşı art niyetim olmadı. diğer topikte siz olmayınca onlara yazdım merak ediyolardı. ne oldu durumum diyee. biz burada kardeşiz bence iyi günde kötü günde birbirimizi her zaman korumamız lazım değilmiiiii. herkes hata yaparrr:gitme::çok üzgünüm:
bal tamam canım ne sen derdini anlatabilirsin sanal ortamda nede ben unut gitsinemine siz ben anlamak istemiyorsunuz heralde ben zeynepe yazdım. özelde tamam okurum dedim. burası yoğun ya belki duaya katılamam dedim. oda bana haber ver dedi. çok hastayım diyede ekledim. grip oldum yine özelden mesaj attı biz aramızda paylaştık okumana gerek kalmadı diye mesaj duruyor. göndereyim okuyun
ben geldim öğlenden sonra kimse yok. diğer topikteki kızlara merab dedim. sonrası geldi zaten çok rahatsızlandım. kimyasal gebelik geçiriyormuşum. sürekli çıkarıyordum. kolarım delik deşik oldu sürekli kan veriyorum hcg düştümü bakılıyor. reglimde normal olmuyordu. çok fazlaydı. am olsun sizde haklısınız özür dilerimmmmm hepinizden illada yok gelme diyorsan cevap yazmıyorsanız çekilirim ama bilinki size karşı art niyetim olmadı. diğer topikte siz olmayınca onlara yazdım merak ediyolardı. ne oldu durumum diyee. biz burada kardeşiz bence iyi günde kötü günde birbirimizi her zaman korumamız lazım değilmiiiii. herkes hata yaparrr:gitme::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?