sen gözünün seğermesi için gitmiştin değilmi
doktor ona ne dedi
kız müşteri geldi cevap yazamadım.gözümün seyirmeine psikolojiktir dedi ama bildiğin gibi değil hiç durmuyo deli etti beni bugün çıkan sonuca göre bişey söyleyecek
canım ya inşaallah kötü bişi çıkmaz
insan hasta olunca bir yerinden dert çıkınca ben neden şuna çok üzülmüşüm diyo değilmi
ama bilmiyoruzki herşeyin başı sağlık
sen nasılsın canım napıyosun kardeşin nasıl oldu
aynen öyle canım ben şu an çok pişmanım kafama bu kadar taktığıma mafoldumbenzeynep lütfen kafana takma sende benden sana abla tavsiyesimafoldumben
bundan sonra hiç takmıcam kafama şu an sadece iyileşmek istiyorum sağlığımın yerine gelmesini istiyorum Allahım sen yardım et:Saruboceq:
iyiyim ne olsun canım
10 gün sürdü hastalanmam bugünde olurmu bilmem çamaşırım kirleniyo sürekli
büyük tuvaletime çıkıncada biraz ıkınınca afedersin rahmimin ağrıdığını hissediyorum sanki çıkacaklarmış gibi yavaş yavaş geçiyo sonra
kardeşimde iyi hamdolsun iğne vurunuyo işte
günaydın kaymaklı ekmek kadayıf tadında fıstıklar
Allah sağlık versin eminem
saat 2 olsada bi rahatlasan hayırlısıyla senmi gidip alıcan sonucu
beyin tomografisi çekildi bugün sonuç çıkacak doktor psikolojiktir dedi ama yinede yinede tomografi istedi hiç iyi değilim ben ya böyle ensemde uyuşma var baş ağrısı yapıyo hepside sol tarafımda kalbim sıkışıyo işte dört senenin birikimi vücudumdan çıkıyo kızlar siz siz olun kafanıza çok takmayın ben artık takmıyorum ama iş işten geçti ne yazıkkimafoldumben
yok iyiyiz canım eminem anlatıyo iştehayırdır kıslar bugün çok dertlisiniz
tedavi sonrası böyle düzensizlikler olabiliyo canım boşver takma kafaya.kardeşinin iyi olmasına sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın.
sağol canım ben alıcam sonucu.ben bi lavaboya gidicem kötü oldum yine miğdem bulanıyo.10 dk ya gelirim.
cokacimcoook ayyy bugün orucum ben ramazanın 2. orucunu tutuyorum çoookkk midem ağrıyo ve acıktımmmmmmmmmmmmm
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?