bayram eziyetini bide bana sor offffffffffff offffffff
senin kaç yıl oldu
kısss üzme kendini boşa biz kime ne yaptık ki
paylaşmak istemeyen gider
ayşede gitmemişmiydi niye psikolojisi bozuluyomuş şimdi gayet iyi heralde
giden gitsin
ah fatoşum ah Rabbim çok fazla aratmaz inşallah tez vakitte bizede hayırlısıyla evlat verirevleneli 3.5 yıl oldu ilk 6 ay korunduk sonra tam 1 sene önce düşük yaptım dahada yok işte
düşükten sonra toparlanamdım
prolaktin tiroit pco hepsi hortladı
tedaviye başladım onada hazır olmadığımı gördüm
zeyno negatif alınca sanki ben aldım o sonucu ağlama krizlerine filan girdim eşimde tedaviyi iptal etti
fatoş çok kötü oldum ya az öncede baktım ayşe nasıl sohpet ediyo topikte gayet iyiydi bişeyler yazdım cevap bile vermedi biz kime ne yaptık ya bu topiğin adını uğursuza çıkardılar gelen kaçıyo gelen kaçıyo bune yamafoldumbenfatoş bende gelmek istemiyorum böyle insanlar yüzünden daha çok sinirlerim harap oluyo yeter artık buraya kadar
sizin sorun neydi emoşum
kusura bakma canım benim unutkanlığım var ya daha öncede sormuş olabilirim hatırlamıyorum
ah fatoşum ah Rabbim çok fazla aratmaz inşallah tez vakitte bizede hayırlısıyla evlat verir
amiiiiiiiiiin canım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
vücut yoruldu yıprandı tedaviye ağlamaya gücü kalmadı artık hastalıklar hortluyo Allah sonumuzu hayır etsin.
emoşum bizim dinimizde uğurlu yada uğursuz diye bişey yok
bu mübarek günlerde de kimsenin kimseyi üzmek gibi bi hakkı yok
bu günler elbet geçecek bizimde sınavımız hayırla sonuçlanacak
rabbim yardımcımız olsun
ne diyelim ki allah layık oldukları gibi mükafaatlandırsın onlarıda
onların bebeği var diye bizden üstün mü onun orasını ancak mevlam bilir
hepimizin hayatı bir roman olur yazsak burda birbirimize destek için varız ama insanlarda böyle yapınca zoruma gidiyo buranın hiçbir anlamı kalmıyo çok yoruldum fatoş.Allah sendende razı olsun biraz rahatladınsa ne mutlu bize.kıs düşükten sonra neler çektim ayağa kalkacak dermanım yoktu üstüne bide ev taşıdım bide üste bayram bide kimse inanmaz hastalığıma
dünyadaki tek düşük yapan ben değilim ya offffff neler anlatsam roman olur
sonuçta ilaca mahkumiyet geldi
vücutta d vitamini diye bişey kalmamış bide ona ilaç kullandım
üstüne kilo aldım psikoloji filan gitti depresyona girecektim sizlerle tanıştım allah zeynodanda sendende razı olsun sayenizde rahatladım
şu an sebepsiz mi yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?