Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
artık buraya kimse uğramaz oldu bu topikte böylece kapanmış oldu allah herkese selamet versin bende artık gelmeyi düşünmüyorum.

kıs emine noldu tatlım dün nette sorun vardı giremedim çok sıkılmışın galiba
canım ben yarın gidiyorum ve 1 ay yokum
bugün gelirsen konuşalım biraz gelmezsen allaha emanet olun
hayırlı bayramlar dilerim şimdiden

bugull hamileymişsin sakın ha gelme buraya aman nazar ne değdiririzde sende bebeğinden olursun arkadaşım

zeynep ben pek iyi değilim artık bu topiğede gelmek istemiyorum kaç gündür geliyorum kimse yok burda tek başıma kalınca çok canım sıkıldı kendimi kötü hissettim şöyle bir geriye baktım topiğin en başından okudum %90 hamile kaldı herkes sandımki geriye bir ben kaldım herkes beni terk etti gibi oldu ne biliym işte böyle karmaşık duygular içerisindeyim.

sende istersen başka topikte arkadaşlar edin kendine benim için gelmek zorunda kalma buraya Allah herkesin yolunu açık etsin.evet bugulda hamileymiş hayırlı olsun ne diyim

kız delimisin sen
ben 3 gündür yoktum dedimya kardeşime bakıcam diye 2 gün bende yattı giremedim çarşıya pazara gittik
akşama doğruda ev bakıyoz şubatta kiramız bitiyo erken başlarsak borcumuz hemen biter diye ev arıyoruz öle

sende istersen başka topikte arkadaşlar edin kendine benim için gelmek zorunda kalma buraya Allah herkesin yolunu açık etsin.evet bugulda hamileymiş hayırlı olsun ne diyim
ya ben başkalarını napıyım bi sen kaldın zaten hepsi hayırsız çıktı bizi Allah ne kadar çok seviyormuşki sınavımız bitmedi emine kaderimiz aynı gibi bizde borca girip ev alıcaz tüp ve aşılama sonraya kaldı
hayırlısı böleymiş napalım
siz bankadan kredimi aldınız bizde almayı düşünüyoruz ama çok faiz koyacak vadeliye

zeynep kendine iyi bak hoşçakal:a015:

emineeeeeeeeee beni sinir etme
benden kurtulamazsın bak telin bende mail adresin bende ne hoşçakalı burayı msn gibi düşün arkadaşım ne okuyon geçmişi offf sende
bak aklımdan çocuk meselesi çıktı benim şuan aklım ev almada vardır herşeyde bi hayır değilmi

ben sana geldin gelmedin demiyorum burda bir tek ben kalınca kötü oldum diyorum herkesin kendine göre işi gücü var arkadaşım

inan zeynep şu an gözlerim dolu dolu yazıyorum bunları burda hamileyim yazmayı o kadar isterdimki olmadı işte veda ediyorum artık kendine çok çok iyi bak güzel haberlerini bekliyorum Allah emanet ol zeynommafoldumben

ben sana geldin gelmedin demiyorum burda bir tek ben kalınca kötü oldum diyorum herkesin kendine göre işi gücü var arkadaşım

ya emine oöel konuşma ama bak işim olmasa gelmemmi biliyorum yanlız kaldın ama yanlız değilsnki Allah var değilmi namazlarında onunla konuşuyorsunya
sıkma kendini üzülme illaki çocuk değil inan bana unut artık unuttuğun zaman seninle olur
bak ben yeniden bi sınava girdim Allah çaresizlerin kimsesizlerin çaresi ve kimsesidir değilmi
sen buna yürekten inan

inan zeynep şu an gözlerim dolu dolu yazıyorum bunları burda hamileyim yazmayı o kadar isterdimki olmadı işte veda ediyorum artık kendine çok çok iyi bak güzel haberlerini bekliyorum Allah emanet ol zeynommafoldumben

emine gitme arkadaşım
offf arkadaşının bedavası varmı vodafona
konuşsak

ben kendime karamsar derdim sende benden beter çıktın haaa kızıcam şimdi:mymeka:

benim inancımın sonsuz sen bilirsin Rabbim her an yanımda her yaptığımı görüyo ne düşündüğümü ne hissetiğim herşeyimi. ama bide arkadaşlar var konuşup dertleştiğin onlarda burda olmayınca buraya gelmemin anlamı kalmadı.

canım benim elimden geldiği kadar seni yanlız bırakmamaya çalışıyorum ama beni biliyorsun ev işi çıktı bide umreciler var pazarteside annemlere gidicem kardeşime yemek yapıp gelicem
offff emine ne dertli başımız varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…