zeynep ben pek iyi değilim artık bu topiğede gelmek istemiyorum kaç gündür geliyorum kimse yok burda tek başıma kalınca çok canım sıkıldı kendimi kötü hissettim şöyle bir geriye baktım topiğin en başından okudum %90 hamile kaldı herkes sandımki geriye bir ben kaldım herkes beni terk etti gibi oldu ne biliym işte böyle karmaşık duygular içerisindeyim.
ya ben başkalarını napıyım bi sen kaldın zaten hepsi hayırsız çıktı bizi Allah ne kadar çok seviyormuşki sınavımız bitmedi emine kaderimiz aynı gibi bizde borca girip ev alıcaz tüp ve aşılama sonraya kaldısende istersen başka topikte arkadaşlar edin kendine benim için gelmek zorunda kalma buraya Allah herkesin yolunu açık etsin.evet bugulda hamileymiş hayırlı olsun ne diyim
zeynep kendine iyi bak hoşçakal:a015:
kız delimisin sen
ben 3 gündür yoktum dedimya kardeşime bakıcam diye 2 gün bende yattı giremedim çarşıya pazara gittik
akşama doğruda ev bakıyoz şubatta kiramız bitiyo erken başlarsak borcumuz hemen biter diye ev arıyoruz öle
ben sana geldin gelmedin demiyorum burda bir tek ben kalınca kötü oldum diyorum herkesin kendine göre işi gücü var arkadaşım
inan zeynep şu an gözlerim dolu dolu yazıyorum bunları burda hamileyim yazmayı o kadar isterdimki olmadı işte veda ediyorum artık kendine çok çok iyi bak güzel haberlerini bekliyorum Allah emanet ol zeynommafoldumben
inan zeynep şu an gözlerim dolu dolu yazıyorum bunları burda hamileyim yazmayı o kadar isterdimki olmadı işte veda ediyorum artık kendine çok çok iyi bak güzel haberlerini bekliyorum Allah emanet ol zeynommafoldumben
ya emine oöel konuşma ama bak işim olmasa gelmemmi biliyorum yanlız kaldın ama yanlız değilsnki Allah var değilmi namazlarında onunla konuşuyorsunya
sıkma kendini üzülme illaki çocuk değil inan bana unut artık unuttuğun zaman seninle olur
bak ben yeniden bi sınava girdim Allah çaresizlerin kimsesizlerin çaresi ve kimsesidir değilmi
sen buna yürekten inan
benim inancımın sonsuz sen bilirsin Rabbim her an yanımda her yaptığımı görüyo ne düşündüğümü ne hissetiğim herşeyimi. ama bide arkadaşlar var konuşup dertleştiğin onlarda burda olmayınca buraya gelmemin anlamı kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?