Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
off emine neden çıktınki
iyi arkadaşım sen bilirsin burası ben,de kötü yapıyo zaten ben senin için giriyordum ben çıkıyım o zaman
hoşçakalın arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin

zeynom bende seni özledim ev aldınız mı kiraya mı geçtiniz hani eve net almıcaktınız

zeyno çok canım sıkılıyo topik topik geziyorum yapacak başka bişey bulamıyorum.

zeynom bende seni özledim ev aldınız mı kiraya mı geçtiniz hani eve net almıcaktınız

kız daha burdayım kiramız şubatta bitiyo
binada 2 aya teslim zaten
ama malesef yeni eve net alamıycaz çünkü 49 tl biliyırsundur ona vericeğimize borcumuzu kapatırız

bayram çok yorucu geçti canım her zamanki gibi çocuk mevzusundan moralim bozuldu artık bayram işkence gibi geliyo bana

kız daha burdayım kiramız şubatta bitiyo
binada 2 aya teslim zaten
ama malesef yeni eve net alamıycaz çünkü 49 tl biliyırsundur ona vericeğimize borcumuzu kapatırız

iyi şubata kadar burdasın yani.yaaaa ucuz olanları var netin sınırlı yaptırın daha uygun olur 49 tl çok fazla

iyi şubata kadar burdasın yani.yaaaa ucuz olanları var netin sınırlı yaptırın daha uygun olur 49 tl çok fazla

bi telekomun var bide kablo net var kablo net ucuz ama o binadada kablo yok
emine ya ona vericeğimi ekmek parası yaparım çok sıkıntı çekicez çünkü kendi babamlar yardım edicek kaynatamlarla görüşmüyoz

bi telekomun var bide kablo net var kablo net ucuz ama o binadada kablo yok
emine ya ona vericeğimi ekmek parası yaparım çok sıkıntı çekicez çünkü kendi babamlar yardım edicek kaynatamlarla görüşmüyoz

iyi canım siz sıkıntı çekmeyinde biz görüşmeyelim arada mesajlaşırız napalım bayramda da mı görüşmediniz kaynatanlarla

aa neden yapamıyorsunuz boşver gitsin açma kapıyı gelen fesatçı zaten çoğu

canım biz evde olmuyoruz bayramda annemlere ve kayınvalidemlere gidiyoruz gelen giden oluyo bizim gideceğimiz yerler vardı zeynom olmuyo işte bizim buralar böyle gitmesen olmaz.

canım biz evde olmuyoruz bayramda annemlere ve kayınvalidemlere gidiyoruz gelen giden oluyo bizim gideceğimiz yerler vardı zeynom olmuyo işte bizim buralar böyle gitmesen olmaz.

zor canım ahhhh bilmezmiyim boşver arkaya at biraz bak bi şeyin vakti saati gelince oluyo
biz ev alacak durumda değildik Allah nası kapı açtı hayret ediyoruz inanki
bak bebeğinde saati gelecek ummadığın anda

zeynep tekrar aşılama yaptırıcam demişsin benim ne cesaretim nede gücüm kaldı yaptırmaya Rabbim yardım etsin sana da olsun inşallah bir bebeğin.

zor canım ahhhh bilmezmiyim boşver arkaya at biraz bak bi şeyin vakti saati gelince oluyo
biz ev alacak durumda değildik Allah nası kapı açtı hayret ediyoruz inanki
bak bebeğinde saati gelecek ummadığın anda

bende o saatin gelmesini bekliyorum artık hiçbir tedavi istemiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…