zeynom bende seni özledim ev aldınız mı kiraya mı geçtiniz hani eve net almıcaktınız
zeyno çok canım sıkılıyo topik topik geziyorum yapacak başka bişey bulamıyorum.
bayram çok yorucu geçti canım her zamanki gibi çocuk mevzusundan moralim bozuldu artık bayram işkence gibi geliyo bana
kız daha burdayım kiramız şubatta bitiyo
binada 2 aya teslim zaten
ama malesef yeni eve net alamıycaz çünkü 49 tl biliyırsundur ona vericeğimize borcumuzu kapatırız
biz biryere çıkmadık gelenede kapıyı açmadık
napalım çocuk olana kadar böle
iyi şubata kadar burdasın yani.yaaaa ucuz olanları var netin sınırlı yaptırın daha uygun olur 49 tl çok fazla
bi telekomun var bide kablo net var kablo net ucuz ama o binadada kablo yok
emine ya ona vericeğimi ekmek parası yaparım çok sıkıntı çekicez çünkü kendi babamlar yardım edicek kaynatamlarla görüşmüyoz
en iyisini siz yapmışsınız biz onu yapamıyoruz işte of zeynep offff Allah yardımcımız olsun
iyi canım siz sıkıntı çekmeyinde biz görüşmeyelim arada mesajlaşırız napalım bayramda da mı görüşmediniz kaynatanlarla
aa neden yapamıyorsunuz boşver gitsin açma kapıyı gelen fesatçı zaten çoğu
evet benimle konuşmayı bırak babamlarlada bayramlaşmamışlar umrede salaklar
canım biz evde olmuyoruz bayramda annemlere ve kayınvalidemlere gidiyoruz gelen giden oluyo bizim gideceğimiz yerler vardı zeynom olmuyo işte bizim buralar böyle gitmesen olmaz.
oda onların cahilliği işte aman konuşupta ancak canını sıkıyolardı böylesi daha iyi oldu boşver
zor canım ahhhh bilmezmiyim boşver arkaya at biraz bak bi şeyin vakti saati gelince oluyo
biz ev alacak durumda değildik Allah nası kapı açtı hayret ediyoruz inanki
bak bebeğinde saati gelecek ummadığın anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?