Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sende hoşgeldin canım.nasıl olayım iyi olmaya çalışıyorum işte hamd olsun yinede Rabbimden gelene.sen nasılsın neler yapıyosun hamişlik nasıl gidiyo.
elhamdülillah iyiyim şimdilik bilmiyorum ki ayda bir kontrolüm var çoktan gitmiyorduk yarın kısmetse gitcez bakalım iyimi kötümü ögrenecez ne bileyim boşlukta gibiyim çok pozitif degilim hep bi korku var içimde

naber eminem bi anlat nasıl panik atak oldun canım yaa

bende anlamadım nasıl olduğumu önceleri ne olduğunu anlayamadım çarpıntı baş dönmesi miğde bulantısı kendinden geçme tansiyon yükselmesi vs. bu şekilde kriz gibi bişeyler oldu bana gögüs doktoruna gittim nefes alamıyordum çünkü yok bişey çıkmadı ciğer filmi çekildi temiz en son nörolojüye yönlendirdiler orada panik atak ve anksiyetik bozukluk teşhisi konuldu ilaç kullanıyorum geceleri uyuyamıyordum çünkü üstünede babamın rahatsızlığı hepten çöktü vücudum böyle işte canım.

bak kızarım haaa ne var negatif olacak pozitif ol her zaman insanın korktuğu başına geliyor lütfen olumsuz şeyler düşünme.

kız bu şikayetler bende de vardı halada oluyor bazen tansiyon yükseliyormu bilmiyorum da çarpıntı nefes alamama vs. oluyor .Üstüne düşmedim hiç genelde bişeye kızdıgımda üzüldügümde tetikliyor arkasından migrenim tutuyordu bence bizim yaşadıgımız bu stres yapıyor birde babanın rahatsızlıgı tuz biber oldu desene geçer inşallah eminem dertlerimizden büyük Yaradanımız var

bak kızarım haaa ne var negatif olacak pozitif ol her zaman insanın korktuğu başına geliyor lütfen olumsuz şeyler düşünme.
ne bileyim ya önceden bi hamile kalıyım tamam diyorduk şimdi öyle olmuyor sanki bide yakın bi ark. 3 buçuk aylıkken kalbi durmuş bebegin onun halini de görünce hep acabaları yaşıyorum burayada gelince gebelik forumlarına girmiyorum hep vesvese oluyor sanki
bu arada beyzanurda hamile haberin varmı
evet haberim var senin açtıgın topige yazmış tebrik ettim şimdi 16 haftalık sanırım

canım sende panik atak geçirmişsin farkında olmadan ama hafif olmuş benimki kriz şeklinde geliyordu heryerim titriyordu hemen acile gidiyorduk sakinleştirici iğne ve oksijen veriyorlardı.öyle canım Allah büyüktür ona sığındım bugünlerde geçecek inş.

bencede girme gebelik topiklerine ben girdim hamileyken çok pişman oldum.bak sana ne diyorum korkma onda oldu diye sende de olacak diye bişey yok sıkma canını Allaha emanet yavrun o bebeğin dünyada rıskı varsa hiçbişey olmaz.

bende öyle oluyordum da bi titreme giriyordu balkonda oturuyorduk nefes alamıyorum diye ellerim uyuşuyordu aglama krizi tutuyordu ama hiç dr.a gitmedik bu sebepten...dr a bebek için gidiyorduk bide başka hastalık çıkmasın ugraşamıyacam diye gözardı ettim
ilaç falan kullanırsam zararlı olur düşüncesi vardı bi aspirin bile içmemeye direniyordum

sagol eminem rahatlattın beni yarın gidersek taa akşam geliriz çarşamba söylerim sana gelişmeleri

ben ağlıyamıyordum sen ağladığın için rahatlamışsın ben tıkanıyorum dayanamıyordum ilaç kullanmam şart olmuştu şu an azaltarak bırakmaya çalışıyorum.

ben ağlıyamıyordum sen ağladığın için rahatlamışsın ben tıkanıyorum dayanamıyordum ilaç kullanmam şart olmuştu şu an azaltarak bırakmaya çalışıyorum.
inşallah geçer eminem ya her derdin bi dermanı vardır elbet ben la havle çekiyordum bir de salaten tüncina (inş. dogru yazmışımdır)var o da çok degerli bir dua her namazda farzdan sonra okurum ben denemelisin bunu bence

eminem benim yemek yapmam gerek eşim gelmek üzere görüşürüz canım ismini verdigim duayı dene İnş. faydasını görürsün kendine iyi bak iyi akşamlar

inşallah canım dermanı veren Rabbim banada şifa verir inş. tamam canım bende okurumçok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…