evet canım epey zaman oldu ama ne bu be msj gönderesiye göbegim çatladı off
sen nasıl olduncanım toparlandınmı biraz
emineeeeeeeeeeeeeeeee yogunsun galiba canım:126:
evet emoşum tekrar aşılama düşünüyorduk zaten tüpün biri kapalı diye tüpe geçicekdik derken bebek ceee yaptı şok olduk
canım gerçekten çok ilginç oldu ben herzamanki gibi çok yogundum ekim ayında sürekli misafirlerim artı aileler yatılı geliyor falan hiç bebek düşünecek boşlukda degildim hatta zaten olmuyor diye adet tarihimi bile hesaplamıyordum artık ne bileyim şeyden sonra yatıyım biraz falan da demiyordum neyse benim günüm geçmiş baya bi geçmiş o ara grip gibi oldum bide kurbanda memlekete gittik hava degişimi yaramadı bana hasta oldum derken bi düşündüm ben hasta olmamışım
samimi bi ark. ısrarrıyla saglık ocagına gittik orda idrarla test yaptılar hamileymişsim tabiii ben şok şok durumdayım güç bela hatırladık s.adet tarihimi ark. yardım ettiçünkü onla beraber olmuştuk benim üstüme o tekrar olmuş .Nerdeyse 8 haftalık mış öyle hasapladılar .Bir kaç hafta sonra dr.a gittik.(burda dr yok başka şehre gittigimizden ve eşimin izin sorunu oldugundan hemen gidemedik)kese yi kalp atışını aynı gün gördük şimdi 10 haftayı ortaladık şaka gibi
canım ben 6 yılı doldurduk yediye döndük ama 3 yıldır istiyorduk bebegi bu zamana kısmetmişRabbim tamamına erdirsin canım arkadaşım hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah.kaç yıldır bekliyodun sen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?