Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eminem dualarım seninle canım inş. Tez zamanda r abbim sanada tekrar verir her namazdan sonra sana ve diger ark. Dua ediyorum

sağol canım allah razı olsun rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün hayırlısıyla.allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

eminem senin kalp atışı olmadı diye mi aldılar bebişi kanaman falan oldumu

6.haftada kalp atışları duyuldu bayramdan sonra kontorolüm vardı 8 haftalık olmuştu biz heyecanla gittik bebişimizi görmeye bide ne görelim kalp atışları durmuş ondan sonrası kürtaj zaten biliyosun.dün kontorolüm vardı gittim alınan bebişimin tahlil sonuçları gelmiş sonuç bebek sağlıklı genetik bir sorun yok kan pıhtılaşmasından kalbi durmuş yavrumun.herhangibir sancım kanamam falan olmadı hiçbir belirti yoktu yani takdiri ilahi dünyada kısmeti yokmuş demekki.2 ay ilaç kullanıcam hamile kalıncada iğne yapılacakmışım hergün böyle işte canım.

Allahım ya türlü türlü şeyler çıkıyor ama zaman gelince olacak bence o yada bu boş yaa birde canım kendin bilirsin de sen sanırım yakı presed ve bitkisel şeyler yaptın herhalde bence dogallıgını bozma ne kadar zarasız dense de bi takım dengeler bozulabilir
ben hiçbir şey yapmadım sadece saglıklı beslenmeye gayret ettim haftada bir balık tavuk yedik ve işlenmiş şeyler kullanmıyorum sosis salam gibi şeyler yemedik.Onlar da etkiliyormuş

eminem ben acıktım canım bişeyler yiyim yarın görüşürüz kendine iyi bak yazarsan yarın okurum

ne biliym canım ya yinede kısmet bee.bizde salam sosis falan konserve vs. tüketmiyoruz kışın domates bile almam ben eve gerçi ne kadarda özen göstersek herşey doğallığını yitirdi Allah yardımcımız olsun bizden sonraki nesilleri neler bekliyor kimbilir çok ürkütücü geliyor bana kanser hastalığı grip gibi salgın olmuş nasıl koruyacağız kendimizi bilemiyorum.

öyle eminem Allah yardımcımız olsun ya kaçgündür fırsat buldukça giriyorum ama seni kılpayı kaçırıyorum 10dk, önce çıkmış oluyorsun ihmal ettigimi düşünme ne olur buraya gelemesemde hep aklımdasın yine karşılaşamadık kendine iyi bak öptüm

merhaba arkadaşlar
çok uzun zaman oldu giremedim siteye nergis55 in uğurlu listesinde en sonda eylül hamilesi olarak görünüyorum şuanda 19 haftalık bir erkek bebek bekliyorum bu sitede duygu yoğunluğumuzu birlikte paylaştığımız herkese teşekkürler
eminecim yaşadıklarına çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı dualarım seninle
zeynep04 merhaba umarım en kısa zamanda iyi haberlerini alrız
özlemay senin içinde çok sevindim umarım sağlıkla hep beraber tamamına ulaşırız
nergis55 sanırım bu aralara bebişlerine kavuşmuş olman gerek şimdiden gözün aydın sen ve bebekler umarım iyidir iyi haberlerini bekliyorum herkese selam

iyi dileklerin için teşekkürler nazenin ogluna sorunsuz bi şekilde kavuşmanı temenni ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…