yumurtlama tarihimden sonraki hafta başladı.bide bu akıntılar sende ne zaman başladı.regl olmana yakın mı başladı.
aynen benimde o zamanlarda başladı akıntım.Allahım sen yardım et yarabbim inş. tutunmuştur meleğim annesine:ecrin_bebek:sağol canım verdiğin bilgiler için kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
nergiscim bu ay doğum kontrol hapı kullandım, cuma gidiyorum inşallah, tüp bebek tedavisine başlanabilir, ama bende bilmiyorum bakalım doktor karar verecek bana aşılamadan sonra dk hapı verdiler... normal şartlarda beklenen adet tarihi 16 aralık
ya kızlar aşılamamın 17.günü bhcg 4,97 çıktı. test yapılan hastanenin değer aralığında ilk3.hafta 5 ten başlıyo. doktorda buna dayanarak hamile olabilir ama olmayabilirde kesin çıkmamış 2 gün sonra bida bakılsın demiş. son adet tarihim 7 kasım ve hala adet olmadım sizce ne bu yaa niyte adet olmadım hamile değilsemn kist mi var acaba yayorumlarmısınız çok üzgünüm allak bullak oldum
merhaba bugulll ne oldu aşılaman ,bende 12 gün önce oldum ilk aşılamamı dün adet oldum doktor üçüncü günü gelirsin dedi çok sancım var aynı şeyleri tekrar yaşamak zor sen ne yaptın
tşk. ederim canım nie bırakım sizi ya ben sizide hamileler kervanına taşıycam inş. evet ben ekimde aşılama yaptırmıştım olmadı 29 ekimde hasta oldum ondan sonra doktor bana ara ver demişti git kafanı dinle çocuk olayını kafandan çıkar. bende öle yaptım hiç bir tedavi yöntemi denemedim kendiliğinden geldi bebişim inş. bu ay seninkide gelcek emineciğim sen kalbini ferah tut. benim bu ay hamile kalcağım çok ciddi söylüyorum hayatta aklıma gelmezdi.
sulecik benimde öyle beyaz renkli akıntım var böyle yoğurt gibi bembeyaz bazen daha açık renk ama öyle çok çok fazla değil.o yüzden sordum seninki nasıldı diye.
günaydın şekerler... yarın gidiyorum ve tedavi başlıcak büyük ihtimalle (tüp bebek) dualarınızı eksik etmeyin...
adet öncesi sivilcem çıktı gerginliğim arttı gögüslerim şişti uçları ağrıyo:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?