Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen benimde o zamanlarda başladı akıntım.Allahım sen yardım et yarabbim inş. tutunmuştur meleğim annesine:ecrin_bebek:sağol canım verdiğin bilgiler için kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Amiiiiiiinnnnnn:Saruboceq:inşallaaaaaaaaaahhhhhh.Rabbim buradaki bütün kızlarada banada hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin herşeyin en iyisini o bilir.inş. canım sende sorunsuz bir hamilelik geçirir sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın:ecrin_bebek:

sulecik reglime bir hafta kala çok gergin oluyoruminş. bu haftanın sonunda gerginliğim yerini sevince bırakır benim için dua et hamilelerin duası kabul olur.

inş. canım benim hepinize dua ediyorum zaten umarım dualarım kabul olur. Rabbim tatlı tatlı bebişler nasip etsin sizlere inş. en yakın zamanda.

aynen benimde o zamanlarda başladı akıntım.Allahım sen yardım et yarabbim inş. tutunmuştur meleğim annesine:ecrin_bebek:sağol canım verdiğin bilgiler için kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Canım Allah gönlüne göre versin inşallah tutmuştur bu ay. Bende hiç akıntıda olmadı ve hiç belirtim yoktu ama sadece çok gazlı bir insana dönüşmüştüm, bazen hastalanacağım zamanda üşüttüğümde gazım oluyordu o yüzden onu da ona yormuştum. Sanırım hamilelikdenmiş hala patlamaya hazır bir gaz bombası gibiyim, karnımda gazdan şiş olduğundan 3-4 aylık hamile gibiyim :)

Canım inşallah kendiliğinden gelir bebişin.Hemen ekliyorum listeye:))

Canım adetin geçtiği için bu kadar az çıkması mümkün değil.Tabi kanlar falan karışmadıysa.

merhaba bugulll ne oldu aşılaman ,bende 12 gün önce oldum ilk aşılamamı dün adet oldum doktor üçüncü günü gelirsin dedi çok sancım var aynı şeyleri tekrar yaşamak zor sen ne yaptın

Bende 3.aşılamamı pazartesi oldum ve artık çok yıprandım.Bu da olmazsa ara verip nisan gibi tüp bebek yaptıracağım.

Canım ya..İnşallah bizde senin gibi hamiş kalırız.Bizi bırakmadın gerçekten zemuszemus

sulecik benimde öyle beyaz renkli akıntım var böyle yoğurt gibi bembeyaz bazen daha açık renk ama öyle çok çok fazla değil.o yüzden sordum seninki nasıldı diye.

Canım ya inşallah hamilesindir.Akıntı olması çok güzel.Bu önemli bir belirti.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

emineu........................DOĞAL YOLDAN.........................................................15aralık

nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional................................23 aralık

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN.........................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

pike.............................DOĞAL YOLDAN..............................................................???

esengülüm...................2.aşılama............................???......................................????

nazenin28.................DOĞAL YOLDAN.............................................................?????

mirage1983..................Klomen................................??????..................................????

Hatice27.....................DOĞAL YOLDAN................................................................???

melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???

mltmlkr......................1.aşılama..................................????...................................????

Marall.....................?????.........................................?????.................................????

Son düzenleme:
günaydın şekerler... yarın gidiyorum ve tedavi başlıcak büyük ihtimalle (tüp bebek) dualarınızı eksik etmeyin...

bugün umudumu kaybettim nedense adet olucam galiba bu ayda olmadı bencemafoldumben

adet öncesi sivilcem çıktı gerginliğim arttı gögüslerim şişti uçları ağrıyo:sinifsinif:

Kızlar 8 ay çocuk denedim olmadı, sinirlendim doğum kontrol hapına başladım. Adetim ilk adet olduğum günden beri düzensizdi 7 ay adet görmediğim zamanlar oldu. Tekrar çocuk denemeye karar verdik 4 ay denedik yine olmadı, yeni doktorum PKO teşhisi koydu, ilk ay yumurtalarım klomene cevap vermedi ve büyümediler, tedaviyi iptal etti doktorum. ıkinci ay kurdeşen oldum sıkıntıdan doktorum yine ilaç içiyorsun bu ay ara verelim dedi, cilt doktorum ilaçları mutlaka içmemi söylemesine rağmen kurdeşen ilaçlarımı kestim sırf bebek tedavisi bir ay daha ertelenmesin diye. 2 tane yumurtam büyüdü ve doktor yumurta çatlatma iğnesi vurdu, önümüzdeki ay hamiş bekliyorum seni dedi sonuç: tekrar hüsran oldu. Tedavinin 3. ayında doktora rahim filmi çektirmek istediğimi söyledim, daha çok erken senin sorunun belli yumurtlamıyorsun sen , kanallarının tıkalı olma ihtimali çok düşük dedi, ikna oldum geçen ay da rahim filminden vazgeçip tedaviye devam ettim fakat yumurtalarım büyümüşmü diye kontrole gittiğimde doktorun yüzünden anladım, malesef 2 katı ilaç içmeme rağmen sadece bir yumurta oluşmuştu ve küçüktü. Doktorum 1 gün daha bekle çatlatma iğnesini vurul dedi. Hiç ümidim yoktu bu ay ama işte mucize gibi o küçük yumurta ile bebeğime kavuştum. ınanın hiç hamile kalamayacağımı , asla anne olamayacağımı, kesinlikle kısır olduğumu düşünüyordum. Belki bir ihtimal tüp bebek ile hamile kalabilirim diyordum. Hamile kalmasaydım eğer, bu ay rahim filmi çektirip, ocak ayında ilk aşılamamı yaptıracaktım, doktoruma bile söylemiştim artık bu tedaviye devam etmek istemediğimi. Sabah sabah yazmak istedim,belki umutsuz arkadaşlara moral olur benim hikayem, umarım sizde en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz.

sağol canım.gerçekten moral oldu bana.ne mutlu sana ki 8 ayın sonunda kavuştun meleğine.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…