Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın marall.nergis bu yazını görünce seni listeye ekleyecektir.farkındamısın buralara kimsecikler uğramaz oldu:sinifsinif:

ımam Cafer Sadık’tan (as) rivayet edilen bir hadiste şöyle buyurmaktadır:

Çocuk sahibi olmak isteyen, her sabah-akşam yetmiş defa “Suphanallah” ve daha sonra on defa “Esteğfirullahe rabbî ve etûbu ileyh”; ve daha sonra dokuz defa “Subhanallah” ve bir defa da “Esteğfirullahe rebbî ve etûbu ileyh” demelidir.

Rivayeti nakleden şahıs bu dualar vasıtasıyla birçok insanın çocuk sahibi olduğunu söylemektedir.[1]

DUA BÜTÜN KAPILARI AÇAR.RABBıM HEPıMıZıN DUALARINI KABUL ETSıN.AMıN.

kızlar 21 kasımda ilk aşılamamı oldum bugün 17.gün ve bhcg yaptırdım sonucu 2 saat sonra öğrencem. nolur dua edin bana (((((

bende seni çok sevdim aleyna.burada kimse olmayınca gerçekten çok canım sıkılıyo herkes bi tarafa dağıldı sanki eskiden daha kalabalıktık.noolduuuuuuu bizeeeee.....

mltmlkr inş. canım güzel haberlerle dönersin Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle.

canım benim ben sabah 10 gibi sürücü kursuna gidiyorum onun için çok yoğunum şimdi bile ona çalışıyorum

ay ya mltmlkr aldın mı sonucunu, ne oldu acaba çok merak ettim.

hadi hayırlı haberler verirsin inşallah.

günaydınnnn kızlarrr yine kimsecikler yok forumda noldu size böle darmadağın oldunuz ya...

herkese günaydın.evet burası darmadağın oldu herkes bir tarafa dağıldı sanki.

canım senide eklerim listeye.Bu ay ne yaptırmıştın? Aşılama mı?Doğal yoldan mı?Bir de beklenen adet tarihin?

nergiscim bu ay doğum kontrol hapı kullandım, cuma gidiyorum inşallah, tüp bebek tedavisine başlanabilir, ama bende bilmiyorum bakalım doktor karar verecek bana aşılamadan sonra dk hapı verdiler... normal şartlarda beklenen adet tarihi 16 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…