Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kızlar aşılamamın 17.günü bhcg 4,97 çıktı. test yapılan hastanenin değer aralığında ilk3.hafta 5 ten başlıyo. doktorda buna dayanarak hamile olabilir ama olmayabilirde kesin çıkmamış 2 gün sonra bida bakılsın demiş. son adet tarihim 7 kasım ve hala adet olmadım sizce ne bu yaa niyte adet olmadım hamile değilsemn kist mi var acaba ya yorumlarmısınız çok üzgünüm allak bullak oldum

umarım hamilesindir canım bhcg değerleri konusunda pek bilgim yok ben adetim geçtikten 5 gün sonra yaptırmıştım değerim 1046 çıkmıştı. ama üzme sen kendini belkide hamilesindir ve üzülmen bebişine zarar verir tatlım.

adetimden 1 gün geçmişti bhcg yapıldığında

adetimden 1 gün geçmişti bhcg yapıldığında

Canım benimde yumurta çatlatma iğnesi vurulduktan 15 gün sonra yani SATımdan 26 gün sonra yaptığım kan testinde 58.4 çıktı, 29. gün yaptığım kan testinde de 284,3 çıktı.

Moralini bozmak istemem ama hamile olmıyabilirsin ama olursa da süpriz olsun inşallah canım.

biliyorum zaten değilimn ben burda kimsede bu kadar düşük bi değer okumadım çünkü senağlama

merhaba bugulll ne oldu aşılaman ,bende 12 gün önce oldum ilk aşılamamı dün adet oldum doktor üçüncü günü gelirsin dedi çok sancım var aynı şeyleri tekrar yaşamak zor sen ne yaptın

sulecik sen hamile kalınca bizleri bırakmadın kız helal olsun sanaopuyorumnanaktan sen 1 kere aşılama yaptırdın değilmi.sonradan doğal yolla oldu yanlış hatırlamıyosam inş. benimde öyle olur bende bu doğal yoldan bekliyorum bebişimi Allahın izniyle inş. gelir.

tşk. ederim canım nie bırakım sizi ya ben sizide hamileler kervanına taşıycam inş. evet ben ekimde aşılama yaptırmıştım olmadı 29 ekimde hasta oldum ondan sonra doktor bana ara ver demişti git kafanı dinle çocuk olayını kafandan çıkar. bende öle yaptım hiç bir tedavi yöntemi denemedim kendiliğinden geldi bebişim inş. bu ay seninkide gelcek emineciğim sen kalbini ferah tut. benim bu ay hamile kalcağım çok ciddi söylüyorum hayatta aklıma gelmezdi.

sağol canım güzel dileklerin için inş. dediğin gibi olur bu gelir bebişim gerçi bu ay benimde hiç umudum yok ama neyse Allahtan umut kesilmez yinede.senin hamilelik nasıl gidiyo.

sulecik adetine yakın akıntın oldu mu olduysa kıvamı rengi nasıldı canım.

sulecik adetine yakın akıntın oldu mu olduysa kıvamı rengi nasıldı canım.
aslında o ay size de sormuştum ya beyaz renkli akıntım oluyodu sürekli hemde baya yoğun heralde üşüttüm ya da yine mantar oldu felan diye düşünmüştüm ama hala akıntım devam edio bende en belirgin şey akıntı zaten başkada hamile olduğumun farkında bile değilim inş. bundan sonra sorunsuz geçer.

evet canım öyle oluyor zaten 2 ay felan ara vericez çok yıprandık bide ben çok antibiyotik kullandım kendimi bu ay hazır hissetmiyorum

sulecik benimde öyle beyaz renkli akıntım var böyle yoğurt gibi bembeyaz bazen daha açık renk ama öyle çok çok fazla değil.o yüzden sordum seninki nasıldı diye.

sulecik benimde öyle beyaz renkli akıntım var böyle yoğurt gibi bembeyaz bazen daha açık renk ama öyle çok çok fazla değil.o yüzden sordum seninki nasıldı diye.

kişiden kişye değişir mutlaka benim çok yoğundu ve sürekli oluyodu bazen hasta olduğumu sanıyodum hatta. senin kaç gün kaldı regl olmana.

çok şükür iyiyim canım çalışıyorum işte ne olsun yat kalk aynı şeyler.ama seni bu ay iyi görüyorum kafayı toparladın bence hadi böyle devamopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…