ya kızlar aşılamamın 17.günü bhcg 4,97 çıktı. test yapılan hastanenin değer aralığında ilk3.hafta 5 ten başlıyo. doktorda buna dayanarak hamile olabilir ama olmayabilirde kesin çıkmamış 2 gün sonra bida bakılsın demiş. son adet tarihim 7 kasım ve hala adet olmadım sizce ne bu yaa niyte adet olmadım hamile değilsemn kist mi var acaba yayorumlarmısınız çok üzgünüm allak bullak oldum
umarım hamilesindir canım bhcg değerleri konusunda pek bilgim yok ben adetim geçtikten 5 gün sonra yaptırmıştım değerim 1046 çıkmıştı. ama üzme sen kendini belkide hamilesindir ve üzülmen bebişine zarar verir tatlım.
adetimden 1 gün geçmişti bhcg yapıldığında
Canım benimde yumurta çatlatma iğnesi vurulduktan 15 gün sonra yani SATımdan 26 gün sonra yaptığım kan testinde 58.4 çıktı, 29. gün yaptığım kan testinde de 284,3 çıktı.
Moralini bozmak istemem ama hamile olmıyabilirsin ama olursa da süpriz olsun inşallah canım.
sulecik sen hamile kalınca bizleri bırakmadın kız helal olsun sanaopuyorumnanaktan sen 1 kere aşılama yaptırdın değilmi.sonradan doğal yolla oldu yanlış hatırlamıyosam inş. benimde öyle olur bende bu doğal yoldan bekliyorum bebişimi Allahın izniyle inş. gelir.
aslında o ay size de sormuştum ya beyaz renkli akıntım oluyodu sürekli hemde baya yoğun heralde üşüttüm ya da yine mantar oldu felan diye düşünmüştüm ama hala akıntım devam edio bende en belirgin şey akıntı zaten başkada hamile olduğumun farkında bile değilim inş. bundan sonra sorunsuz geçer.sulecik adetine yakın akıntın oldu mu olduysa kıvamı rengi nasıldı canım.
hoşgeldin aleyna ii yapmışın kursa başlamakla biraz meşgale olur sana kendini daha iyi hissedersin en azından dimi.merhaba kızlar ayyy kurstan yeni geldim yoruldum-tatlicadiarzu-
hoşgeldin kız cadı nasıl gidiyo bakalım kurs.
sulecik benimde öyle beyaz renkli akıntım var böyle yoğurt gibi bembeyaz bazen daha açık renk ama öyle çok çok fazla değil.o yüzden sordum seninki nasıldı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?