Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sende minyon tipli orta kiloda gözlerin iri kaşların uzun kipriklerin uzun çok tatlı yüz siman vardır boyunda 1.60-1.65 falandır yanlışsa kızma bana.

evet canım boyum 1.63 kilom 60 nasıl tahmin ettin kız birbirimizi sevdiğimiz tahminlerimizden belli opuyorumnanaktan

kız birbirimizi çok seviyoruz varlığımızı hissederek yazışıyoruz.kalp gözümüz açıldı iyice bu kadar çektiklerimize ragmen çok şükür isyan etmiyoruz sabrettikçe biz kazanıyoruz.aslında bu sayede sabretmeyi öğrendik herşeyin Allahtan olduğuna birkere daha inandık şükür ettik.Rabbim bizi isyan edenlerden etmesin.hiç dikkat ettinmi bu topikteki kızların hepsi her yazısında Allah kelimesini kullanıyo şükrediyo vardır bundada bir hikmet biz bunları boşuna yaşamıyoruz.

tabikide kesinlikle katılıyorum, ne güzel bir yer burası birbirimize destek oluyoruzopuyorumnanaktan

huuuuuu aşağıdaki kızlar aylinda esra_esra hiç sesiniz çıkmıyo konuşsanıza.

evet canım burası çok güzel bir yer iyiki buraya üye olmuşum hepinizi çooooook seviyorumopuyorumnanaktan

eminecim benim çıkmam gerekiyor eşim birazdan gelir sofrayı hazırlıyım eşinle sana iyi akşamlar:jeyyar:

tamam canım sana kolay gelsin afiyet olsun hınzır seni sanada iyi akşamlar öpüldün.

Emineu demek sen hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırdın. Biliyormusun bende öyle yaptırmayı düşünüyordum. Aşılamanın tutma oranı düşük olduğu için direk tüp bebek yapayım diye düşünüyordum. Senin sorunun neydi neden hamile kalamıyordun bir şey dedimi hiç doktorlar. Ben pko hastasıydım.

aaah aaah ne sen sor ne ben söylim evet canım direkt tüp yaptırdım aşılamada şans az yaşım genç hiçbir sorunumuz yok tüp bebekte şansım yüksekti doktorlarda böyle demişti ama olmadı.bence sen önce aşılama dene birkaç kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…