aynen canım sende benim boyum ve kilomu tahmin et bakıyım
sende minyon tipli orta kiloda gözlerin iri kaşların uzun kipriklerin uzun çok tatlı yüz siman vardır boyunda 1.60-1.65 falandır yanlışsa kızma bana.
kız birbirimizi çok seviyoruz varlığımızı hissederek yazışıyoruz.kalp gözümüz açıldı iyice bu kadar çektiklerimize ragmen çok şükür isyan etmiyoruz sabrettikçe biz kazanıyoruz.aslında bu sayede sabretmeyi öğrendik herşeyin Allahtan olduğuna birkere daha inandık şükür ettik.Rabbim bizi isyan edenlerden etmesin.hiç dikkat ettinmi bu topikteki kızların hepsi her yazısında Allah kelimesini kullanıyo şükrediyo vardır bundada bir hikmet biz bunları boşuna yaşamıyoruz.
dur hemen dua ediyim Allahım bana ve benim gibi bebek sahibi olmakta zorluk çeken, düşmanımda olsa sen evlat ver hayırlısıyla :Saruboceq:
aylinda emineu ordamısınız
huuuuuu aşağıdaki kızlar aylinda esra_esra hiç sesiniz çıkmıyo konuşsanıza.
işteyim canım mesai 6 da bitiyo.
Emineu demek sen hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırdın. Biliyormusun bende öyle yaptırmayı düşünüyordum. Aşılamanın tutma oranı düşük olduğu için direk tüp bebek yapayım diye düşünüyordum. Senin sorunun neydi neden hamile kalamıyordun bir şey dedimi hiç doktorlar. Ben pko hastasıydım.
Benimde mesaim 6 da bitiyor ve ben malesef cumartesi de tam gün çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?