Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ALEYNA' nin RULO YAŞPASTASI
4 Yumurta
4 Kahve Fincani seker
4 Kahve Fincani un
1 Kahve Fincani süt
1 Yemek kasigi ayçiçek yagi
1 Paker Karbonat & vanilya
YAPILISI
yumurta ile sekeri bir kabin içerisinde 5 dakika iyice çırpın katilaşsin sonra diger malzemeleri sirayla koyup hepsini iyice yedirin, normal firin tepsisini aliminyum folyo ile kaplayin karisimi bos kalmayacak sekilde tepsiye bosaltin ve 170 derecede 15 dk pisirin ,pistikten sonra tepsiyi firindan çikarip 5 dk sogumasini bekleyin ilik olacak sonra tepsideki pismis olan pastayi 4e kesin aliminyum folyo ile kesilen pastayi rulo biçiminde sarin
KREMASI
4 Bardak süt
2 Kahve fincani un
1 Kahve fincani nisasta
1 buçuk çay bardagi seker
krem santi , vanilya
YAPILISI
süt un nisasta üçünü bir tencereye koyup kaynayana kadar karistiriyoruz kaynayinca sekeride ekleyim iyice çirpiyoruz altini kapatip vanilyayi ekliyoruz ayri bir kapta kremsantiyi çirpiyoruz ikisi iyice soguduktan sonra rulolarin içini doldurup servise sunuyoruz
AFIYET OLSUN

iyiyim canım napıyım işte günlük koşturmacalar....Temizlik yemek çamaşır bulaşık vs............ kafamçokkarıştı

güzel oldumu aleyna pastan, kız kayserinin mutfagı çok zengin hele o mantınız ooooof canım çekti bi ark. vardı yapmıştı hala tadı damagımda

güzel oldumu aleyna pastan, kız kayserinin mutfagı çok zengin hele o mantınız ooooof canım çekti bi ark. vardı yapmıştı hala tadı damagımda

evet ilk defa yaptım dün bence güzel oldu ama herkesin fırını yada unu benimkiyle uyuşmaz dene bir istersen valla olmazsa bana kızma çünkü aynı tarifi yaptım dün güzel oldu

ayy canım benim kız gelde yapıyım sana ama yapmasını bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 çok garip değilmi hamur açamam fazla mantıyı doldururum ama ,evet kayseri mutfağı çok güzel mantı , katmer, su böreği, sucuk pastırma ayyy benimde canım çekti şimdi cokacimcoook

canım sizin mantı yapma şekliniz değişik biz haşlayıp yogurtluyoruz,ama kayseri mutfagında salçalı suda pişirip yogurdu daha az koyuyorlar öyle daha hafif oluyor bende hamur açamam daha dogrusu hiç denemedim kayserili bi tanıdık var yapıp satıyor bazen ondan alıyorum.Herşeyi mazemesi ondan kilosu 10 liraydı son aldıgımda iyi deme

evet canım biz salçalı sulu yapıyoruz ben mantıyı fazla sevmemde ama katmeri çok severim ha bide yağlama :sinifsinif:

ben burdayım sabahtan beri siz yoksunuz.hayırdır nerdeydin.tamam yaparım bende.

Allah Allah tutmayın beni geliyorum menü harika görünüyocokacimcoook

kızlar komşum çaya çagırdı şimdi ona gidecem kusura bakmayın sonra konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…