Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Son düzenleme:
arkadaşlar cumaya aşılamam var.bugün çatlatma iğesi oldum.çok heyecanlıyım.hepimize bol şanslar.

iyi akşamlr arkadşalar benımde aşılamaın 2.gunu.karnımda agrı var bıde şişlık var .hele dun felaket bı gqazım vardı karnım davul gibi oldu

merhabalar ben yarın kontrole gidiyorum..........Muhtemelen c.tesi aşılama olur diyor dr um.5 gün kadar yokum........Başka bir kentte olacak çünkü aşılama..........Bu arada liste yapan arkadaşlar benim birinci aşılama ve menogon çatlatma iğnemde ovitrelle eklerse sevinirim.......Ben gelesiye buraya inşallah hamiş haberleri dolar ........hepimiz için dua ediyorum .:Saruboceq:

kızlar selam herkese hayırı uğurlu olsun bebişli günler:dance::Saruboceq:
kızlar merak etdiğim bir soruda şu migroenjeksiyon tedavisindeyken yani tedavi iğneler sürerken yumurta geliştirme iğneleri bir problem yok ise cinsel ilişkide hamile kalınırmı sizce normal yolla mera etdim

nergıs55 çok tesekkur ederım canım sağol ınsallah hayırla sonuclanır tedvım tedavılerımız bu arada sen samsunlumusun 55 varya merak ettım ben samsunluyum bu nedenle sordum

Seninle hemen hemen aynı zamanda aşılama yaptırmışız.Bende 16ekimde yaptırdım.Nasıl canım belirti var mı? Daha erken ama.....

ilk zamanlar ağrılarım oldu canım ama şu aralar pek bi belirti yok ya da ben anlamıyorum sadece biraz baş ağrılarım var bide ne yesem ağzımda acı ve ekşimsi bi tat oluşuyo ama artık hiç bişeyi hamilelik belirtisine yoramaz oldum nedense. sende durumlar nasıl peki nergis55. sen testini bile yaptırmışın sanırım ben 30 ekimden önce hiç bişi yaptırmayı düşünmüyorum umarım hepimiz sevinçli haberleri alırız bu ay...:CüvCüv::teytey:

meraba kızlar benide aranıza alın bende aşılama yaptırıcam salı günü klomen tedavisine başladım inşallah o listedeki arkadaşların hepsi ve bende hayırlısıyla bebişlerine kavuşur :Saruboceq:

merhaba sülecik aynı zamanlarda yaptırmışız inşallah hepimizinkide tutar.. benimde ilk zamanlarda 5 gün süreyle kasık ağrılarım oldu ama şuanda hiç birşeyim yok beklemedeyim 30 ekimi

merhaba sülecik aynı zamanlarda yaptırmışız inşallah hepimizinkide tutar.. benimde ilk zamanlarda 5 gün süreyle kasık ağrılarım oldu ama şuanda hiç birşeyim yok beklemedeyim 30 ekimi

inş. canım benim hepimiz için hayırlısı olsun 30 ekimde bu listeden bi sürü hamile çıksın inş. :lepi::teytey:

Pardon nergis55 bu arada senin testinle (test yaptırmışsın diye yazmıştım ya yukarıda) akasyaların yazısıyla karıştırmışım.:) inş. gerçek olur tabi. Akasyaları da tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inş.

MERHABA CANIM
BEN AŞILAMA YAPTIRMADIM AMA ÇATLMA İĞNESİ YATIRP DOĞAL YOLDAN OLACAK. DEDİĞN GİBİ BENİMDE 7 GÜN İNANILMAZ AĞRIM OLMUŞTU AMA DÜN VE BUGÜN O AĞRILAR ACILAR GİTTİ.YERİNE HEYCAN GELDİ. YARIN BENİM 10.GÜNÜM.ÖFFFF İÇİM KIPIR KIPIR.ÇOK HEYACAN BASIYO.NE OLUR DUA EDELİM.BEN EDİYORUM.İŞYERİNDE BİLE DUA EDİYORUM:Saruboceq:

Canım hayırlı uğurlu olsun tedavin.

Bana kalırsa bu , tamamen benim fikrim bukadar tedavi , bukadar iğne , bukadar emek varken bence sona bağla bunu yani mikroya.

Ama eğer sende veya eşinde problem yoksa bukadar ağır tedavi görmene gerek yok.
Yumurta geliştirici bir haplada bunu halledebilirsin.

Bence başlamışken bitir. Nekadar süre korunmasız çocuk istiyosun bilmiyorum ama
Bu zamana kadar gebelik olmadıysa eğer , bu tedaviye ihtiyacın var gibi görünüyo.

BOL ŞANŞ GÜZELİM.

az kaldı inş. mutlu haberi almamıza evrene pozitif mesaj yollayalım kızlar iyi düşünelim her şey iyi olsun:) zemuszemus

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım..

çok sevindim canım inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…