Canım, 2.72 kullandığın iğneden de olabilir da olabilir hamileliktende çok erken olduğu için bişey söylemek güç şimdilik.
Bende ise hiçbir belirti yok canım bakalım hayırlısı
arkadaşlar yarın aşılamam var .lütfen bana dua edin.herkese bol şanslar
görkemli allah hayırlı sonuclarla donmeyı nasıp etsın ınsalllah tutar bende 20 sınde asılama yaptırdım kasıklarımda hala sancı var kızlar bu normalmı ve nekadar daha surcek acaba CADIARZUCADIARZU
merhaba adalex benim aşılamadan 5gün sonra dahi ağrılarım oldu ama 6. gün kesildi :) şuanda hiç bişey yok nergis gibi hiç bir belirti yok hayırlısı bakalım beklemeye devam
arkadaşlar yarın aşılamam var .lütfen bana dua edin.herkese bol şanslar
kızlar bende sabah kontrole gittim 6 gün boyunca doktorum menegon verdi 2 kutu ilk 4 gün 2toz 1 su son 2 gün 1 toz 1 su işte bugün gittim 1 kutu daha verdi sıkıldım valla ben artık büyümüştür derken anlamadım sizler kaç kutu nasıl kullandınız yazın valla kafam karıştı:sinifsinif::gitme:fisfisfis:1no2:
kızlar bende sabah kontrole gittim 6 gün boyunca doktorum menegon verdi 2 kutu ilk 4 gün 2toz 1 su son 2 gün 1 toz 1 su işte bugün gittim 1 kutu daha verdi sıkıldım valla ben artık büyümüştür derken anlamadım sizler kaç kutu nasıl kullandınız yazın valla kafam karıştı
arkadaşlar bugün aşılamamı oldum.çok rahat geçti.iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim.9 kasım kan testi tarihim.umarım hepimizinki tutar..yalnız herkese tavsyem lütfen test gününüzden önce test yapmayın.çünkü doğru sonuç vermiyormuş.biliyorm beklemek çok zor ama sonradan hayal kırıklığı olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?