Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım, 2.72 kullandığın iğneden de olabilir da olabilir hamileliktende çok erken olduğu için bişey söylemek güç şimdilik.

Bende ise hiçbir belirti yok canım bakalım hayırlısı

iyi bakalım canım beklemekten ve sabretmekten başka çare yok.dediğin gibi hayırlı ise olsun.başkaları çatır çatır doğursun ,bizde böyle kaygı çekelim hemde tedaviye rağmen.allah bilsin artık:gitme:

görkemli allah hayırlı sonuclarla donmeyı nasıp etsın ınsalllah tutar bende 20 sınde asılama yaptırdım kasıklarımda hala sancı var kızlar bu normalmı ve nekadar daha surcek acaba CADIARZUCADIARZU

görkemli allah hayırlı sonuclarla donmeyı nasıp etsın ınsalllah tutar bende 20 sınde asılama yaptırdım kasıklarımda hala sancı var kızlar bu normalmı ve nekadar daha surcek acaba CADIARZUCADIARZU

merhaba adalex benim aşılamadan 5gün sonra dahi ağrılarım oldu ama 6. gün kesildi :) şuanda hiç bişey yok nergis gibi hiç bir belirti yok hayırlısı bakalım beklemeye devam

bu arada nazenin sonuçları bugün belli olucaktı bekliyorus büyük bi heyecanla

merhaba adalex benim aşılamadan 5gün sonra dahi ağrılarım oldu ama 6. gün kesildi :) şuanda hiç bişey yok nergis gibi hiç bir belirti yok hayırlısı bakalım beklemeye devam

hayırlısı canım ınsallah guzel sonuclar alırız hepımız gunlerde gecmek bılmıyo:sm_confused::sm_confused:

kızlar bende sabah kontrole gittim 6 gün boyunca doktorum menegon verdi 2 kutu ilk 4 gün 2toz 1 su son 2 gün 1 toz 1 su işte bugün gittim 1 kutu daha verdi sıkıldım valla ben artık büyümüştür derken anlamadım sizler kaç kutu nasıl kullandınız yazın valla kafam karıştı

kızlar bende sabah kontrole gittim 6 gün boyunca doktorum menegon verdi 2 kutu ilk 4 gün 2toz 1 su son 2 gün 1 toz 1 su işte bugün gittim 1 kutu daha verdi sıkıldım valla ben artık büyümüştür derken anlamadım sizler kaç kutu nasıl kullandınız yazın valla kafam karıştı:sinifsinif::gitme:fisfisfis:1no2:

Arkadaşlar ben klomen+Prengly ve dün saat 11de yapılması gereken aşılamam 3 saat gecikmeli 2 de yapıldı 1 saat yattım ve eve geldim haftaya perşembe gel pregestron seviyesine bakalım dediler ve aşılamadan korkan arkadaşlar igne yeptırmaktan bile kolay ben hiç hissetmedim bile girmeden önce çok korkuyordum ama anlamadım bile sakın korkmayın rahat olun.3 saat gecikmeli olmasınında seviye eşimin sperm yıkaması yapılırken likefikasyon(sıvılaşma süresi)yarım saatte sıvılaşması gereken meni 3,5 saatte sıvılaşmış ve belkide 2,5 yıldır çocuk olmamasının sebebi buymuş sıvılaşma olmayınca spermler katı madde içinden geçip tüplere gidemiyorlar ve hareketleri azalıyormuş yıkama öncesi hareket%35 ten sonra %85 çıkmış demekki bu proplemide ögrenmenin zamanı bugünmüş her işte bi hayır vardır kızlar bugüne kadar bi proplem yok dendi ve zamanı geldi demekki sorunun ne oldugu ortaya çıktı inşallah tutar bu ay tutmazsada en azından eşim tedavi olacak yada gene aşılama yaptırcaz

Bende iğneleri 7-8 gün kullanmıştım.Büyür canım merak etme sakın

canım ben 12gun iğne vuruldum13.gun aşılama yapıldı.

benım gögüslerim geçmedi daha yaaa agrıyolar sızı yok ama agrı var dokununca.

inşallah bu listedeki herkes hamile kalır bu ay olamayanlarda öteki aya inşallah hamile kalırlar.ben bugün 5.kez gonalf iğnemi oldum doktora gittim.yumurtalarımı izledim:) en büyüğü 15ml olmuş 13 ml olanlar var.doktorum 2 gün daha 75ml vur dedi pazartesi tekrar gideceğiz salı yada çarşamba aşılamam olacakmış.ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN isteyen herkese önce sağlık sonra bebekler versin..birbirimize dua edelim arkadaşlar

arkadaşlar bugün aşılamamı oldum.çok rahat geçti.iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim.9 kasım kan testi tarihim.umarım hepimizinki tutar..yalnız herkese tavsyem lütfen test gününüzden önce test yapmayın.çünkü doğru sonuç vermiyormuş.biliyorm beklemek çok zor ama sonradan hayal kırıklığı olmasın.

Hayırlı olsun inşallah senin ve herkesin tedavisi olumlu sonuçlar verir. kendini yorma bence ve fazla ayakta kalma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…