Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb akasyalar
ya tatlım yine canım durmadı 9.günümde kantesti yaptırdım.ve sonuç 2,76 çıktı.ya ovulasyon oluşuyo yada çatlama iğnesinin etkisi gidiyo.sence nedir

mrb akasyalar
ya tatlım yine canım durmadı 9.günümde kantesti yaptırdım.ve sonuç 2,76 çıktı.ya ovulasyon oluşuyo yada çatlama iğnesinin etkisi gidiyo.sence nedir

Çok yaramazsın çokkkk klava:

Değerini değerlendiremicem ama

şöyle söyliyim zaten 10 gün boyunca ilaçların ve iğnenin etkisi sürüyo

kaldıki senin 9.günün 2,76 da şuan var gibi

ama 14 veya 15 günü beklemelisin ki bunu sende BİLİYORSUN

Kafanı boşu boşuna karıştırma , biliyorum beklemek çok zor , çok sıkıcı ama

beklemek zorundasın hepimiz bekledik güzelim.

Kafanı bulandırma boşyere 6 GÜNCÜK DAHA SABRET :hulya:

canım okadar yoruldum artık şu 2 gün içersinde anltmam
beklemek çok zor.Aslında herşeyin farkındayım tatlım ama canım durmuo be güzelim.ne olur benim için ve diğer arkadaşlarım için dua et.:gitme:

2,79 ilacın etkisimi var diyosun

Canım hepiniz için duacıyım.

Allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün. Kimsenin kucağı boş kalmasın

Ama böyle yaparsan kendini yıpratırsın , biraz unutmayı dene , biraz aklından çıkar

Kendine oyalanacak birşeyler bul. :hulya:

Üzme kendini nolur , herşey olacağına varır , gün doğmadan neler doğar , bol bol dua et
Hayırlısıyla olacak inşallah . Biraz sabır sabır sabır.

Gelecekse Beklenen Beklemek Güzeldir

HADİ TOPARLAN BAKALIM.

nergıs55 çok tesekkur ederım canım sağol ınsallah hayırla sonuclanır tedvım tedavılerımız bu arada sen samsunlumusun 55 varya merak ettım ben samsunluyum bu nedenle sordum

Evet canım bende samsunluyum. Ama şuan eşimin görevi icabı Elazığda ikamet ediyoruz.
Seninde tedavin hayırlı olsun canım:))

Benimde hiçbelirtim yok canım.Bu yüzden biraz moralim bozuk ama bugün okuldaki yeni hamile kalan arkadışıma sordum sende belirti varmıydı diye. Yooooo hiç olmadı dedi.adet günü geçmeden olmazki dedi.İnşallah öyledir

meraba kızlar benide aranıza alın bende aşılama yaptırıcam salı günü klomen tedavisine başladım inşallah o listedeki arkadaşların hepsi ve bende hayırlısıyla bebişlerine kavuşur :Saruboceq:

Tamam canım senide listeye, yazdık hayırlı olsun tedavin. zemuszemus

merhaba sülecik aynı zamanlarda yaptırmışız inşallah hepimizinkide tutar.. benimde ilk zamanlarda 5 gün süreyle kasık ağrılarım oldu ama şuanda hiç birşeyim yok beklemedeyim 30 ekimi

bende de 0 belirti((

Dsm inşallah hamilesindir canım.

[Dsm inşallah hamilesindir canım.[/QUOTE]

iyi akşamlar canım.bilmiyorum tatlım ya.moralim bozuk biraz acaba düşük mü sonuç diye,senin eşin doktordu galiba .canım sana zahmet bi sorsana çatlama iğnesinden sonra 8.gün hcg nin 2.72 çıkması ne anlama geliyomuş.ay of bugün içimde bi sıkıntı .allah hayırlara yorsun.cevabını bekliyorum canım:gitme:

mrb akasyalar

Canım moralin bozulmasın ama sonuç negatif gibi gözüküyor.Bildiğim kadarıyla 10.günde 5 ten küçük olan Bhcg sonuçları negatif sayılıyor.Ama inşallah ben yanılıyorumdur tabii :Saruboceq:

Canım moralin bozulmasın ama sonuç negatif gibi gözüküyor.Bildiğim kadarıyla 10.günde 5 ten küçük olan Bhcg sonuçları negatif sayılıyor.Ama inşallah ben yanılıyorumdur tabii :Saruboceq:

Eşimde negatif dedi canım ama kanlar falan karıştıysa yanlış sonuç çıkabilir tabii.

ya tatlım bugün 8. gün.ben 9.gün sanıyodum.14 ekimde çatlama vuruldum.14 ten sayınca 9 oluyodu.15 ten saymak gerekirmiş.10 gün olmadı daha.acaba diyorum bebek yeni tutunabilirmi :umursamaz:

ya tatlım bugün 8. gün.ben 9.gün sanıyodum.14 ekimde çatlama vuruldum.14 ten sayınca 9 oluyodu.15 ten saymak gerekirmiş.10 gün olmadı daha.acaba diyorum bebek yeni tutunabilirmi :umursamaz:

Canım erken yapmışsın tabiii. 14 ekim de çatlatma iğnesi olduysan 36 saat sonra yani 16 ekimde yumutlamışsındır.Döllenme en erken 16 ekimde olduğuna göre en fazla 6 gün geçmiş.Bu kadar erken kanda bile çıkmaz.Keşke 3-4 gün daha bekleseydin.

öylemi diyosun tatlım.ayyyyyyyy inşallah.ya çok oluyorum ama eşine 2.72 değerinin ne olduğunu sorabilirmisin.bebek tutunuyo olabilir mi tatlım.ayrıca sendeki gelşmler nasıl.ağrın sızın varmı:gitme::gitme:

Canım, 2.72 kullandığın iğneden de olabilir da olabilir hamileliktende çok erken olduğu için bişey söylemek güç şimdilik.

Bende ise hiçbir belirti yok canım bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…