mrb akasyalar
ya tatlım yine canım durmadı 9.günümde kantesti yaptırdım.ve sonuç 2,76 çıktı.ya ovulasyon oluşuyo yada çatlama iğnesinin etkisi gidiyo.sence nedir
benide ekleyin listeye dün menogon 75 lik iğneye başladım .kızlar aşılama çatlatma iğnesi vurulduktan ne kadar süre sonra oluyo
Çok yaramazsın çokkkkklava:
Değerini değerlendiremicem ama
şöyle söyliyim zaten 10 gün boyunca ilaçların ve iğnenin etkisi sürüyo
kaldıki senin 9.günün 2,76 da şuan var gibi
ama 14 veya 15 günü beklemelisin ki bunu sende BİLİYORSUN
Kafanı boşu boşuna karıştırma , biliyorum beklemek çok zor , çok sıkıcı ama
beklemek zorundasın hepimiz bekledik güzelim.
Kafanı bulandırma boşyere 6 GÜNCÜK DAHA SABRET :hulya:
canım okadar yoruldum artık şu 2 gün içersinde anltmam
beklemek çok zor.Aslında herşeyin farkındayım tatlım ama canım durmuo be güzelim.ne olur benim için ve diğer arkadaşlarım için dua et.:gitme:
canım okadar yoruldum artık şu 2 gün içersinde anltmam
beklemek çok zor.Aslında herşeyin farkındayım tatlım ama canım durmuo be güzelim.ne olur benim için ve diğer arkadaşlarım için dua et.:gitme:
nergıs55 çok tesekkur ederım canım sağol ınsallah hayırla sonuclanır tedvım tedavılerımız bu arada sen samsunlumusun 55 varya merak ettım ben samsunluyum bu nedenle sordum
ilk zamanlar ağrılarım oldu canım ama şu aralar pek bi belirti yok ya da ben anlamıyorum sadece biraz baş ağrılarım var bide ne yesem ağzımda acı ve ekşimsi bi tat oluşuyo ama artık hiç bişeyi hamilelik belirtisine yoramaz oldum nedense. sende durumlar nasıl peki nergis55. sen testini bile yaptırmışın sanırım ben 30 ekimden önce hiç bişi yaptırmayı düşünmüyorumumarım hepimiz sevinçli haberleri alırız bu ay...:CüvCüv::teytey:
meraba kızlar benide aranıza alın bende aşılama yaptırıcam salı günü klomen tedavisine başladım inşallah o listedeki arkadaşların hepsi ve bende hayırlısıyla bebişlerine kavuşur :Saruboceq:
merhaba sülecik aynı zamanlarda yaptırmışız inşallah hepimizinkide tutar.. benimde ilk zamanlarda 5 gün süreyle kasık ağrılarım oldu ama şuanda hiç birşeyim yok beklemedeyim 30 ekimi
MERHABA CANIM
BEN AŞILAMA YAPTIRMADIM AMA ÇATLMA İĞNESİ YATIRP DOĞAL YOLDAN OLACAK. DEDİĞN GİBİ BENİMDE 7 GÜN İNANILMAZ AĞRIM OLMUŞTU AMA DÜN VE BUGÜN O AĞRILAR ACILAR GİTTİ.YERİNE HEYCAN GELDİ. YARIN BENİM 10.GÜNÜM.ÖFFFF İÇİM KIPIR KIPIR.ÇOK HEYACAN BASIYO.NE OLUR DUA EDELİM.BEN EDİYORUM.İŞYERİNDE BİLE DUA EDİYORUM:Saruboceq:
mrb akasyalar
ya tatlım yine canım durmadı 9.günümde kantesti yaptırdım.ve sonuç 2,76 çıktı.ya ovulasyon oluşuyo yada çatlama iğnesinin etkisi gidiyo.sence nedir
Canım moralin bozulmasın ama sonuç negatif gibi gözüküyor.Bildiğim kadarıyla 10.günde 5 ten küçük olan Bhcg sonuçları negatif sayılıyor.Ama inşallah ben yanılıyorumdur tabii :Saruboceq:
Canım moralin bozulmasın ama sonuç negatif gibi gözüküyor.Bildiğim kadarıyla 10.günde 5 ten küçük olan Bhcg sonuçları negatif sayılıyor.Ama inşallah ben yanılıyorumdur tabii :Saruboceq:
ya tatlım bugün 8. gün.ben 9.gün sanıyodum.14 ekimde çatlama vuruldum.14 ten sayınca 9 oluyodu.15 ten saymak gerekirmiş.10 gün olmadı daha.acaba diyorum bebek yeni tutunabilirmi :umursamaz:
ya tatlım bugün 8. gün.ben 9.gün sanıyodum.14 ekimde çatlama vuruldum.14 ten sayınca 9 oluyodu.15 ten saymak gerekirmiş.10 gün olmadı daha.acaba diyorum bebek yeni tutunabilirmi :umursamaz:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
yesil98783................??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah
nerminden.................1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah
boncuk1985...............3.aşılama...................?????........................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
akasyalar.................2.aşılama..................?????...............................................22ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly............................23ekim
23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.................. Bir dahaki aya inşallah
f3x.............................2.aşılmama....................pregon........................................26ekim
Ah_kalBİM.....................2aşılma.......................klomen......................................27ekim
dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000......................aşılama iptal,kendiliğiden olur inş.
sema937.......................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
sulecik..........................1.aşılama........................?????.....................................30ekim
busen...........................1.aşılam..........................?????.....................................30ekim
nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim
adalex.............................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım
murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.
nursati......................2.aşılama..................merional 75.......................................4kasım
aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f..........................................4kasım
bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................4kasım
masumane78................2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 10kasım
nihalcan....................1.aşılama...................menagon................................. aşılama iptal kendiliğnden olur inş.
dalia..........................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????
aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..................................... aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.
bugullll......................1.aşılama....................menagon............................................????
&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????
lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????
angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????
konuraa......................1.aşılama.......................?????..........................................????
cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????
19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????
blueege.........................1.aşılama......................menogon.....................................????
flybebis...........................2.aşılama....................???????....................................?????
elifnaz33..........................1.aşılama.................klomen+pregnly.............................????
ozlemay.........................1.aşılama...................menogon, ovitrelle..............................????
serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................................????
gorkemli.........................1.aşılama....................fostimon 75...................................????
pulsargulsen....................2.aşılama.......................gonal f.....................................????
emineu............................1.aşılam........................klomen.......................................???
Canım erken yapmışsın tabiii. 14 ekim de çatlatma iğnesi olduysan 36 saat sonra yani 16 ekimde yumutlamışsındır.Döllenme en erken 16 ekimde olduğuna göre en fazla 6 gün geçmiş.Bu kadar erken kanda bile çıkmaz.Keşke 3-4 gün daha bekleseydin.
öylemi diyosun tatlım.ayyyyyyyy inşallah.ya çok oluyorum ama eşine 2.72 değerinin ne olduğunu sorabilirmisin.bebek tutunuyo olabilir mi tatlım.ayrıca sendeki gelşmler nasıl.ağrın sızın varmı:gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?