bende de oldu kasık ağrısı hatta yumişlerin geliştiği sol tarafta fazla hala devam ediyor. ilaçların etkisi olabilir . ama bazılarına göre bebek yerleşiyordur ondanda olabilir denildi bana .
eşime dedim hatta o açıklama yaptı:))
kaslar hamile olacan değişiyor yeri oluşuyor bebeğin ondan ağrın var diye yorum yaptı:)))
inşallah öyledir ..:Saruboceq:
HERKESE GÜNAYDINN
ALLAHIM ÇOK HEYECANLIYIM
AKŞAM TEST YAPTIM ARKADAŞLAR ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI
BEN ŞİMDİ HAMİLEMİYİM YA
YARINDA KAN TESTİ OLCAK
OFF ALLAHIM ÇOK HEYECANLIYIM
ALLAHIM İNŞALLAH HEPİNİZ HERKES YAŞAR BU DUYDUYU
ÇOK MUTULUYUM ARKADAŞLAR ÇOKKK :teytey:
merhaba akasyalar
canım önce seni tebrik ediyorum.İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olur.Canım ya senin belirtilerin varmıydı.neler yaşadın anlatırmısın 14 gün boyunca
bu ay aşılamam iptal edilince aşılama için ayırdığım parayı dün çatır çatır harcadım kızlarrr:)))
bayanlar depresyona girince alış verişe atarya kendilerini dün ben öyleydim :))
bebek gelmeyecekse ben kendime gelem dedim :)
,Çok saol cnm teşekkür ederim.
2. Aşılamamdan sonra öyle aman aman pek ağrım olmadı.Sürekli ıslaktım akıntım hep vardı halada mevcut.
Zaman zaman yumurtalıklarımda çekilme , uyuşma , hızlı ayağa kalkınca gerilme oluyodu.
Sanki su dolu balon gibidiyle sürekli karnımın altı hep ağırdı.
Göğüslerim tedaviye başladığımdan beri yani iğnelere hep acıyodu , ağrıyodu. Aşılamadan sonra ağrıyla beraber şişmeye başladılar , ama uçları hiç acımadı şuan da ağrı ve şişlik mevcut
Dudaklarımda kuruluk oldu , zaman zaman uyku hali oldu , bazen çift görüyodum başım dönüyodu ( bu sanırım progestanın etkisinden olabilir. ) çünkü yaparmış.
Canım hep tuzlu , ekşili acılar şeyler istiyodu. ( şalgam suyu gibi ) a.s
3 seneden beri ilk defa şeytan dürttü test al dedi ve aldım yaptım ama bu sefer hep var sanki oldu diye hissediyordum başından beri çok dua ettim çok yalvardım , allahım bu çift çizgiyi gösterdi bana , inşallah kalp atışlarınıda duymayı nasip eder.
darısı tüm isteyen bekleyenlerin başına
Allah yardımcımız olsun.
dsm nasılsın nedir gelişmeler sende.kaç gün kaldı testte??
,
amin canım amin.Anladım ya tatlım benim canım durmadı test aldım ve çift çizgi çıktı.bügün 8. günüm.çizgi silik .varmı bişeyler acaba
senin gibi benimde ağrım 7 gün geçmedi ama bugün hafifledi.benim canımda ekşi ve tuzlu istito
acaba varmıdır bebiş
:Saruboceq:
Canım ümidini kırmak istemem ama çatlatma iğnesi ile olduysa eğer.
10 gün boyunca zaten gebelik varmış gibi çıkıyor.
14 ve 15 gün geçince yap cnm.
İnşallah tutunmuştur bebişin sana :Saruboceq:
mrb arkadaslar sizi eniyi anlayanlardan biriyim...bende aşılamalyla hamile kaldım hemde ilk aşılamamdı rabbim verdimi verio umarım sizlerde bu mutluluğu allahın izniyle tadarsınızz sormak istediğiniz bişey varsa cvblarım umudunuzu yitirmeyin sabredin rabbim mükafatını verecektir:))
HERKESE GÜNAYDINN
ALLAHIM ÇOK HEYECANLIYIM
AKŞAM TEST YAPTIM ARKADAŞLAR ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI
BEN ŞİMDİ HAMİLEMİYİM YA
YARINDA KAN TESTİ OLCAK
OFF ALLAHIM ÇOK HEYECANLIYIM
ALLAHIM İNŞALLAH HEPİNİZ HERKES YAŞAR BU DUYDUYU
ÇOK MUTULUYUM ARKADAŞLAR ÇOKKK :teytey:
merhabalar ben geldim :)) ekim 15 de aşılamam yapıldı bende beklemedeyim
dr gittim 3 yumurtam gelişiyormuş biri 15 mm biri 13 mm diğeri 12 mm civarıymış..cuma tekrar gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?