özlemay sitede sorun yok hızlı gel canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:
özlemay sen daha iyleşmedinmi kız
yargıç ,sabıkalıya:senbu bayanın evine girmissin sarfoştum,sayın yargıç.Kendi evim sanmıştım.Öyleyse neden bayanı görünce kaçtın? onu da karım sandım
yargıç ,sabıkalıya:senbu bayanın evine girmissin sarfoştum,sayın yargıç.Kendi evim sanmıştım.Öyleyse neden bayanı görünce kaçtın? onu da karım sandım
bizimkilerde kaçarmı acep bizden
Canım çok sevindim senin adına. :lepi::lepi::lepi:canlarım ben hamileyim inanamıyorum hala ALLAHIMA şükürler olsun tuttu dualarınızı bekliyorum inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğim olur ve rabbim kucağıma almamı nasip eder.sakın sizleri unuttuğumu sanmayın isim isim her gün dualarımdasınız.özellikle aşılamada beraber olduğum emine bugül nergis ayrıca aleyna ve beyzanur daha ismini sayamadığım ama rabbimden bebek dileyen tüm arkadaşlara dua ediyorum Allahım hepinize tez zamanda versin.
canlarım ben hamileyim inanamıyorum hala ALLAHIMA şükürler olsun tuttu dualarınızı bekliyorum inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğim olur ve rabbim kucağıma almamı nasip eder.sakın sizleri unuttuğumu sanmayın isim isim her gün dualarımdasınız.özellikle aşılamada beraber olduğum emine bugül nergis ayrıca aleyna ve beyzanur daha ismini sayamadığım ama rabbimden bebek dileyen tüm arkadaşlara dua ediyorum Allahım hepinize tez zamanda versin.
kızlar hepinize merhaba nihayet siteye uzun bir aradan sonra girebildim. zemuszemus
Emineciğim aşılamaya başlamışsın, hadi bakalım inşallah bu sefer olacak.kaydirigubbakcemile3
Kız aleyna ne zaman tüpe başladında böyle hemen yumoşlar toplanmış bile aklım almadı vallahi. inşallah busfer olacak stres yapma gene zemuszemus
esintede tüp bebek tedavisindeymiş .sağlıcakla hamiş kalırlar inşallah olumunekankayizsmile
bugulll canım liste için eline sağlık, yine sen devam ettir istersen.Ben bu aralar çok yoğunum okuldan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?