Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
27 yaşınmdayım pko var bende iğnelerle bu ay 1 tane yumurta elde ettik. eşimin sonuçları normal çıktı. doktor aşılamdan 10 gün sonra ken testi istedi. ama belim aynı adet olcakmışım gibi ağrıyor kafama çok taktım. belirsizlik insanı kemiriyor. meraktan çatlıycam.

canım benimki tüp bebek bendede ara ara adet sancısı oluyor takma kafana bunları kaç günün kaldı

Canım belirtilere hiç takılma ilaçlar yapıyor.
Aşılamada herkesin beli ağrıyordu. Bazılaı hamile kaldı bazıları kalamadı.
Her insanın bünyesi farklı.
Ayrıca insanın her ayı aynı olmuyor.
Adetten önce mesela benim ya belim ağrırır ya başım yada kasıklarım.
Her ay belirtileri farklı oluyor.
ışin garip yanı hamile kalan arkadaşlarda adet ağrılarına benzer ağrılar çektiklerini söylüyorlar.

O nedenle belirtilere takılma kendini de dinleme kafan rahat olsun.
Olumlu düşün sen.
Sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Allahın bileceği iş.

sen hangi aşamalardan geçtin ve tüp bebek denediniz?

canım benim eşim varikoseldi ,1 sene 3 ay önce ameliyat oldu, 1 sene bekledik olmad, 3 ay önce aşılama yaptırdık tutmadı ,şimdi tüp bebeğe karar verdik, bugün transverin 6.günü , bu iki seneyi 2 satıra sığdırdım vay be bravo bana:roflol:

yaşarken 2 satırlık olmuyor ama işte... olmadı doktorumu bi arayım o rahatlatır beni belki. ama herkeste benzer şeyler olduysa çok endişelenmeme gerek yok. hayırlısı artık. hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…