Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:Saruboceq:iyiyim canım bende pt testim var onu bekliyorum.bu neyse de diğer pazartesiyi nasıl bekliycem bilmiyorum oooooooof günler geçmek bilmiyoooobenneyaptımkiinş sonuçlarımız iyi çıkar da bu seferde hevesimiz kursağımızda kalmazgeçen aşılama da benim öyle oldu da maalesefmafoldumben

arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın allah aratmadan olmayanlarada nasıp etsın ınsallah

kızlar nasılsınız benim tek yumurtam var sizin hep ikişer biliyom ama kısmet ben maşallah ne şişkinlik ne kasık agrısı tek gögüslerim çok şiş oda 4 kutu igneden çünkü aşılamadan önce başlamıştı rabbim isteyen herkeze nasip etsin

canım benım goguslerım arada şişiyor şuan şiş değil ama damar damar olmuşdamarlarım çıkmış benım senınde olemi.bide çok acıyor göguslerim

arkadaşlar aşılama sonrası kasık ağrısı yumurtalıkların ağrısı şişlik rahme giren sancı tüm bunlar olabilirmiş bunların olması veya olmaması hamilelik belirtisi değilmiş ilaçların vücuda etkisi farklı olabiliyormuş yumurtalık kasık ağrısının nedeni ilaçların uyarması ve yumurtaları çatlamasındanmış rahme giren sancının nedeni rahme müdahele+verilen sperdenmiş bunu hem özel doktoruma sordum hem de öğrencmin velisi kadın doğumcu ona sordum neden buraya yazdım bende var ya da yok ay hamileyim ay değilim diye düşünmeyin Allahım hayırlısını versin....tez zamanda hepimize sağlıklı bebekler versin ....bende aşılamadan 2 gün önce başladı ağrılar 2 gün sonrada devam etti doktor normal dedi arkadaşın biri ağrı olunca tutmuyor dedi diye çok üzülmüştüm burdaki arkadaşlarım destek oldular hepsine teşekkür ediyorum..ne olur kızlar stres yapmayın belirtiler hamile olup olmadığınızı göstermez...

canım yok benim sadce şiş

damarlarım çıktı benım.
bide bugun farettım kasıgıma adet olckmısım gıbı agrı giriyor hanı adetlıyken bı agrı olurya ole bi agrı var.
ama yınede kaptırmıyorum kendımı kötu sona alışıgım yanı

ne sorcam bak kafama takıldı biz bu çatlatma ignesini vurunca yumurtalar aşılamadan önca çatlamıyomu yazın kızlar kafama takıldı

canım ağrı olmaması yumurta sayının azlığından çok olması problem hiç üzülme bebek için bir yumurta ve bir sperm lazım ALLAHIM isterse onları bir araya getirir eğer ALLAH vermezse isterse 10 yumurta olsun sen 1 yumurta diye kafaya takma benim 5 yumurtam var ama ben olmama olasılığını düşünüyorum çünkü veren ALLAH eğer nasip ederse her halukarda eder ve ben bu yumurta sayısından dolayı ağrılar yaşadım aslına bakarsan o 5 yumurtanın dışında küçüklerde vardı baya anlıcan sıkıntı doktorun söylediğine göre ideal olan 3 yumurta elde etmek ama ilaç ve vücut belirliyo doktor bile bişey yapamıyoki sonuçta herşey aynı sonuca çıkıyor eğer rabbim dilerse olur kalbini ferah tut inşallah hepimiz hamile oluruz sağlıklı bebeklerimiz olur .....

bumuyani senin test günün yarınmı
hayır canım 4kasım çarşamba test gunum yanı aşılamdan 16.gun sonra
ne sorcam bak kafama takıldı biz bu çatlatma ignesini vurunca yumurtalar aşılamadan önca çatlamıyomu yazın kızlar kafama takıldı

iğneden sonrakı 24 36saat içinde catlıyor canım yumurtalar.spermlerınde belli bi saat canlı durdugunuda hesaba katarsak aşılamdn önce yada sonra çatlama olmasını takmamk lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…