Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar bugün iğnede 4. günüm pazartesi günü dr ye gidicem beni neler bekliyor söylermisiniz gonal f kullandım listeye eklerseniz sevinirim dua edin kızlar:Saruboceq:

slm arkadaslar asılamada 10. gunum ve ben dun bhcg baktırdım 208 cıktı yanı hamıleyım ılk asılamam dı cok mutluyum allah herkese nasıp etsın ınsallah

slm arkadaslar asılamada 10. gunum ve ben dun bhcg baktırdım 208 cıktı yanı hamıleyım ılk asılamam dı cok mutluyum allah herkese nasıp etsın ınsallah

hayırlı olsun çok sevindim kaç yumurtan vardı bide boyutlarını yazarmısın yumurtalarının sizde sorun eşindemi sendemiydi:dance:

Oley.........zemuszemuszemuszemuszemuszemus, hamilelerimizin sayısı artıyor yaşasın. hemen seni listeye ekliyorum canım.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir daha ki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000............. Bir daha ki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

akasyalar.................2.aşılama..................?????..........................................22ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen......................................27ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

sulecik.......................1.aşılama........................?????....................................30ekim

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional................31 ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

35deniz.......................2.aşılama........................?????..................................4kasım

nursati.........................2.aşılama..................merional 75................................4kasım

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f.......................................4kasım

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75.............................4kasım

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 10kasım

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

bugullll.........................1.aşılama....................menagon....................................????

&ayla&.........................??????......................??????........................................????

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

flybebis.........................2.aşılama....................???????....................................?????

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

NURSİMA......................1.aşılama.......................menagon....................................????

Son düzenleme:
Kızlar ben de hala ne adet nede hamilelik belirtisi var.ınşallah hamileyimdir yaaa..

Bu arada ben çarşambaya kadar yokum, inşallah dönüşte kendimde dahil bol bol hamişlerimiz olur.Sevinçli haberlerinizi bekliyorum.

çok sevindim canım kaydirigubbakcemile2sositosositokaydirigubbakcemile5hihoyyythayırlı olsun.darısı listemizdeki diğer anne adaylarının başına inş.Allah ım sevindir hepimizi:Saruboceq:beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiide

Kızlar ben de hala ne adet nede hamilelik belirtisi var.İnşallah hamileyimdir yaaa..

Bu arada ben çarşambaya kadar yokum, inşallah dönüşte kendimde dahil bol bol hamişlerimiz olur.Sevinçli haberlerinizi bekliyorum.

nergis55 inş hamilesindir canım yaaaaaaa:Saruboceq:bol hamişli birkasım ayı olur inş

sağol canım seninde hayırlı olsun.benim eşimde sperm hareketi düşük o yüzden aşılama oldum.dr um 10 gün sonra gel dedi bilmiyorum bende neden. bir kaç gün gecikmeli gidebilirim belki test için opuyorumnanaktan

blueege canım inş herşey gönlünce olsun.inan burası öyle müthiş bir paylaşım alanı ki listede gördüğüm her hamile haberi bana biraz daha umut ve sevinç oluyo.inş bu ay içimden bir ses ben ve bu yolda emek harcayan herkesin hamiş olacağını söylüyor:ecrin_bebek:

YÜCE RABBİM iste kulum vereyim diyorsun.senden her gün,her saat,her dakika ,her saniye hayırlı,sağlıklı ve ömürlü bir evlat istiyorum.cümle isteyenlere ver beni de mahrum bırakma Allah ım SEV bizi,SEVDİR bizi,SEVİNDİR bizi...AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aminnnnn .adelex inde 10 .gün belli olmuş hamileliği .
adelex tebrikler inşallah hepimiz senin gibi bebeklerimizin sevincini paylaşırız . :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…