Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar mrb, bende ilk defa aşılma olucam, dün başlandı tedavime...rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin.amin.
ilk iğne puregon karından yapıldı adetin 3. günü yani dün, çarşambaya kadar kendim yapıp, çarş. gidecem tekrar, bu arada genart tüp bebek merk. diye bir yere gidiorum, netten buldum öylesine sorup soruşturmaya fırsatım bile olmadı... bilginiz varsa yazarsanız sevinirim... birde bu iğneyi sürekli aynı yerden yapmamak lazımmış, dün göbek deliğinin sağ tarafından yapmıştı hemşire bugün eşim alt tarafından yaptı .siz nasıl yapıyorsunuz, sürekli değiştiriyormusunuz...

canım hayırlısı olsun aşılaman ben hep kendim yaptım göbek deliğinin bir gün sağından bir gün solundan yap sorun olmaz.inşallah bebişine kavuşursun..

Benım karnım agrıyor yaa.... Moralım bozuldu Şımdı.eŞımı ıkna edemıyorum kan testı yaptıralım dıyorm

Benım karnım agrıyor yaa.... Moralım bozuldu Şİmdİ.eŞİmİ İkna edemİyorum kan testı yaptıralım dıyorm

bence yaptırma canım.o kadar bekledin.2 gün daha bekle.biliyosun yanlış sonuç verebiliyo gününden önce yapılınca.karın ağrını da iyiye yor takılma bence.

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar ya canım sıkılıyo tek yumurtayla şans az diyolar ama ben allaha inanıyom

elifnaz merhaba.seninde 9 kasım dimi test tarihin.umarım ikimizinde yüzü güler o gün.meslektaşız bu arada

bu zamanda öğretmen olup şikayetçi olmayan yoktur heralde.disiplin cezasının,sınıfta kalmanın olmadığını düşünürsek...neyse bu konu uzarda uzar .sayfayı bunlarla meşgul etmeyelim.ayrıca stres yasak bize bunları düşünüp gerilmek istemiyorum:)))

canım hayırlısı olsun aşılaman ben hep kendim yaptım göbek deliğinin bir gün sağından bir gün solundan yap sorun olmaz.inşallah bebişine kavuşursun..

ya çok teşekkürederim gulsen, yaptırıorum ama hiçde bi bilgim yok... geçmiş yazıları okumaya çalışıyorum fırsat buldukça...

merhaba kızlar ben ayın 30 da adet gördüm yani anlıyacağınız tutmadı..allah hayılısını versin inşallahhh

slm kızlar bende 29 ekimde regl oldum yani tutmadı hayırlısı olsun. ben tedaviye ara verdim üç ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…