Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen canım bende belirtileri aşmış durumdayım hiçbir belirtiye inanmıyorum artık takılmıyorumda en iyisi bu o ilaçlar hormonları alt üst ediyor birazda onların etkisi var bu belirtilerde.

aynen canım bende belirtileri aşmış durumdayım hiçbir belirtiye inanmıyorum artık takılmıyorumda en iyisi bu o ilaçlar hormonları alt üst ediyor birazda onların etkisi var bu belirtilerde.

ayy evt ya ..hormonlar alt üst olmuş durumda sinirlerim gergin çatlamk üzereyım

canım çok teşkrler içim rahatladı tüm kalbimle dua ediyorum sana da ediyorum canım valla inşallah yarın iyi haberlerle dönersin..eşimin dediği gibi hiçbişey düşünmemek gerek ama elde değilki onun kadar rahat olmak ama yinede sözlerin içimi rahatlattı ...

seni biraz rahatlattımsa ne mutlu bana inanın buradaki arkadaşlar rahatladıkça bende rahatlıyorum birisin üzgün olunca bende üzülüyorum.
zaten bu konuyla ilgili ayet var "başkasının sıkıntısını giderinin sıkıntısı gider" diye
canım arkadaşım eşin doğru söylüyor rahat olmak lazım inanki herşey beyinde bitiyor bunu yapmak çok zor ama düşünmemeye çalış ben artık öyle yapıyorum bu kadar zamandır üzüldüm ağladımda ne oldu boşver herşey olacağına varır rabbim vereceği zamanı bilir kendimizi bir zincire bağlamış gibiyiz beynimizde başka br düşünce yok yatıyor çocuk kalkıyoruz çocuk. artık o zincirden kurtulmanın zamanı geldi kır zincirleri özgür bırak kendiniiiiiiiiiiiii........delikafadulden

öpüldünopuyorumnanaktan

canım sneınde 4kasım dımı gunun uzme kendını yahu yerleşme kanaması da oalbilir bıde .aşılamdan sonra iğne verdilermi sana ne verdıler vuruldunmu onu

canım ben aşılamadan sonra iğne yaptırmadım sen yaptırdınmı?hala kanama falanda yok.
benim testimi 3 kasımda yaptıracağım...19 ekimde yaptırmıştım aşılamamı doktor 15 gün sonra test yaptıracağız demişti..hayırlısı inşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır.:Saruboceq:

benım 20ınde aşılama oldu.
27sind e ovitrelli vuruldum göbekten vuruldum ama.bana 4kasım dediler bızde 3kasım akşamı yaptırcaz aşılamayı

ya kızlar sizin de ağrınız oluyor mu benim bugün 5.günü aşılamanın kasıklarım ağrıyor ve regl ağrısına benzer ağrılarım oluyo normal mi acaba?

ya kızlar sizin de ağrınız oluyor mu benim bugün 5.günü aşılamanın kasıklarım ağrıyor ve regl ağrısına benzer ağrılarım oluyo normal mi acaba?

slm kızlar bend e bugün aşılama oldum saat 12 30 da haberiniz ola bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benimde 5 inci günüm .bende sürekli şişkinlik var belirtiler herkese göre değişiyor herhalde.benim reglim 12 kasım da test için dr 4 kasımda gel dedi yani 10 gün sonra sen ne zaman test yaptırcan

benim 9 kasım test tarihim canım hani hamileliğe var ya da yok diye yormuyorum..merak ettim hani böyle ağrıları olan var mı diye..

Hayırlı olsun aşılaman canım

cnm bu ağrılar normal heralde bilmiyorumCADIARZUbenimde ara ara kasıklarım ağrıyo,ama belimin ağrısı beni mahfediyo.hele göğüslerim taş gibi oldu dokunamıyorum.çok fena.ilaçların etkisi diyorum ama bir yandan da meleğim geliyo onun için diyorum:ecrin_bebek:bilmiyorum kafam çok karışık.stres yapmamaya çalışıyorum.ALLAH ım ne olur hepimize yardım et.sevindir rabbim bizleri:Saruboceq:

canım benimde 5 inci günüm .bende sürekli şişkinlik var belirtiler herkese göre değişiyor herhalde.benim reglim 12 kasım da test için dr 4 kasımda gel dedi yani 10 gün sonra sen ne zaman test yaptırcan

hayırlı olsun canım aşılaman.sen de pt oldun heralde.elifnaz,sen,ben aynı gün olmuşuz aşılamalarımızı.inş üçümüzde hamiş oluruz hayırlısıyla:Saruboceq:bizim testlerimiz 9 kasım da yani 14. gün seni neden erken çağırdı ki dr merak ettim.o tarihte çıkarmı bebiş varmı yokmu yada bizimkiler niye geç çağırdıCADIARZUkafama takıldı şimdiopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım.inş bebişin gelir:ecrin_bebek:kaçıncı aşılaman canım,ne kullandınopuyorumnanaktan

inşallah hepimiz hamile kalırız allah evlat hasretiyle sınamasın bizi..canım evet dr erken çağırmış 10.gün oluyor normali 14 gündür..

kızlar göguslerıma cıyor dıyordumya akşam farkettım damarlarım çıkmış beilli oluyor damarlarım sayılıyor ..bide gögüslerim yanıyor.hala ilacın etkısımı buuyahu ilacı bırakalı 12gun oldu

Son düzenleyen: Moderatör:

ya böylesi açıklamalardan etkilenmeyin nolur.biraz pozitif düşünün.herkesin belirtisi farklı olur.doktorlar bile şu belirtidir bu değildir diyemiyorken arkadaşlar nasıl böyle kesin hükümler veriyor anlamıyorum.

görkemli sen nasılsın canım

canım çok iyiyim.benim de bir hafta doldu.kaldı 10 gün test yapmaya.bedenimdeki hiçbir değişikliğe acaba dememeye çalışıyorum.iğnelerin etkisi bende de devam ediyor.şişlik,karın ağrısı,,kasık ağrısı ve açlık:)))bide çok su için dedikleri için tuvalet ziyaretlerim arttı.

hayırlı olsun canım.inş bebişin gelir:ecrin_bebek:kaçıncı aşılaman canım,ne kullandınopuyorumnanaktan

canımm ben tam 4 kutu mene gon kullandım tek yumurta oluştu yumurtalar geç büyüdü bya bide tek yumurta ama doktorum iyi bir aşılamaydı dedi hareketli sperm sayısı gayet iyi dedi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…