sadeceaklıma geldıkce içim hop ediyor okadr :)
başka ole bi belirti yok gösuslerım şiş agrıyor ama oda ilacın etkısı daha egcmemiş ondandır.
bide canım çok tatlı istiyor.kı zatn aşılamadn sonra tupten sonra ilaçlardn dolayı çok acıkıyormuş kişi bi arkadştan duymuştum bunu.
birkqaç gundur sbhları iştahsızlık var okadr ama ben bunu belirti olark saymıyorum çünkü 4yıldır 4*12 aydır bekliyorum.artık belirtileri aşımış durumdayım sadece arbbıme dua ediyorum rabbım emegımızı boşa çıkarmasın
aynen canım bende belirtileri aşmış durumdayım hiçbir belirtiye inanmıyorum artık takılmıyorumda en iyisi bu o ilaçlar hormonları alt üst ediyor birazda onların etkisi var bu belirtilerde.
pulsargulsen şunu da söyleyeyimde biraz rahat et ben bir kere hamile kaldım düşükle sonuçlandı bu düşükten sonra tekrar hamile kalamadım asıl söyleyeceğim şu o hamileliğimde belirti olarak karın ağrısı ve şişliği vardı bide gögüslerim taş gibi olmuştu ve damarları belirginleşmişti ama olmadı demekki zamanı değilmiş yani benim söylemek istediğim arkadaşının söylediğini hiç kafaya takma belirtiler kişiden kişiiye değişir ok.ayrıca belirtilere de fazla takılma derim ben çünkü biz belirti aradıkça vücut belirti üretiyor resmen.
canım çok teşkrler içim rahatladı tüm kalbimle dua ediyorum sana da ediyorum canım valla inşallah yarın iyi haberlerle dönersin..eşimin dediği gibi hiçbişey düşünmemek gerek ama elde değilki onun kadar rahat olmak ama yinede sözlerin içimi rahatlattı ...
canım sneınde 4kasım dımı gunun uzme kendını yahu yerleşme kanaması da oalbilir bıde .aşılamdan sonra iğne verdilermi sana ne verdıler vuruldunmu onu
canım ben aşılamadan sonra iğne yaptırmadım sen yaptırdınmı?hala kanama falanda yok.
benim testimi 3 kasımda yaptıracağım...19 ekimde yaptırmıştım aşılamamı doktor 15 gün sonra test yaptıracağız demişti..hayırlısı inşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır.:Saruboceq:
ya kızlar sizin de ağrınız oluyor mu benim bugün 5.günü aşılamanın kasıklarım ağrıyor ve regl ağrısına benzer ağrılarım oluyo normal mi acaba?
ya kızlar sizin de ağrınız oluyor mu benim bugün 5.günü aşılamanın kasıklarım ağrıyor ve regl ağrısına benzer ağrılarım oluyo normal mi acaba?
slm kızlar bend e bugün aşılama oldum saat 12 30 da haberiniz ola bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benimde 5 inci günüm .bende sürekli şişkinlik var belirtiler herkese göre değişiyor herhalde.benim reglim 12 kasım da test için dr 4 kasımda gel dedi yani 10 gün sonra sen ne zaman test yaptırcan
slm kızlar bend e bugün aşılama oldum saat 12 30 da haberiniz ola bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım aşılaman.sen de pt oldun heralde.elifnaz,sen,ben aynı gün olmuşuz aşılamalarımızı.inş üçümüzde hamiş oluruz hayırlısıyla:Saruboceq:bizim testlerimiz 9 kasım da yani 14. gün seni neden erken çağırdı ki dr merak ettim.o tarihte çıkarmı bebiş varmı yokmu yada bizimkiler niye geç çağırdıCADIARZUkafama takıldı şimdiopuyorumnanaktan
kızlar çok moralim bozuldu benim karnımda şişlik ve ağrılarım oldu hala da şiş arkadaşın biri böyle olunca hamile olunmuyor dedi hiç ağrı olmamalı dedi hamile değilsindir dedi off ya bu korkuyla nasıl beklicem sizde ağrı şişlik oldumu ama doktoruma ağrım var dediimde olabilir demişti çok üzgünüm ama olmazsada elden ne gelir ki veren rabbim o isterse olur istemezse olmaz...
görkemli sen nasılsın canım
hayırlı olsun canım.inş bebişin gelir:ecrin_bebek:kaçıncı aşılaman canım,ne kullandınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?