neden sustunuz esinteeeeeeeeeee
Kızlar 19 Eylül 2009 Cumartesi geldi minik kızım tamda beklediğimiz bir zamandı suda doğum oldu ve çokta sağlıklı şimdi o kadar küçük ki insan ellemeye korkuyor masmavi deniz gibi gözleri o kadar tatlı ki bakmaya kıyamıyor insan ne yazacağımı bilemiyorum dilim tutuluyor sanki ilerleyen günler rahatlayınca yazarım hepsini başak burcu masmavi gözlü çok güzel bir kız nasıl bir varlık offf kızlar yazamıyorum bile çok değişik bir duygu ilerleyen günlerde yazıcam inş. Allah hepinize nasip etsin kızlar
bizde böyle yazabilecekmiyizmafoldumben
Kızlar 19 Eylül 2009 Cumartesi geldi minik kızım tamda beklediğimiz bir zamandı suda doğum oldu ve çokta sağlıklı şimdi o kadar küçük ki insan ellemeye korkuyor masmavi deniz gibi gözleri o kadar tatlı ki bakmaya kıyamıyor insan ne yazacağımı bilemiyorum dilim tutuluyor sanki ilerleyen günler rahatlayınca yazarım hepsini başak burcu masmavi gözlü çok güzel bir kız nasıl bir varlık offf kızlar yazamıyorum bile çok değişik bir duygu ilerleyen günlerde yazıcam inş. Allah hepinize nasip etsin kızlar
bizde böyle yazabilecekmiyizmafoldumben
SÖLE EVİ TOPLADIM DÜN BALIK YAPTIK EV KOKUYO YAakannehir
ayyy oda iğrenç kokarkiakannehir
içime hiç anne olamayacakmışım gibi his geliyor:çok üzgünüm:
içime hiç anne olamayacakmışım gibi his geliyor:çok üzgünüm:
o his benimde içime geliyo zaman zaman ooofff Allah yardımcımız olsun.
kızlar şu topiğe baksanıza Haydi Ela kızın odasına... resimlere bir bakınmafoldumben
cok tatlı ya bende böle döşüyecem bebeğimin odasını öle bi yapcamki burda yayınlarım ozman inşallah yyeterki odanın sahibi gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?