Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benden kötü haber cumartesi akşamı, adet oldum.:gitme:
Yavaş yavaş tüp bebek yolu gözüküyor.kafamçokkarıştı
İnşallah sizlerin iyi haberlerini alırım ona göre bende belki 3.aşılamayı yaptırabilirim.

Trdavin hayırlı olsun canım,İmşallah bu ay hamile kalırsın

merhaba kızlar ben ayın 30 da adet gördüm yani anlıyacağınız tutmadı..allah hayılısını versin inşallahhh

İnşallah bir gün bizde anne olacağız canım.Seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki

slm kızlar bende 29 ekimde regl oldum yani tutmadı hayırlısı olsun. ben tedaviye ara verdim üç ay...

Hayırlısı neyse o olsun canım.Bende şuan kararsızım ne yapsam bilimiyorum ara mı versem devam mı etsem

29 ekimde benimde adet oldum tutmadı,2 için iğneye başladık

İnşallah tutar canım bu sefer

görkemli canım beni unutmayın benimde test tarihim 9 kasım umarım üçümüzünde yüzü gülerbenneyaptımki

kasım 12 canım

iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar.

canım yaaa. aff aff başka ne denir ki herseyı bilen bi rabbımız var bunu unutma duamdasın

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir daha ki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000............. Bir daha ki aya inşallah

canavar45.................1.aşılama.........................??????........................... Bir daha ki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................. Bir daha ki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir daha ki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

akasyalar.................2.aşılama..................?????..........................................22ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen......................................27ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

35deniz.......................2.aşılama........................?????..................................4kasım

nursati.........................2.aşılama..................merional 75................................4kasım

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75.............................4kasım

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım

flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 10kasım

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

&ayla&.........................??????......................??????........................................????

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

NURSİMA......................1.aşılama.......................menagon....................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.........................................???

nergis55 üzülme tatlım hayırlısı en azından umudumuz var ben ilk bebeğimi istediğimde o kadar çok acele ettim ki aman olsun niye olmuyor diye 8.ay da hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj dedi dr.sonra içerde parça kaldı tekrar kürtaj dedi tama dedim ya bişey olmayacak ilk kürtajda herşey yolundaydı...ama yanılmışım tam 3 ay regl olmadım kürtajdan sonra dr.lar içerde bişey kalmasın diye rahimi bayağı bi kazımışlar eski tabirle..dr rahim yapışıklığı dedi histereskopi yapalım tamam ona da ..2008 ocakta oldum ..aradan üç ay geçti reglim azalmaya başladı tekrar dr gittim dr alaycı biifadeyle 6 ay sonra gel dedi dr ikna etmek 2 ayımı aldı ve tamam histereskopi yapalım dedi...bu sene temmuzda 2.histereskopi ve hüsran çünkü dr.rahim ağzının tamamen kapalı olduğunu ve işlemin olmadığını söylediğinde dünya başıma yıkıldı..koskoca doç dr. bunu nasıl yapabilirdi hiç mi tedbirini almamıştı ameliyattan çıktım nasıl ağlıyorum ama olmayacak benim bebeğim diye neyse şimdi gittiğim dr bulduk..o kadar güven verdi ki tamam dedim ya bu dr bana allahın izniyle bebeğimi dünyaya getirmeme vesile olacak dr. güven gerçekten çok önemli..bu ağustosta tekrar histereskopi yapıldı ve sorun ortadan kalktı iki ay ilaç kullandım..geçen ay gittiğimde dedi ki hiç riske atmayalım tekrar yapışabilir aşılama olmazsa tüp bebek deneyelim hiç düşünmeden tamam dedim bak en azından benim yumurtalarım oluşuyor eşim de de bi sorun yok hoş olsa bile bir tane bile sperm yetiyor..biraz uzun oldu ama kısaca ben umudumu kaybetmiyorum elimden geleni yapacağım ve gerisini allaha bırakacağım..ben şanslı hissediyorum kendimi çaresiz değiliz çünkü..lütfen siz de umudunuz kaybetmeyin allah nasip ettiyse bir gün biz de anne olacağız er ya da geç...

canım bu olmadı işte yaaa.............Buraya hamileyim diye yazacaktın......Ne diyebilirim ki , ne söylenirki inan hiç bilmiyorum....Bu ay olmasa da önümüzde ki ay yada daha sonra olmayacak anlamına gelmiyor degil mi....Birazcık nazlılar galiba bizim bebişler böyle uğraştırıyorlar bizi...Ama zamanı gelipte kucagımıza aldığımız gün eminim bunca çekilene degecek ve en güzel melek bizim bebeğimiz olacak . :ecrin_bebek:

canım sorun neydiki sizde morfolojimi

canım böyle bir durumda ne denir ki üzülme desem elde değil yapacağım tek şey senin için dua etmek zaten etmiştim hala da edicem demek daha hayırlı zaman gelmemiş annemin bir lafı vardır kadının rahmi olduktan sonra korkma der çok şükür elbet olacaksın anne ama Allah bilir hayırlı zamanı bence tedaviye ara verme ben ara verdim pişmanım zaman kaybetmemek gerek sen elinden geleni yap gerisi Allahımın takdiri dualarım seninle....

tedaviye ara vermekten başka çaremi var örneğin doktorum bana psikolojik olarak rahatlamam gerektiğini ve bebek konusunu bi süre düşünmemem gerektiğini söyledi sen git bi üç ay keyfine bak bebek felan düşünme dedi çünkü başka hiç bir sorunum yok sadece stres. bende öyle yapmaya çalışıorum ama sanırım bu çok zor :)

bizim morfolojide %6 canım ama normal morfoloji%14 ne yapalım yayırlısı olsun %0 olanlarda var buna şükür

CANIM 3 AY İYİ BEN BİRBUÇUK YIL ARA VERDİM yani benim gibi fazla ara vermeyin İNŞALLAH BU ARADA HAMİLE KALIRSIN..

Merhaba arkadaşlar bende dün doktora gittim 21.günde yapılan progestron tahlili almak için sonuç 39,6 çıkınca dr.çok iyi hemen kanda hcg yapalım dedi yaptırdık 2,0 negatif çok moralim bozuldu ne yapsam bilmiyom adet olmayı bekliyom perşembe yada cuma adet olurum herhalde tekrar aşılama yapsammı beklesemmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…