Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugullll hoşgeldin canım nasılsın.

emine iyiym canım sagol kıoşturuyom işte ya şu resmin çok tatlı bende istiyom nasıl ekledin canım senin nasıl gidiyo çalışmalar sanırım adet oldun canım eşinin tüm degerleri normal dimi çünkü doktor benim eşimin degerleri içinde normal dedi ama morfolojisinin 3 olmasıda etkenmiş sen şu eşinin sonuçlarını yarın yazda bide biz bakalım

canım ilaçlardan kilo felan almıyorsun öyle dedijklerine bakma sen ben aksine kilo verdim

evet kısaydı canım valla bilmiyoruz nerde yaptıracağımızı eşim zamanı gelince araştırırız diyor ama uzun bir süre yaptırmıycaz

canım resmi bir siteden buldum bilgisayara kopyaladım ve buraya ekledim geçenlerde buna benzer resimlerim vardı onları ekledim buraya sen yoktun bidaha yollarım olmazsa.canım bizim çalışmalar devam ediyo adetim yeni bitti eşimin değerleri iyi yarın sonuçalrı getirip yazarım buraya benim eşimin morfolojisi yüksek galiba tam olarak bilmiyorum morfoloji hangisi yarın bakarız beraber.

ilaçlar kilo aldırıyo belki bünyeye göre değişir ama bende almıştım.

tamam canım getir bakalım inşallah merak ettim

Bugul kaÇkİloyla baŞladın canım zayıflmaya

canım ben 66 kiloydum spora başlarken 59 dum şu an 56 allaha şükür dahada vermek istiyom hafta içi hiç et tavuk yapmıyom hep sebze tabi tatlıda yok eşimde spora gidiyo o yüzden yemek konusunda rahatım ama haftada birgün güzel tatlımızıda etimizide yeriz

valla bilmiyorum belki yeni olduğundan sonra alıcam belki ama herkes kilo verdin diyor sıkıntıdandır belkide:çok üzgünüm:

canım ön görüşmeye giittiginde içine sinmediginde oraya kesinlikle başlama çünkü doktora güvenmek işlemin yarısını kapsıyo bide laboratuvar çok önemli ımsı sistemi varmı blastotist co-culture bunlar kaliteli laboratuvarda olur ama tabi allah vericek ama araştırmak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…