bugullll hoşgeldin canım nasılsın.
canım çok zayıflama zaten zayıfsın
canım benim boyum 160 boyuma göre 51 olsam fıstık gibi olurum ben evlenirken 52 kiloydum canım çok güzeldi kilom o zaman hem eşimde istiyo hemde saglık için şart zaten haziranda tüp bebek yaptırıcam ilaçlarlada kilo alıcam zayıf olmak istiyorum
canım ilaçlardan kilo felan almıyorsun öyle dedijklerine bakma sen ben aksine kilo verdim
evet kısaydı canım valla bilmiyoruz nerde yaptıracağımızı eşim zamanı gelince araştırırız diyor ama uzun bir süre yaptırmıycaz
senin toplam nekadar tuttu canım tedavin peki sen yaptırdıgın hastaneyi iyice araştırmadınmı
emine iyiym canım sagol kıoşturuyom işte ya şu resmin çok tatlı bende istiyom nasıl ekledin canım senin nasıl gidiyo çalışmalar sanırım adet oldun canım eşinin tüm degerleri normal dimi çünkü doktor benim eşimin degerleri içinde normal dedi ama morfolojisinin 3 olmasıda etkenmiş sen şu eşinin sonuçlarını yarın yazda bide biz bakalım
canım ilaçlardan kilo felan almıyorsun öyle dedijklerine bakma sen ben aksine kilo verdim
kız ben hep ilaçlardan kilo aldım
canım resmi bir siteden buldum bilgisayara kopyaladım ve buraya ekledim geçenlerde buna benzer resimlerim vardı onları ekledim buraya sen yoktun bidaha yollarım olmazsa.canım bizim çalışmalar devam ediyo adetim yeni bitti eşimin değerleri iyi yarın sonuçalrı getirip yazarım buraya benim eşimin morfolojisi yüksek galiba tam olarak bilmiyorum morfoloji hangisi yarın bakarız beraber.
Bugul kaÇkİloyla baŞladın canım zayıflmaya
valla bilmiyorum belki yeni olduğundan sonra alıcam belki ama herkes kilo verdin diyor sıkıntıdandır belkide:çok üzgünüm:
Valla sÜper klİo vermİŞsİn n kadar sÜrede verdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?