Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben hep buralardayımda sen yoksun işten başını kaldıramıyosun herhalde.

canım bendede var baş dönmesi havalardan hertarafım ağrıyor uyku düzenim bozuldu

beyzanur niye konuşmuyosun kııııızzzzz hem soruyosun nerdesin diye hemde konuşmuyon.

bende geçen hafta öyleydim erkenden uykum geliyodu uyuyodum sabaha kadar gözümü bile kırpmadan işte bu haftada böyle çıktı sende dikkat et kendine.

zeynep sen napıyosun canım özel mesaj gerçekten çok güzeldikaydirigubbakcemile5 haaaa bu arada akşam aşk ı memnu vardı baktınmı:lepi::roflol:

zeynep sen napıyosun canım özel mesaj gerçekten çok güzeldikaydirigubbakcemile5 haaaa bu arada akşam aşk ı memnu vardı baktınmı:lepi::roflol:

hee baktım tövbe tövbe o dizinin adını duyunca sinir oluyorum gıcıklar o pis kadın reklamdada çıkıyor salak hoplaya hoplaya yürüyor şeysini gösterecekya illaki

zeynom işim çıktı yazamadım kız bugün kimseye takılmadınmıaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaklinialirimsmile şimdi sana takılıcam haaaaaaa

kızlar 2010 bize uğurlu gelcek dedik olmadı. mart ayı çiftleşme ayı dedik olmadı, bahar ayı belki bize uğurlu gelir bebek getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…