sağol canım sen nasılsın grip oldum ben azıcık burnumu çekip duruyorum işte..
canım bazen testlerde hamilelik çıkıyo ama kese görünmüyo bazen kese oluyo bebek olmuyo içinde.bazende herşey tam oluyo kalp atışı duyulmuyo.canım inş sende herşey yolunda gider ve hayırlısıyla önce karnında sonra kucağında görürsün:Saruboceq:degırım 274 cıktı ınsallah dogrudur cunku asılamadan sonra doktor progesteron ve duphaston ıctım halada ıcıyorum bıde ayın 1ınde ve bugun ıgnede oldum onlar etkılermı acaba tahlılı bılmıyorum doktoru aradım hemen keseyı gormeden sewınme dedı kese olusmusmudur acaba olmadıgı oluyomu bıde boyle sankı rahmımde bı agırlık gıbı bısey oluyo agrı gıbı degılde tarıf edemıyorum oyle bısey ıste:) heycanlıyım
ıstanbulda olan varsa kesınlıkle doktorumu tavsıye ederım bu 4.asılamam dıgerlerındekı doktorlar hıc bı ılac ıgne hap vermemıstı sızde benım gıbı hap kullandınızmı
degırım 274 cıktı ınsallah dogrudur cunku asılamadan sonra doktor progesteron ve duphaston ıctım halada ıcıyorum bıde ayın 1ınde ve bugun ıgnede oldum onlar etkılermı acaba tahlılı bılmıyorum doktoru aradım hemen keseyı gormeden sewınme dedı kese olusmusmudur acaba olmadıgı oluyomu bıde boyle sankı rahmımde bı agırlık gıbı bısey oluyo agrı gıbı degılde tarıf edemıyorum oyle bısey ıste:) heycanlıyım
ıstanbulda olan varsa kesınlıkle doktorumu tavsıye ederım bu 4.asılamam dıgerlerındekı doktorlar hıc bı ılac ıgne hap vermemıstı sızde benım gıbı hap kullandınızmı
canım ben gunde 3progesteron ve 1duphaston ıctım yumurta catlatma yada onceden bı ıgne olmadım ondan tek yumurta herhalde ama tam bılmıyorum yanlıs olmasın sızı yanıltmıyım doktor hıc bana oyle bısey soylemedı.
bız sorunun esımde oldugunu sanıyoduk tam 1 sene sperm kalıtesı kotu hareketlılık az canlı sperm az sanıyoduk sadece megersem benımde yumurtalıgım cok saglıklı degılmıs bunu 3 doktor farketmedı bana kımse ılac vermedı sonra son gıttıgım doktor fark ettı bana glughopege dıye bı ılac werdı seker hastalarınada verılıyomus galıba bır ay kullandım sonra cok saglıklı bı yumurta olustu kendım gozumle gordum esımede bı ılac verdı ıcınde 100 tane vardı su anda ısmı aklımda yok onunda spermlerı 2 ayda %65den %95e cıktı sonrada asılma degılde yumartaya dırek asılma denedık ve ınsallah tutmustur allahım hayırlı cocuklar wersın hepımıze
ewet galıba uygulanmıyor doktor oyle demıstı ama hastenede fılan olmadı aslında aynı dıger asılamalarım gıbıydı aynı sey yapıldı esımın ılacı padutın dıye bı ılac kullandı ısteyenler doktoruna sorsun bız cok faydasını gorduk sakın sormadan kımse almasın allah korusun yanlıs yonlendırmıs olmak ıstemem
benımde test gunum yarın...
nergiscim merhaba bende ilk aşılamamı oldum beni de listeye ekler misin gonal f ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 29 ekimde de aşılama yapıldı 9 kasımda test yapmama lazım ama ben yapmayı düşünmüyorum adet olmayı veya olmamayı:Saruboceq: beklicem
arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşam doktora gittim , kontrol için bebeğimi görmem onun kalp atışlarını duymam için ,
ama maalesef hem alttan , hem üstten yapılan ultrasonla bebeğimizi göremedik.
döllenmiş ama gelişmemiş , gebelik kendi kendi sonlandırmış. Kan değerimde zaten düştü.
Kanamam falan yok , kürtaj olmucam , sanırım doktor ilaç vererek kanama başlatcak.
İşte böyle arkadaşlar napalım kısmetimizde yokmuş , allahım hayırlısını versin.
Artık hamile değilim , beni listeden silebilirsiniz.
Allah isteyen herkese , bekleyen herkese nasip etsin.:Saruboceq:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah
nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah
23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah
f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah
nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir daha ki aya inşallah
busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah
dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000............. Bir daha ki aya inşallah
canavar45.................1.aşılama.........................??????........................... Bir daha ki aya inşallah
sulecik.......................1.aşılama........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah
aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................. Bir daha ki aya inşallah
nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir daha ki aya inşallah
serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah
akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah
boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim
Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim
sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.
35deniz.......................2.aşılama........................?????..................................4kasım
nursati.........................2.aşılama..................merional 75................................4kasım
bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75.............................4kasım
masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 6 kasım
blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım
gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım
elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım
flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım
beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım
pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım
bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım
dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.
aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.
bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım
&ayla&.........................??????......................??????........................................????
lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????
angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????
konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.
cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????
19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????
ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????
emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????
AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????
NURSİMA......................1.aşılama.......................menagon....................................????
Marall............................1.aşılama.......................pregon.........................................???
arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşam doktora gittim , kontrol için bebeğimi görmem onun kalp atışlarını duymam için ,
ama maalesef hem alttan , hem üstten yapılan ultrasonla bebeğimizi göremedik.
döllenmiş ama gelişmemiş , gebelik kendi kendi sonlandırmış. Kan değerimde zaten düştü.
Kanamam falan yok , kürtaj olmucam , sanırım doktor ilaç vererek kanama başlatcak.
İşte böyle arkadaşlar napalım kısmetimizde yokmuş , allahım hayırlısını versin.
Artık hamile değilim , beni listeden silebilirsiniz.
arkadaşım hiç üzülme.demekki sağlıklı deilmişki gelişmemiş.ama bence sevineceğin birşey var.o da hamile kalabiliyorsun.bu bizler için çok önemli bir yetenek bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?