Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım sen nasılsın grip oldum ben azıcık burnumu çekip duruyorum işte..

geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et.ben iyiyim Allaha şükür.geri sayım başladı sabırsızlanıyorum yaaa. belirtilerin varmı benim belim haaala ağrıyo :Saruboceq:hamileyizdir

canım bazen testlerde hamilelik çıkıyo ama kese görünmüyo bazen kese oluyo bebek olmuyo içinde.bazende herşey tam oluyo kalp atışı duyulmuyo.canım inş sende herşey yolunda gider ve hayırlısıyla önce karnında sonra kucağında görürsün:Saruboceq:

Canım çok sevindin senin adına hemen listeye ekliyorum seni ,bize umut oldun gerçekten.zemuszemuszemuszemus

Sizde sorun neydi canım eşindemiydi.Bi de hangi ilaçları kullandığını ve kaç yumurtan oluştuğunuda yazarsan sevinirim.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir daha ki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000............. Bir daha ki aya inşallah

canavar45.................1.aşılama.........................??????........................... Bir daha ki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................. Bir daha ki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir daha ki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

akasyalar.................2.aşılama..................?????..........................................22ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

35deniz.......................2.aşılama........................?????..................................4kasım

nursati.........................2.aşılama..................merional 75................................4kasım

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75.............................4kasım

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 6 kasım

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım

flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

&ayla&.........................??????......................??????........................................????

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

NURSİMA......................1.aşılama.......................menagon....................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.........................................???

canım ben gunde 3progesteron ve 1duphaston ıctım yumurta catlatma yada onceden bı ıgne olmadım ondan tek yumurta herhalde ama tam bılmıyorum yanlıs olmasın sızı yanıltmıyım doktor hıc bana oyle bısey soylemedı.
bız sorunun esımde oldugunu sanıyoduk tam 1 sene sperm kalıtesı kotu hareketlılık az canlı sperm az sanıyoduk sadece megersem benımde yumurtalıgım cok saglıklı degılmıs bunu 3 doktor farketmedı bana kımse ılac vermedı sonra son gıttıgım doktor fark ettı bana glughopege dıye bı ılac werdı seker hastalarınada verılıyomus galıba bır ay kullandım sonra cok saglıklı bı yumurta olustu kendım gozumle gordum esımede bı ılac verdı ıcınde 100 tane vardı su anda ısmı aklımda yok onunda spermlerı 2 ayda %65den %95e cıktı sonrada asılma degılde yumartaya dırek asılma denedık ve ınsallah tutmustur allahım hayırlı cocuklar wersın hepımıze

Anladım canım, benim eşimdede sperm kalitesi düşük o yüzden sormuştum. Sana uygulanan teknik aşılamanın daha ileri bir tekniği anladığım kadarıyla. Ama heryerde yapılmıyor galiba

ewet galıba uygulanmıyor doktor oyle demıstı ama hastenede fılan olmadı aslında aynı dıger asılamalarım gıbıydı aynı sey yapıldı esımın ılacı padutın dıye bı ılac kullandı ısteyenler doktoruna sorsun bız cok faydasını gorduk sakın sormadan kımse almasın allah korusun yanlıs yonlendırmıs olmak ıstemem

Sağol canım verdiğin bilgiler için, inşallah keseyide görüp, kalp atışınıda duyarsın bebişinin. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nergiscim merhaba bende ilk aşılamamı oldum beni de listeye ekler misin gonal f ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 29 ekimde de aşılama yapıldı 9 kasımda test yapmama lazım ama ben yapmayı düşünmüyorum adet olmayı veya olmamayı:Saruboceq: beklicem

arkadaşlar moralim çok bozuk

dün akşam doktora gittim , kontrol için bebeğimi görmem onun kalp atışlarını duymam için ,

ama maalesef hem alttan , hem üstten yapılan ultrasonla bebeğimizi göremedik.

döllenmiş ama gelişmemiş , gebelik kendi kendi sonlandırmış. Kan değerimde zaten düştü.

Kanamam falan yok , kürtaj olmucam , sanırım doktor ilaç vererek kanama başlatcak.

İşte böyle arkadaşlar napalım kısmetimizde yokmuş , allahım hayırlısını versin.

Artık hamile değilim , beni listeden silebilirsiniz.

Allah isteyen herkese , bekleyen herkese nasip etsin.:Saruboceq:

ahh güzelim ya gerçekten çok üzüldüm ne desem boş kelimelerde anlamsız kalacak farkındayım ama hayırlısı diyelim canım yine de..

Tamam canım ekliyorum listeye, aşılaman hayırlı olsun. Ben de gonal f kullanmıştım. Senin kaç yumurtan oluşmuştu canım bi de dünde kaç ml kullandın gonal f yi?

Son düzenleme:

Canım çok üzüldün biliyorum ama bunda da bi hayır vardır belki , sağlıklı bir embiryo değilmiş demekki. Ya o şekilde gelişip sakat falan olsaydı allah korusun.

Zaten bilmiyorum ama testi yaptığımda hamile olduğumu öğrendiğimde

sevindim çok sevindim ama içimde hep bir burukluk vardı.

Böyle gönlüm taşana kadar sevinemedim.

Hep ters giden bişeyler olacağını , bebeğimi göremeyeceğimi

biliyodum. Içim hiç rahat değildi. Ne zaman bebeğim aklıma gelse

kalbim pır pır ediyor , korkuyla beraber çarpıntı basıyordu.

Demekki bana malum oldu takii dün akşam doktordan kara haberi

duyana kadar

bu yolda bekleyen tüm umut dostları arkadaşlar

içinizi gönlünüzü ferah tutun , herzaman diyorum istese taşı bile

doğurtan yüce mevlam birgün bizede verecek.

Hayırlısıyla , sağlısıyla , en kısa zamanda amin

yüce mevlam

canım inan çok üzüldüm ALLAH hayırlısını versin demekki senin sınavın daha bitmemiş üzülme kendini kasma nasıl olsa olur inşallah moralini yüksek tut :teselli::teselli::teselli:

akasyalar çok üzüldüm allah dabır versin rabbim den sabır dile inşallah gine olur dualarımız seninle tüm bebek isteyenlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…