Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evet canım halimize şükretmeliyiz aslında.En azından tüp bebek şansımız joker olarak duruyor.
Herşeyin hayırlısı, bende kendimi toparladım artık.Seninde inşallah bu ay aşılaman tutarda bana da umut olursun canım.

nergis canım hakkımızda hayırlısı sıkma canını inşallah hepimiz birgünn anne olucaz rabbim duysun sesimizi

Çok sağolun kızlar desteğiniz için.İnşallah sizlerin sevinçli haberiyle moralim daha da düzelecek.

canım bende aynı senin gibiyim kararsız kaldım, 3.aşılamamı yaptırsam yoksa direk tüpmü bilmiyorum.

kafam karıştı yani morfoloji 3 aşılama yaptırdık şans az dediniz daha biligisi olan yazarsa sevinirim

Canım bizde de morfoloji %2.Doktorum çok önemli bir problem değil diyor ama bence önemli bir problem çünkü yumoşlar döllenemiyor, spermlerin şekillerinde bozukluk oluyor.

merhabalarbenim adet tarihim 10 kasım gibi demiştim ama 2. aşılamam biraz erken oldu çünkü 2. olduğu için yumurtalar erken tepki vermiş yani tahminimden 2 gün erken oldu 23 ünde oldu ekim ayının
ilk aşılamamda 11 gün sonra adet olmuştum ama benim için erkendi ben gecikir ümitlenirim bide negatif çıkar diyoken erken oldum ümitlenmeye zaman kalmadı aşılamadan sonra adet tarihleriniz çok değiştimi arkadaşlar bana bilgi verirseniz sevinirim ben 15 inde falan bekliyoken 11inde oldum bakalım 3 yada 4 güne belli olur heralde sonuç inşallah hepimizde hamile kalırız liste okadar uzun ki inşallah sonuçlar güzel olur benim normalde 28 gün siklus bi önceki ay 17 sinde olmuşken sonrası 11 inde oldum 14ünde falan olmam lazımdı yani

Ben ilk aşılamamda aşılamadan 13 gün sonra , 2.aşılamamda ise 15 gün sonra adet olmuştum.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah

nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah

23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah

f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah

nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir daha ki aya inşallah

busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah

dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000............. Bir daha ki aya inşallah

canavar45.................1.aşılama.........................??????........................... Bir daha ki aya inşallah

sulecik.......................1.aşılama........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................. Bir daha ki aya inşallah

nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir daha ki aya inşallah

serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

akasyalar.................2.aşılama..................?????..........................................22ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

35deniz.......................2.aşılama........................?????..................................4kasım

nursati.........................2.aşılama..................merional 75................................4kasım

bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75.............................4kasım

masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 6 kasım

blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım

gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım

elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım

flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım

pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.

bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım

&ayla&.........................??????......................??????........................................????

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????

emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????

AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????

NURSİMA......................1.aşılama.......................menagon....................................????

Marall............................1.aşılama.......................pregon.........................................???

canım hakkında hayırlısı olsun:Saruboceq:sakın üzülme canım :teselli:belki de bebişin kendiliğinden gelir belli mi olur canım yaaaa. ALLAH tan ümit kesilmez :Saruboceq:dualarımdasınız

teşekkürler nergis allah gönlümüzün muradını versin nekadar ilgilisi hemen listede beni değiştirmişsin çok heyacanlıyım yaaa 11 günde sonucu belli olan arkadaş adalex ti heralde oda çok ümitlendirdi allah tamamına erdirsin inşallah hamileleri de bende yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi neyse ümit bana iyi geliyo boşuna da olsa 3 gün 4 gün daha mutlu geziyim hayırlısı olsun bir hamile kalıyım bidaha korunmak yok yanlışlıkla hamile kalıp yinede sevinmek istiyorummm hiç birşey dört dörtlük olmuyo ya hayatta mutlu evliliğimiz var eminim hepimizinde yoksa bebek için ugraşmazdık ama küçük elli küçük ayaklı 3, kişilerimiz eksik ve her mutsuzluğu onun olmayışınabağlamaktan sıkıldım ama şuanakadar inanarak neyi istedimse rabbimden verdi bunuda versin inşallah versinde her gözüne baktığımda şükredip olmayıpta uğraşanlara dua edicem söz veriyorum

slm ben 16sında asılama yaptırmıstım az once kan testı sonucunu aldım hamıleyım galıba doktorumu aradım kese olusmadan kesın dıyemeyız dedı

slm ben 16sında asılama yaptırmıstım az once kan testı sonucunu aldım hamıleyım galıba doktorumu aradım kese olusmadan kesın dıyemeyız dedı

hayırlı olsun canım inş keseyide görürsün :Saruboceq:rabbim tüm isteyenlere nasib etsin.bana da :Saruboceq:canım sonuç kaç çıktı senin. belirtilerin neler.aşılamanın kaçıncı günü test yaptırdın canım cevap yazarsan sevinirimopuyorumnanaktan

degırım 274 cıktı ınsallah dogrudur cunku asılamadan sonra doktor progesteron ve duphaston ıctım halada ıcıyorum bıde ayın 1ınde ve bugun ıgnede oldum onlar etkılermı acaba tahlılı bılmıyorum doktoru aradım hemen keseyı gormeden sewınme dedı kese olusmusmudur acaba olmadıgı oluyomu bıde boyle sankı rahmımde bı agırlık gıbı bısey oluyo agrı gıbı degılde tarıf edemıyorum oyle bısey ıste:) heycanlıyım
ıstanbulda olan varsa kesınlıkle doktorumu tavsıye ederım bu 4.asılamam dıgerlerındekı doktorlar hıc bı ılac ıgne hap vermemıstı sızde benım gıbı hap kullandınızmı

bıde benım asılamam dırek yumurtaya yapıldı onceden rahme yapmıslardı bu seferkı farklıymıs dedı doktor daha ılerı bı seymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…