nergis55 üzülme tatlım hayırlısı en azından umudumuz var ben ilk bebeğimi istediğimde o kadar çok acele ettim ki aman olsun niye olmuyor diye 8.ay da hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj dedi dr.sonra içerde parça kaldı tekrar kürtaj dedi tama dedim ya bişey olmayacak ilk kürtajda herşey yolundaydı...ama yanılmışım tam 3 ay regl olmadım kürtajdan sonra dr.lar içerde bişey kalmasın diye rahimi bayağı bi kazımışlar eski tabirle..dr rahim yapışıklığı dedi histereskopi yapalım tamam ona da ..2008 ocakta oldum ..aradan üç ay geçti reglim azalmaya başladı tekrar dr gittim dr alaycı biifadeyle 6 ay sonra gel dedi dr ikna etmek 2 ayımı aldı ve tamam histereskopi yapalım dedi...bu sene temmuzda 2.histereskopi ve hüsran çünkü dr.rahim ağzının tamamen kapalı olduğunu ve işlemin olmadığını söylediğinde dünya başıma yıkıldı..koskoca doç dr. bunu nasıl yapabilirdi hiç mi tedbirini almamıştı ameliyattan çıktım nasıl ağlıyorum ama olmayacak benim bebeğim diye neyse şimdi gittiğim dr bulduk..o kadar güven verdi ki tamam dedim ya bu dr bana allahın izniyle bebeğimi dünyaya getirmeme vesile olacak dr. güven gerçekten çok önemli..bu ağustosta tekrar histereskopi yapıldı ve sorun ortadan kalktı iki ay ilaç kullandım..geçen ay gittiğimde dedi ki hiç riske atmayalım tekrar yapışabilir aşılama olmazsa tüp bebek deneyelim hiç düşünmeden tamam dedim bak en azından benim yumurtalarım oluşuyor eşim de de bi sorun yok hoş olsa bile bir tane bile sperm yetiyor..biraz uzun oldu ama kısaca ben umudumu kaybetmiyorum elimden geleni yapacağım ve gerisini allaha bırakacağım..ben şanslı hissediyorum kendimi çaresiz değiliz çünkü..lütfen siz de umudunuz kaybetmeyin allah nasip ettiyse bir gün biz de anne olacağız er ya da geç...
canım sorun neydiki sizde morfolojimi
nasıl yani testlerde 5 yazıyo normal 14 morfoloji için duymadım kızlar yazın
nergis canım hakkımızda hayırlısı sıkma canını inşallah hepimiz birgünn anne olucaz rabbim duysun sesimizi
canım bu olmadı işte yaaa.............Buraya hamileyim diye yazacaktın......Ne diyebilirim ki , ne söylenirki inan hiç bilmiyorum....Bu ay olmasa da önümüzde ki ay yada daha sonra olmayacak anlamına gelmiyor degil mi....Birazcık nazlılar galiba bizim bebişler böyle uğraştırıyorlar bizi...Ama zamanı gelipte kucagımıza aldığımız gün eminim bunca çekilene degecek ve en güzel melek bizim bebeğimiz olacak . :ecrin_bebek:
canım böyle bir durumda ne denir ki üzülme desem elde değil yapacağım tek şey senin için dua etmek zaten etmiştim hala da edicem demek daha hayırlı zaman gelmemiş annemin bir lafı vardır kadının rahmi olduktan sonra korkma der çok şükür elbet olacaksın anne ama Allah bilir hayırlı zamanı bence tedaviye ara verme ben ara verdim pişmanım zaman kaybetmemek gerek sen elinden geleni yap gerisi Allahımın takdiri dualarım seninle....
Merhaba arkadaşlar bende dün doktora gittim 21.günde yapılan progestron tahlili almak için sonuç 39,6 çıkınca dr.çok iyi hemen kanda hcg yapalım dedi yaptırdık 2,0 negatif çok moralim bozuldu ne yapsam bilmiyom adet olmayı bekliyom perşembe yada cuma adet olurum herhalde tekrar aşılama yapsammı beklesemmi?
kafam karıştı yani morfoloji 3 aşılama yaptırdık şans az dediniz daha biligisi olan yazarsa sevinirim
kafam karıştı yani morfoloji 3 aşılama yaptırdık şans az dediniz daha biligisi olan yazarsa sevinirim
merhabalarbenim adet tarihim 10 kasım gibi demiştim ama 2. aşılamam biraz erken oldu çünkü 2. olduğu için yumurtalar erken tepki vermiş yani tahminimden 2 gün erken oldu 23 ünde oldu ekim ayının
ilk aşılamamda 11 gün sonra adet olmuştum ama benim için erkendi ben gecikir ümitlenirim bide negatif çıkar diyoken erken oldum ümitlenmeye zaman kalmadı aşılamadan sonra adet tarihleriniz çok değiştimi arkadaşlar bana bilgi verirseniz sevinirim ben 15 inde falan bekliyoken 11inde oldum bakalım 3 yada 4 güne belli olur heralde sonuç inşallah hepimizde hamile kalırız liste okadar uzun ki inşallah sonuçlar güzel olur benim normalde 28 gün siklus bi önceki ay 17 sinde olmuşken sonrası 11 inde oldum 14ünde falan olmam lazımdı yani
Kızlar benden kötü haber cumartesi akşamı, adet oldum.:gitme:
Yavaş yavaş tüp bebek yolu gözüküyor.kafamçokkarıştı
İnşallah sizlerin iyi haberlerini alırım ona göre bende belki 3.aşılamayı yaptırabilirim.
slm ben 16sında asılama yaptırmıstım az once kan testı sonucunu aldım hamıleyım galıba doktorumu aradım kese olusmadan kesın dıyemeyız dedı
gözün aydın canım değerin kaç çıktı
hoşgeldin canım nasılsınŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?