Allahım sabır versin canım ne diyimki çok üzüldüm ama her zaman hayırlı ve sağlıklı diye dua ediyoruz.İnşallah rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir...arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşam doktora gittim , kontrol için bebeğimi görmem onun kalp atışlarını duymam için ,
ama maalesef hem alttan , hem üstten yapılan ultrasonla bebeğimizi göremedik.
döllenmiş ama gelişmemiş , gebelik kendi kendi sonlandırmış. Kan değerimde zaten düştü.
Kanamam falan yok , kürtaj olmucam , sanırım doktor ilaç vererek kanama başlatcak.
İşte böyle arkadaşlar napalım kısmetimizde yokmuş , allahım hayırlısını versin.
Artık hamile değilim , beni listeden silebilirsiniz.
Allah isteyen herkese , bekleyen herkese nasip etsin.:Saruboceq:
arkadaşlar moralim çok bozuk
dün akşam doktora gittim , kontrol için bebeğimi görmem onun kalp atışlarını duymam için ,
döllenmiş ama gelişmemiş , gebelik kendi kendi sonlandırmış. Kan değerimde zaten düştü.
Kanamam falan yok , kürtaj olmucam , sanırım doktor ilaç vererek kanama başlatcak.
Tamam canım ekliyorum listeye, aşılaman hayırlı olsun. Ben de gonal f kullanmıştım. Senin kaç yumurtan oluşmuştu canım bi de dünde kaç ml kullandın gonal f yi?
bugull ordamısın valla ben onubimiyorum hiç öyle bişeyden de haberim yok sormadımda burda okuyunca öğrendim ama 4 ay öncesi sonuçlara bakarsam orda eğer oysa %5 ama aşılama gününkü değerleri bilmiyorum ama zaten o zamana göre düşük çıkmıştı..
mrb arkadaslar sizi eniyi anlayanlardan biriyim...bende aşılamalyla hamile kaldım hemde ilk aşılamamdı rabbim verdimi verio umarım sizlerde bu mutluluğu allahın izniyle tadarsınızz sormak istediğiniz bişey varsa cvblarım umudunuzu yitirmeyin sabredin rabbim mükafatını verecektir:))
canım çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı buymuş demekki rabbim herşeyin en iyisini bilir.hiç belli olmaz belki de meleğin kendiliğinden gelir.içini ferah tut bol bol dua et canım.Yüce mevlam çok büyük inş hepimizi sevindirsin:Saruboceq:amiiiiiiiiinarkadaşlar moralim çok bozuk
olmadı KIZLAR. dun gece pcyı kapattım lavaboya gıttım hastalandım :) yınede gıttık bugun doktora napaılm bundan sonra dedık.beklemedeyız kendı halıne bıraktık doktor 1ay sonra yenıdne başlayabilirz 2.aşılamayı yapabilirz dedi ama ben kendımı hazır hıssetmıyorum yenı bı aşılama için .destegın ve guzel yuregın dualarıniçin tesekkurler
saol.ben günde 75 le başladım hiç bişi olmadı 112.5 kullandım kanama falan oldu son 4 gün 150 ml kullandım sadece 16mm bi yumurta oluştu onunla aşılama yaptım tutmadı gibi geliyo ama hayırlısı
merhaba canım bende gonal f kullanıyorum bugün 7. iğnem, yumurtam 12 mm olmuş ,ben şunu soracaktım senin için özel değilse sorununuz eşindemi sendemi bizim morfolojimiz %6 çok korkuyorum tutmazmı acaba diye ,inşallah hayırlısı olur
olmadı KIZLAR. dun gece pcyı kapattım lavaboya gıttım hastalandım :) yınede gıttık bugun doktora napaılm bundan sonra dedık.beklemedeyız kendı halıne bıraktık doktor 1ay sonra yenıdne başlayabilirz 2.aşılamayı yapabilirz dedi ama ben kendımı hazır hıssetmıyorum yenı bı aşılama için .destegın ve guzel yuregın dualarıniçin tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?