Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allahım sabır versin canım ne diyimki çok üzüldüm ama her zaman hayırlı ve sağlıklı diye dua ediyoruz.İnşallah rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir...

Akasylar bende çok üzüldüm allahtan ümit kesilmez hayatım kısmet böyleymiş demekten başka çaremiz yok

Tamam canım ekliyorum listeye, aşılaman hayırlı olsun. Ben de gonal f kullanmıştım. Senin kaç yumurtan oluşmuştu canım bi de dünde kaç ml kullandın gonal f yi?

saol.ben günde 75 le başladım hiç bişi olmadı 112.5 kullandım kanama falan oldu son 4 gün 150 ml kullandım sadece 16mm bi yumurta oluştu onunla aşılama yaptım tutmadı gibi geliyo ama hayırlısı

Akasyalar ve nergis 55 çok üzüldüm Allah hakkınızda hayırlısını versin . :Saruboceq:

Benimde yarın test için gitmem lazım ama ayaklarım geri geri gidiyo .yarın gitmessem pazartesi gidicem. kullandığımız ilaçların etkisi ne kadar daha devam eder acaba çok gaz oluyo bende gazmana döndüm resmen

bugull ordamısın valla ben onubimiyorum hiç öyle bişeyden de haberim yok sormadımda burda okuyunca öğrendim ama 4 ay öncesi sonuçlara bakarsam orda eğer oysa %5 ama aşılama gününkü değerleri bilmiyorum ama zaten o zamana göre düşük çıkmıştı..

burdayım canım

canım merhaba bende burada yaşadıklarımı paylaşmak isteyenlerdenim.benimde bugun ilk aşılamam yapıldı kasıklarım ağrıyor bilmiyorum sonuç nasıl çıkacak ama hayırlısı olsun dielim.sen hangi aşamalardan geçtin yazabilirmisin acaba..vereliniortak

canım çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı buymuş demekki rabbim herşeyin en iyisini bilir.hiç belli olmaz belki de meleğin kendiliğinden gelir.içini ferah tut bol bol dua et canım.Yüce mevlam çok büyük inş hepimizi sevindirsin:Saruboceq:amiiiiiiiiin

olmadı KIZLAR. dun gece pcyı kapattım lavaboya gıttım hastalandım :) yınede gıttık bugun doktora napaılm bundan sonra dedık.beklemedeyız kendı halıne bıraktık doktor 1ay sonra yenıdne başlayabilirz 2.aşılamayı yapabilirz dedi ama ben kendımı hazır hıssetmıyorum yenı bı aşılama için .destegın ve guzel yuregın dualarıniçin tesekkurler

canım inan buda kısmet benimde ilk aşılam valla çok takmıyom hayırlısı artık kısmet bu napalım sabır dile

saol.ben günde 75 le başladım hiç bişi olmadı 112.5 kullandım kanama falan oldu son 4 gün 150 ml kullandım sadece 16mm bi yumurta oluştu onunla aşılama yaptım tutmadı gibi geliyo ama hayırlısı

merhaba canım bende gonal f kullanıyorum bugün 7. iğnem, yumurtam 12 mm olmuş ,ben şunu soracaktım senin için özel değilse sorununuz eşindemi sendemi bizim morfolojimiz %6 çok korkuyorum tutmazmı acaba diye ,inşallah hayırlısı olur

akasyalar ve bumuyani çok üzüldüm...kısmet değilmiş demekten başka çare yok ki..... Rabbimin hazinesi öyle geniş ki olmadık zamanda veriverir bizede bebeğimizi sabredelim , umut edip isteyelim ve bol bol dua edelim.....

çok şükür eşimde bi problem yok benim yumurtalar yeterli olgunluğa erişmiyo.eşini sperm morfolojiside iyi fena değil sen aşılamamı yapacaksın yoksa doğal yoldanmı hamile kalacaksın ama yumurtan da büyüklüğü iyi olur bu ay inş hayırlısıyla

canım hep söylediğimiz tek şey herşeyin hayırlısı olsun sen kendini ne zaman hazır hissedersen aşılamadan hemen sonra doğal yolla hamile kalanda çok Yeterki Allahım ol desin.Bak bizde yaptırdık bekliyoruz hatta ben olcağından çok olmayacağını aklıma getiriyorum sonuçta bunda olasılık düşük.Hakımızda hayırlısı olsun vardır bir vakti zamanı dua edelim yeter.Allahım sana da sabır versin..

Evt kızlar doktorda ole soyledı ılaÇların etkısı 1ay daha devm edermıŞ hamıle kalma ıhtımalım varmıŞ rabbım Çok buyuk ne dıyelım.ınŞ sıızn guzel hberlernızı alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…