liste yapmıştımya onu sildim olmamıştı bide artık girmeyenleri siliyim dedim kumsal başka isimlerde vardı onları siliyim derken kaydırdım bende yenisini koydumlülülülülülü
hep böle hamiş resimlerine kıyafetlerine bebeklere bakıyom nette napim alamıyom hele o bebek odaları yokmu
hepsinden bizimde olacak merak etme
neyse canım ben kacım biraz dinleneyim cok yoruldüm öptüm akşam görüşürüz
günaydın kızlar nasılsınız ben bu gün yokum fazla arasıra acıp bakarım neti kızlar koçişimin ayağına cam battı dün akşam gece acile gittik fazla kan gitti dikiş attılar şimdi evde onunla ilgilenecem ee emine nasılsın canım sen burdasın tek galiba neyse öptüm sizler bay
eminecigim bende iyiyim haziranda başlıycam tüp bebek için
iyiyim ciciş eşimle karar vrdik gelecek ay gidiyorum doktora tüpe başlıycaz hayırlısıyla
valla acıbadem diye düşünüyorum şimdilik ama gelecek ne gösterir bilemem belki orayı beğenmem ankara olur yada istanbul bilemem ama dışarı çıktıkça maddi dahada artıyor yol parası konak parası yeme vs. offff Allahım yüzümüze baksın:çok üzgünüm:
ben diğer kızları tanımıyom bi sizi bide nergisi tanıyom acaba nergis nasıl oldu inşallah iyidir yok kaç gündür aman bebişleride kendileride iyi olsunda gerisi gelir
hoşgeldin nergis sen nasılsın bebeklerin nasıl ,evet bende başlıycam inşaallah tedaviye bu sefer pozitif olur inşaallah
Sağolun kızlar iyiyim şimdilik ama kahverengi lekelenmeler devam ediyor hala.
Dün bebişleri gördük rahatladık.İkiside gayet iyi dedi doktor.Evde yatıyorum sürekli.
inşallah burdaki tüm arkadaşlarımın hamilelik haberlerini bekliyorum.
Zeynep bide rahat olman için doktor ile iletişimde çok önemli.Hangi doktorla iyi iletişim kurdyusan ve güveniyorsan ona yaptır canım.Hastane. mekan o kadar önemli değil.
evet zeynep hangisi içine siniyosa hangi dokyorun yanında rahat ediyosan güveniosan ona yaptır canım pozitif düşün hep olcak gözüylen bak canım niyetler cok önemli olmuyacak diosan boşuna yapma tutacağı varsada tutmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?