ama ben öyle alıştımki negatife her zaman öyle olacak gibi :çok üzgünüm:
kıs sen çıkmadınmıydı:roflol: hem bugün evlilik yıl dönümünüz değilmi kocanın yanına gitsene:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kıss koca uzanıyo haftaya kutlayacağız işe yaramıo şuan sadece uzanıyo merak etme gece uzun bizim :kedi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: olsun kısss uzansın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyyhh gece gece çok güldümakannehir akannehir akannehir akannehir
ay ben daha namaz kılamadım ben çıkıyorum canım sizde işinize bakın:jeyyar: yarın oturmam var yokum yani size iyi geceler :roflol:
kıss kaynananlamı nereye gitcen bilmiyorumkismile
hafata kulama ne demek canım CADIARZU
kıss koçişin işine geldi hediyeden yırttı bu gün ama hafata kulama olmassa canını okuyacam ama vardır bi planı
bu cümlede geçen hafata kulama haaaa haftaya kutlamamı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyyhh kıss yine güldürdün abdestim kaçacak şimdi
canım ben çıkıyorum daha namaz kılıcam uykuda gözümden akıyor akannehirmirmirmirmir
tamam canım bende koçişin uykusunun gelmesini bekliom bi gelse bizde yatcağız valla benim uykum var yorgunummirmirmirmir mirmirmirmir
Allah sabır versin sana ben yatıyorum iyi geceler belki adam senden bişiler istiyordur :jeyyar::roflol: :roflol:
canım istese zaten yatak der kıss ilahi bide istemez canım dalar :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?