Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıs sen çıkmadınmıydı:roflol: hem bugün evlilik yıl dönümünüz değilmi kocanın yanına gitsene:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kıss koca uzanıyo haftaya kutlayacağız işe yaramıo şuan sadece uzanıyo merak etme gece uzun bizim :kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: olsun kısss uzansın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyyhh gece gece çok güldümakannehir akannehir akannehir akannehir

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: olsun kısss uzansın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyyhh gece gece çok güldümakannehir akannehir akannehir akannehir

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ben daha namaz kılamadım ben çıkıyorum canım sizde işinize bakın:jeyyar: yarın oturmam var yokum yani size iyi geceler :roflol:

kıss koçişin işine geldi hediyeden yırttı bu gün ama hafata kulama olmassa canını okuyacam ama vardır bi planı

kıss koçişin işine geldi hediyeden yırttı bu gün ama hafata kulama olmassa canını okuyacam ama vardır bi planı

bu cümlede geçen hafata kulama haaaa haftaya kutlamamı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyyhh kıss yine güldürdün abdestim kaçacak şimdi

canım ben çıkıyorum daha namaz kılıcam uykuda gözümden akıyor akannehirmirmirmirmir

bu cümlede geçen hafata kulama haaaa haftaya kutlamamı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ayyyhh kıss yine güldürdün abdestim kaçacak şimdi

kıss ilahi hani hızlı yazıyom bazen olur aman canım anla işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tamam canım bende koçişin uykusunun gelmesini bekliom bi gelse bizde yatcağız valla benim uykum var yorgunummirmirmirmir mirmirmirmir

Allah sabır versin sana ben yatıyorum iyi geceler belki adam senden bişiler istiyordur :jeyyar::roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…