Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emineu ne yaptın canım?

canım ben pazartesi aşılamamı yaptırdım şu an beklemedeyim karnımın içinde savaş var sanki ağrı şişlik gaz kıpırtı kasık ağrısı ne ararsan var yanisırnaşık şey yapılırkende çok ağrım oldu belkide onun etkisidir halaa

İnşallah tutar canım aşılaman.İlk dört gün bu ağrılar bende de olmuştu ama sonra birden kesildi ve sonuç negatif.İnşallah sende belirtiler hep böyle devam eder ve hamile kalırsın.Sen tüpü nerde yaptırmıştın canım?

hadi yaaa bak şimdi moralim bozuldu bu durumda ne desem boş hayırlısı olsun canım.bak şimdi bende korkmaya başladım belirti kesilince olmuyo mu:sinifsinif:ben tüpü gaziantep eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım.

ya ben zaman geçtikçe strese girmeye başladım ilk başlarda çok rahattım neden böyle oluyooooo anlamıyorum stres yapmıcam diyorum ama olmuyo işte olmuyo

kızlar ben cumartesi aşılama olucam doktorum hsg filmi çekmedi neden acaba siz biliyorsanız beni rahatlatırmısınız lütfen sağ taraftaki yumurtam gelişmiş orayamı vericek spermleri

kızlar ben cumartesi aşılama olucam doktorum hsg filmi çekmedi neden acaba siz biliyorsanız beni rahatlatırmısınız lütfen sağ taraftaki yumurtam gelişmiş orayamı vericek spermleri

canım rahim filmi çekilmeden aşılama yapılmazki benim bildiğim çünkü kanallar tıkalıysa spermler yumurtaya ulaşamaz o kanallardan geçerek ulaşıyor..

aynen ya gerildim önceleri sanki var gibiydi ağrılar azaldı ben şimdi yok gibi düşünüyom

ağrı olması var olduğu anlamına gelmiyomuş ki canım biz kendi kendimize kuruntu yapıyoruz tabi birde burada okuduklarımız var onlarda tetikliyor bizi ama yok bu böyle olmayacak strese ölüüümmmmm klava: olumlu düşünelim canım yok diye düşünmek istemiyorum çünkü öyle düşündükçe gerçekten olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…