olmadı KIZLAR. dun gece pcyı kapattım lavaboya gıttım hastalandım :) yınede gıttık bugun doktora napaılm bundan sonra dedık.beklemedeyız kendı halıne bıraktık doktor 1ay sonra yenıdne başlayabilirz 2.aşılamayı yapabilirz dedi ama ben kendımı hazır hıssetmıyorum yenı bı aşılama için .destegın ve guzel yuregın dualarıniçin tesekkurler
kızlar baya heycanlandım ya şu zaman bi gelse he bide ne sorcam aşılama yaptıgın gün den sayıyoz dimi n14 gün öptm iyi geceler siteye ben kadan giren yok maşallah böptüm kızlar bay
canım çok üzüldüm ama pes etmek yok. Ben de 2 - 3 günde toparladım kendimi, mecburuz hayat bi şekilde devam ediyor, yumurtladığımız sürece her ay şansımız var canım bunu unutma.
aşılamadan sonraki günden başlıyoruz saymaya.senin kaçıncı günün şuan canım
canım merhaba bende burada yaşadıklarımı paylaşmak isteyenlerdenim.benimde bugun ilk aşılamam yapıldı kasıklarım ağrıyor bilmiyorum sonuç nasıl çıkacak ama hayırlısı olsun dielim.sen hangi aşamalardan geçtin yazabilirmisin acaba..vereliniortak
canım bız en başta aynlış yaptık aslında buay aşılama içinhazır değildik o kapıdan aşılamaya karar evrmedn çıksaydık hıç bi zman hazır olmazdık.ve bırden hadi dedik.12güniğne oldum ve 12gun agladım eziyettibenım için.
Aşılama bı umıt değildi aslında umiditüketmekti biizm için.buay ovalasyon testi alıcam öle deniycem ben.bnce send eole yap aşıalam sonrasındkaı ay şans yuksek oluyrmuş ialçalrın etkısı devm ediyormuş
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah
nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah
23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah
f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah
nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir daha ki aya inşallah
busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah
dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000............. Bir daha ki aya inşallah
canavar45.................1.aşılama.........................??????........................... Bir daha ki aya inşallah
sulecik.......................1.aşılama........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah
aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................. Bir daha ki aya inşallah
nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir daha ki aya inşallah
serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah
akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah
bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah
&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah
boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim
Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim
sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.
35deniz.......................2.aşılama........................?????..................................4kasım
nursati.........................2.aşılama..................merional 75................................4kasım
masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 6 kasım
blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım
gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım
elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım
flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım
beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım
pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım
bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım
dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.
aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.
bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım
lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????
angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????
konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.
cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????
19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????
ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????
emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????
AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????
NURSİMA......................1.aşılama.......................menagon....................................????
Marall............................1.aşılama.......................pregon.........................................???
emineu canım seni çok merak ettim doktor ne dedi?
canım ya sizi merak içinde bıraktığım için özür dilerim:kedi:işlerim çok yoğundu bu arada doktora git gel derken pazartesi 3 yumurtamdan ikisi çatlamıştı ve aşılamam pazartesi günü yapıldı 3 gündür evde yatıyorum şimdi tekrar işe başladım pulsargulsen dua et benim için çok istiyorum çoooookk ama biliyorum bu sefer olacak.sen ne yaptın canım nasılsın son durumun nedir.[/QUOTE
canım dualarım seninle rabbim ikimizinde yüzünü güldürsün ..Burdaki tüm arkadaşlarımın isteyen herkesin inşallah tez zamanda olur.Aşılaman hayırlı olsun ben hala beklemedeyim.İlk günler çok ağrım oldu 2 gündür iyiyim geceleri daha çok kasık ağrısı oluyor.beklemek ne zor ya ..
canım ya sizi merak içinde bıraktığım için özür dilerim:kedi:işlerim çok yoğundu bu arada doktora git gel derken pazartesi 3 yumurtamdan ikisi çatlamıştı ve aşılamam pazartesi günü yapıldı 3 gündür evde yatıyorum şimdi tekrar işe başladım pulsargulsen dua et benim için çok istiyorum çoooookk ama biliyorum bu sefer olacak.sen ne yaptın canım nasılsın son durumun nedir.[/QUOTE
canım dualarım seninle rabbim ikimizinde yüzünü güldürsün ..Burdaki tüm arkadaşlarımın isteyen herkesin inşallah tez zamanda olur.Aşılaman hayırlı olsun ben hala beklemedeyim.İlk günler çok ağrım oldu 2 gündür iyiyim geceleri daha çok kasık ağrısı oluyor.beklemek ne zor ya ..
sağol canım benim inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun.benimde çok ağrım oldu özellikle yapılırken inanılmaz ağrım oldu sonrasında da ağrılarım devam etti ilk iki gün koyu renk kanamam oldu şimdi ise leke şeklinde devam ediyor kasık ağrılarım var bide çok çarpıntım var acaba çok yattım ondanmı ki:bbo: evet canım beklemek çok zor ben pazartesi günü oldum daha çok beklicem sen ne zaman test yaptırıcan canım.
çok şükür eşimde bi problem yok benim yumurtalar yeterli olgunluğa erişmiyo.eşini sperm morfolojiside iyi fena değil sen aşılamamı yapacaksın yoksa doğal yoldanmı hamile kalacaksın ama yumurtan da büyüklüğü iyi olur bu ay inş hayırlısıyla
sağol canım benim inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun.benimde çok ağrım oldu özellikle yapılırken inanılmaz ağrım oldu sonrasında da ağrılarım devam etti ilk iki gün koyu renk kanamam oldu şimdi ise leke şeklinde devam ediyor kasık ağrılarım var bide çok çarpıntım var acaba çok yattım ondanmı ki:bbo: evet canım beklemek çok zor ben pazartesi günü oldum daha çok beklicem sen ne zaman test yaptırıcan canım.
test günüm 12 kasım inşallah adet olmam inşallah vardır bebiş yoksa tüp bebeğe geçeceğiz o daha zorlu bir süreç..
test günüm 12 kasım inşallah adet olmam inşallah vardır bebiş yoksa tüp bebeğe geçeceğiz o daha zorlu bir süreç..
inşallah canım inşallah hamilesindirevet tüp bebek daha zor ben bir kere yaptırdım baya bi zor -tatlicadiarzu-inşallah ona gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?