Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar baya heycanlandım ya şu zaman bi gelse he bide ne sorcam aşılama yaptıgın gün den sayıyoz dimi n14 gün öptm iyi geceler siteye ben kadan giren yok maşallah böptüm kızlar bay

canım çok üzüldüm ama pes etmek yok. Ben de 2 - 3 günde toparladım kendimi, mecburuz hayat bi şekilde devam ediyor, yumurtladığımız sürece her ay şansımız var canım bunu unutma.

Sana 14gunmu dedıler canım benım 16.gundu gercı gerk kalmadı.15gecesı regl oldum ben

kızlar baya heycanlandım ya şu zaman bi gelse he bide ne sorcam aşılama yaptıgın gün den sayıyoz dimi n14 gün öptm iyi geceler siteye ben kadan giren yok maşallah böptüm kızlar bay

aşılamadan sonraki günden başlıyoruz saymaya.Senin kaçıncı günün şuan canım

canım çok üzüldüm ama pes etmek yok. Ben de 2 - 3 günde toparladım kendimi, mecburuz hayat bi şekilde devam ediyor, yumurtladığımız sürece her ay şansımız var canım bunu unutma.

canım bız en başta aynlış yaptık aslında buay aşılama içinhazır değildik o kapıdan aşılamaya karar evrmedn çıksaydık hıç bi zman hazır olmazdık.ve bırden hadi dedik.12güniğne oldum ve 12gun agladım eziyettibenım için.
Aşılama bı umıt değildi aslında umiditüketmekti biizm için.buay ovalasyon testi alıcam öle deniycem ben.bnce send eole yap aşıalam sonrasındkaı ay şans yuksek oluyrmuş ialçalrın etkısı devm ediyormuş

Hayırlı olsun canım aşılaman, inşallah bu ay hamile kalırsın

Evet canım öyleymiş aşılamadan sonrada çok yumoşumuz olabilir, o yüzden bu ayı iyi değerlendirmemiz lazım.

emineu canım seni çok merak ettim doktor ne dedi?

canım ya sizi merak içinde bıraktığım için özür dilerim:kedi:işlerim çok yoğundu bu arada doktora git gel derken pazartesi 3 yumurtamdan ikisi çatlamıştı ve aşılamam pazartesi günü yapıldı 3 gündür evde yatıyorum şimdi tekrar işe başladım pulsargulsen dua et benim için çok istiyorum çoooookk ama biliyorum bu sefer olacak.sen ne yaptın canım nasılsın son durumun nedir.

teşekkür ederim canım beni rahatlattın inşallah tutar ALLAH hepimize hayırlısını versin inşallah ben bu ay aşılama yaptırıyorum ilk defa ama doktorum hsg ye lüzum görmedi nedense kafam karıştı -tatlicadiarzu-

kızlar nerdesiniz test için gün sayanlar ben 4.günümdeyim beklemek çok zoooooorrr hadi gelin biraz konuşalım kasık ağrısı devam eden varmı kızlar bide otururken karnımda baskı hissediyorum neden acaba benim gibi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…