Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emineu bak kk dan arkadaşımda aşılamayla hamile kaldı hiç belirtisi olmadı bunlar bünyeye göre degişir

evet canım doğru söylüyorsun bundan sonra belirtilere takılmak yok ben zaten bu belirtileri aşmış bir insanım neden böyle oldu anlamadım neyse bundan sonra yok RABBİM ol dedikten sonra olur geriisi yalan teşekkür ederim tatlım.opuyorumnanaktan

sende kaç yumurta var kaç mm belirti varmı

canım bende 3 yumurta vardı 23 mm 24 mm ve 29 mm ben artık ümidi kesmiştim bu yumurtalar çatlamaz kiste dönüşür diye iyice moralim bozulmuştu ama pazartesi doktorum 2 yumurtamın kendiliğinden çatladığını hemen aşılama yapacağını söyledi çok mutlu oldum ve bir kez daha ALLAHTAN ümit kesilmeyeceğini anladım şu an aşılamam yapıldı bekliyorum ilk iki gün kanamam oldu kasıklarım çok ağrıdı şimdi ise kahverengi lekelenmem var karnımda şişlik kasıkta ara sıra ağrı gaz ve biraz asabiyet var ama ben bunları belirti saymıyorum çünkü belirtilere karşı inancımı kaybettim sabırla bekliyorum canım işte böyle belirtilere takılmayalım bence

ya kızlar kafam karıştı şimdi doktorum şimdi film çekersek yumurtana zarar verir dedi yumurtan çok güzel gelişmiş inşallah gebelik olacak sende sorun yok dedi offfff şimdi kafam karıştı o zaman tutmazmı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet artık olan oldu ne yapalım kader kısmet hayırlısı olsun bir hastalığım olmadı adetlerimde düzenli belkide açıktır offfff kısmet bakalım

evet artık olan oldu ne yapalım kader kısmet hayırlısı olsun bir hastalığım olmadı adetlerimde düzenli belkide açıktır offfff kısmet bakalım

inşallah canım bizdede sorun bulunamadı film vs her tetkik normal b-sebepsiz inferlite inşallah hamile kalırsın ama eğer olmazsa doktorunu değiştirmeni öneririm..

teşekkür ederim canım yine stresli günler başladı herşey normal derken bişey çıkıveriyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…