ya ben yok gibi hissediyom senin ağrıların var mı?
heyecan doruktaaaaaadelikafadulden
emineu bak kk dan arkadaşımda aşılamayla hamile kaldı hiç belirtisi olmadı bunlar bünyeye göre degişir
tek arada alttan igne batıyo gibi oluyo sizde varmı senin kaç yumurtan vardı kaç mm
sende kaç yumurta var kaç mm belirti varmı
ya kızlar kafam karıştı şimdi doktorum şimdi film çekersek yumurtana zarar verir dedi yumurtan çok güzel gelişmiş inşallah gebelik olacak sende sorun yok dedi offfff şimdi kafam karıştı o zaman tutmazmı :çok üzgünüm::çok günüm:[/QUOT
canım bunu ne biz biliriz ne doktorun Allahtan başkası bilemez senin kanalın açık mı kapalımı
nerden bilelim ki ayrıca aşılama da tutmama olasılığı %80 (kanallar açık olursa) eğer senin kanalların açıksa %20 tutma olasılığı (herşey yolundayken) yumurtanı ilaçlar lamı büyüttü doktorun?
evet gonal f kullandım bide yaşımdan dolayı çekmek istememiş olabilir
evet artık olan oldu ne yapalım kader kısmet hayırlısı olsun bir hastalığım olmadı adetlerimde düzenli belkide açıktır offfff kısmet bakalım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
yesil98783.............??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah
nerminden..............1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah
23SM.....................2.aşılama...............serophone, puregon................. Bir dahaki aya inşallah
f3x..........................2.aşılmama....................pregon................................ Bir dahaki aya inşallah
nihalcan..................1.aşılama...................menagon................................. Bir daha ki aya inşallah
busen.........................1.aşılam..........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah
dsm..........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000............. Bir daha ki aya inşallah
canavar45.................1.aşılama.........................??????........................... Bir daha ki aya inşallah
sulecik.......................1.aşılama........................?????............................ Bir daha ki aya inşallah
aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f................................. Bir daha ki aya inşallah
nergis55......................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional......... Bir daha ki aya inşallah
serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................... Bir daha ki aya inşallah
akasyalar.................2.aşılama..................?????..................................... Bir daha ki aya inşallah
bumuyani....................1.aşılama.......................fostiman75........................ Bir daha ki aya inşallah
&ayla&.........................??????......................??????................................ Bir daha ki aya inşallah
boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bebk......................... 4.aşılama....................???????.................................. 2kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim
Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim
sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.
35deniz.......................2.aşılama........................?????..................................4kasım
nursati.........................2.aşılama..................merional 75................................4kasım
masumane78...............2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 6 kasım
blueege.......................1.aşılama......................menogon................................ 7 kasım
gorkemli......................1.aşılama....................fostimon 75...............................9 kasım
elifnaz33......................1.aşılama.................klomen+pregnly...........................9 kasım
flybebis.........................2.aşılama....................???????................................. 9 kasım
beren2010....................1.aşılama....................gonal f, ovitrelle........................ 9 kasım
pulsargulsen................2.aşılama.......................gonal f.................................. 12kasım
bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım
dalia............................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu....... aşılama iptal kendiliğinden olur inş.
aleyna222...................1.aşılama...................gona f.............................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon.........................................aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.
bugullll.........................1.aşılama....................menagon................................... 12kasım
lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????
angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????
konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.
cansam.........................1.aşılama.......................?????......................................????
19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????
ozlemay........................1.aşılama...................menogon,ovitrelle...........................????
emineu..........................1.aşılama........................klomen..................................?????
AYLAKIR.......................1.aşılama........................menagon...................................????
NURSİMA......................1.aşılama.......................menagon....................................????
Marall............................1.aşılama.......................pregon.........................................???
arkadaşlar aılama günüm ve ilacım yanlış yazılmış. 2 kasımda pazartesi akşam ilk aşılamamı yaptırdım ve klomen kulladım. 15 Myıs ta kanda gebelik testi yapılacak.dualarınızı eksik etmeyin.Beklemek ne kadar zor ya herşeyden huylanıyorum acaba tuttumu diye:)
arkadaşlar aılama günüm ve ilacım yanlış yazılmış. 2 kasımda pazartesi akşam ilk aşılamamı yaptırdım ve klomen kulladım. 15 Myıs ta kanda gebelik testi yapılacak.dualarınızı eksik etmeyin.Beklemek ne kadar zor ya herşeyden huylanıyorum acaba tuttumu diye:)
evet ya beklemek çok zor hayırlısı olsun canım inşallah ALLAHIM yüzümüzü güldürür.
kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?