kız ne çabuk gittin geldin böyle.daha fazlasınıda yazacaktımda neyse boşver dedim kendi kendime kız benide kendine benzettin haaaa:jeyyar::roflol:
zeyno kıss yine naptın sanane o kadınlarda pislik yuvasıyla ne kariyeri ya onlar ancak o.... yaparlar
esintem hoşgeldin canım yok kız ben burdayım biyere gitmem accık canım sıkıldıda stres atıym dedimkötükedihüso:roflol:
zeyno kıss yine naptın sanane o kadınlarda pislik yuvasıyla ne kariyeri ya onlar ancak o.... yaparlar
aşkolsun eminem :dilcikar: beni beğenmiyormusunuz:çok üzgünüm:
oleeyyyy esintede benim gibi olucak yakında kıss sende girip bişiler yazsana :jeyyar:
kızlar öle değilmi sanki güzelilkleriylanmi namuslarıylanmı geliolar buralara heleki bu zamanda canım evet dizileri izlerim ama hayatlarını yaşantılarını iğreniom berbat dünyaları var ne ar var ne namus
banane canım ahlak dersi vermek banamı kaldı sanki ne yaptıklarını bilmiolarmı lülülülülülü
o ne demek şimdi beğenmez olurmuyuz hiç beğeniyoruz tabiki ağzında laf yapıyo hanisırnaşık şey
ha şöyle bende onu anlatmaya çalışmıştım topikte evlilikleriyle bile mutlu değiller kadın erkek kardeşiyle öpüşürken poz vermiş iğrenç boşandılar zeten kocasıylan
kıss zeyno boşverelim bizene hesap verecekler onlar düşünsünler yarın ölmüyeceklermi kıss onların evlilkleri kıyafet değiştirir gibi modası gecince atarlar köşeye kimin kiminle olduğu belli değil Çok üzgünüm çoook
amaaaaann naparlarsa yapsınlar hesap verecek olan onlar ama bu tür insanları örnek alıp onlara hayran olanlara gıcık oluyorum sadece.
kız esinte biz senle varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğinde tanışıyormuşuz geçen sene
öyle valla bizene gıybet yapıyoruz hesap verecek olan onlar hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?