Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız ne çabuk gittin geldin böyle.daha fazlasınıda yazacaktımda neyse boşver dedim kendi kendime kız benide kendine benzettin haaaa:jeyyar::roflol:

bana takıl hayatını yaşa şekerim biraz adrenalin gerekiyor insan vücuduna hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt market çok yakınımızda hemen gittim geldimŞeniz

o kızlar kıss zeyno ikimi oldun bitanesi yeter canım sen emine kal eminesiz kalmayalım aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

zeyno kıss yine naptın sanane o kadınlarda pislik yuvasıyla ne kariyeri ya onlar ancak o.... yaparlar

esintem hoşgeldin canım yok kız ben burdayım biyere gitmem accık canım sıkıldıda stres atıym dedimkötükedihüso:roflol:

zeyno kıss yine naptın sanane o kadınlarda pislik yuvasıyla ne kariyeri ya onlar ancak o.... yaparlar

ooooooooo esinteye bak sen bizden daha sert konuşuyon kız sen o.........yaparlar haaaasengözlerimebaksanab:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar öle değilmi sanki güzelilkleriylanmi namuslarıylanmı geliolar buralara heleki bu zamanda canım evet dizileri izlerim ama hayatlarını yaşantılarını iğreniom berbat dünyaları var ne ar var ne namus

kızlar öle değilmi sanki güzelilkleriylanmi namuslarıylanmı geliolar buralara heleki bu zamanda canım evet dizileri izlerim ama hayatlarını yaşantılarını iğreniom berbat dünyaları var ne ar var ne namus

ha şöyle bende onu anlatmaya çalışmıştım topikte evlilikleriyle bile mutlu değiller kadın erkek kardeşiyle öpüşürken poz vermiş iğrenç boşandılar zeten kocasıylan

ha şöyle bende onu anlatmaya çalışmıştım topikte evlilikleriyle bile mutlu değiller kadın erkek kardeşiyle öpüşürken poz vermiş iğrenç boşandılar zeten kocasıylan

kıss zeyno boşverelim bizene hesap verecekler onlar düşünsünler yarın ölmüyeceklermi kıss onların evlilkleri kıyafet değiştirir gibi modası gecince atarlar köşeye kimin kiminle olduğu belli değil Çok üzgünüm çoook

öyle valla bizene gıybet yapıyoruz hesap verecek olan onlar hihoyyyt

Son düzenleme:
kız esinte biz senle varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğinde tanışıyormuşuz geçen sene

amaaaaann naparlarsa yapsınlar hesap verecek olan onlar ama bu tür insanları örnek alıp onlara hayran olanlara gıcık oluyorum sadece.

amaaaaann naparlarsa yapsınlar hesap verecek olan onlar ama bu tür insanları örnek alıp onlara hayran olanlara gıcık oluyorum sadece.

evet canım bende öyle şu abartmaları yokmu bizim köylerimizde o kadar güzel genç kızlarımız varki doğal onları sollarda geçek 2 estetik yaptı burnunu yaptırdı makyaj yaptı diye tepemize çıkarıyorlar:umursamaz:

kız esinte biz senle varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğinde tanışıyormuşuz geçen sene

canım erkek inferlitesi hamiş kalamayanlar topiğinimi dion evet ilk girdiğim topik ondan sonrada burasaı koçişte sorun olduğu için ilk o topiğe girdim ordada cok tatlı insanlar var tabi burası başka Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…