Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben akşam erken yattım aşk ı memnunun sonuna kadar bakamadım noldu kız sonunda anlatsana.

canım firdev hanım behlüle oyun oynadı eski sevgilisinew çağrı attı behlülden habersiz sonra kıss behlüle msj yanlışlıkla arasan bile bi mrb diyebilirsin behlülde arada kızı sonra kıss kahve içmeye cağırdı ve behlül gitti firdevs hanım gazetecilere haber verdi sabah nihal gsteyi görünce nişanı attı bitti behlül dedi ama behlül tamamiylen suçsuz kıza nihali ne kadar sevdiğini anlatıyodu yani firdevsin yuzağına düştü haftaya neler olcak dizi bitio 5 bölümü kalmış :hulya:

niye kıss nolduki iyi oldumu ayağı nasıl

ayağı iyi aman can sıkıntısında ne olabilir ay evde olmaz nie evde olsa derim evde olur artık işe gitsin derim malum rahatsız peşinden koşturup duruyom yoruyo valla beni bide nazlı alsanaalsanasmile

ayağı iyi aman can sıkıntısında ne olabilir ay evde olmaz nie evde olsa derim evde olur artık işe gitsin derim malum rahatsız peşinden koşturup duruyom yoruyo valla beni bide nazlı alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 benimkide çok nazlı dün başı ağrıyo diye bana neler çektirdikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 benimkide çok nazlı dün başı ağrıyo diye bana neler çektirdikaydirigubbakcemile3

he vallaya napcam bilmiom ay pazartesi işe başlıyo valla sıkılmayı özledim bitioya malesef kıss gelir yerine bi dizidaha merak etme canım :lepi: :lepi:

bişey sorcam size benim bugum adetimin 5 gunu 3 gun dolu geldı bugum kahverengi koyu kıvamda pütürlü bir lekilde kan geld ıbide bacaklarım ağrıyo

beyzanurum iğnelere mi başladın canım neden ağrıyo hertarafın.bu arada sizlerede hayırlı cumalar.

bişey sorcam size benim bugum adetimin 5 gunu 3 gun dolu geldı bugum kahverengi koyu kıvamda pütürlü bir lekilde kan geld ıbide bacaklarım ağrıyo

canım o bendede oluyo stresten galiba doktora sordum önemli değil dedi önemli olan adet olabilmemizmiş çok şükürki adet olabilyoruz bu çok önemli bişey aylarca adet olamayanlar var.bacaklarının ağrısıda tam olarak adetin sökülemediği içindir canım takma kafaya.

ayyhh makinede perdeler yıkanıyor bide duvarı silicem orayı silmeden takamam dur siliyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…